MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda si i u pravu no onda se treba postavit s 1000kom. ispod 5 kn pa čekati-no treba imati 5000kuna he [thumbsup]Razmišljam naglas—da ovo i rikne spušim 5000kn.,no ako ovo krene gore 300posto zarada u par dana,samo je pitanje opet kada će krenuti…sve u svemu ne vjerujem da će magama pasti ispod 4kune,pogotovo ako se to nije desilo u ova prošla 2 dana—mirovinci su je bili puni i mislim da se oni još uvijek istovaraju,a onda će država kukati da nemaju para za isplatu mirovina,a u ovom trenutku pitanje je da li mirovinci ulažu 20 posto ukupne love u naše dionice,..večinu love troše vani i zato je naša burza tu gdje je –kad padamo -padamo 5 posto kad rastemo -rastemo 1 posto jer kupuju mali investitori,a prodaju mirovinci–lijepo je netko davno rekao ne treba se s rogatim bosti [smiley]

Crkla Magma, nema kupnje, ajmo mirovinski fondiću, istovaraj to niže, sad kad ste se predstavili i znamo koliko imate, nema šanse da kupujemo po 5.

Crkla Magma, nema kupnje, ajmo mirovinski fondiću, istovaraj to niže, sad kad ste se predstavili i znamo koliko imate, nema šanse da kupujemo po 5.

U TOPU-u 10 Magme ima još dosta mirovinaca, što mi daje sigurnost da će se za nju naći rješenje, a kad dođe do rješenja bilo kakvog, onda će se ove cijene mnogi sjećati sa velikom žalošću i da ovo definitivno nije nagovor niti na kupnju niti na prodaju.Sada barem na ZSE-u ima jako dobrih dionica kvalitetnih firmi, samo hoće li tržište odreagirati ili će godinama ljudi vrištati koliko je podcijenjena određena dionica, a ona ni makac.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Evo u Magmi kupio neke jeftine papuče i normalno platio karticom.

Ocekuje se strelovit rast dionice radi znatnog povecanja Magminog profita.

[/quote]
ima li najava dividende?

U TOPU-u 10 Magme ima još dosta mirovinaca, što mi daje sigurnost da će se za nju naći rješenje…

Sreća vaša što prije par dana niste bili u zaljevu Jakišnica na Pagu. Vi kad biste vidjeli Ferrarija slovenskih registarskih oznaka u moru, odmah bi mu se pridružili svojim autom. Bili biste puni sigurnosti, pa ne bi se valjda netko s Ferrarijem bezveze zaletao u more.

http://www.jutarnji.hr/kombijem-u-more-izgurali-ferrari-od-pola-milijuna-kuna-/964615/

Ocekuje se strelovit rast dionice radi znatnog povecanja Magminog profita.

[/quote]
ima li najava dividende?
[/quote]
po osnovi kapitala per 30.06.2011 te današnje prosječne cijene, svaki je prodavač danas dobio dividendu od ravnih 10,65 kn… [rolleyes]

Malo je usporilo ovo iskrcavanje mirovinaca, al krenut će oni opet. Samo, tko kupuje? Ušao Marković što je vrlo indikativno za one koji ga poznaju i koji znaju kako on razmišlja i radi…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

I vi ste neki dioničar! Od te crkavice još im izbijete naknadu za kartice. niste valjda na 6 rata bez kamata ???

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Također je rekao da je i sam platio posebnu premiju ulazeći u posao s Turbo limačem. Vučićević je iznenađen odnosom hrvatskih državnih organa prema sporu kojeg ima sa poslovnim partnerom iz Hrvatske.http://www.poslovni.hr/vijesti/vucicevic-tvrdi-da-srpski-biznismeni-nisu-pozeljni-u-hrvatskoj-i-sloveniji-184849.aspx

Prije 3 mjeseca Magma je bila 20 kn,sada je 5 kuna treba samo čekati da se dogovore njih dvojica i magma odma se vraca na 20 i svako če ljepo zaraditi samo treba strpljenja [proud]

http://www.limun.hr/dionice.aspx?dionice=MGMA-R-A Ovo je trenutno stanje

Prije 3 mjeseca Magma je bila 20 kn,sada je 5 kuna treba samo čekati da se dogovore njih dvojica i magma odma se vraca na 20 i svako če ljepo zaraditi samo treba strpljenja [proud]

baš na 20 ne vjerujem…ali da će biti odbijanac bar na 7-10 kn, to sam uvjeren…a na ovu cijenu to je 50-100%

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close