MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da će biti poprilične gužve odmah u 10:00:01, ako već i nije počela malo prije u 00:00:01 …
http://www.poslovni.hr/vijesti/stecaj-magme-traze-ukras-megatrend-i-blitzcinestar-183403.aspx

a ma, tko voli nek izvoli…MAGMA je po meni nakon svega propala firma koja više ne može biti spašena, ali da se do stečaja i dalje surfati na valovima, naravno isti dan nutra-van

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

sad vas je već velik broj koji bi htjeli ujutro unutra a popodne van tako da ne znam ima li prostora za svih [wink]

To je čisto plaćenički članak, ne bi li se uhvatilo nešto jeftinije, članak kao da je pisao petogodišnjak. Od 5 zahtjeva dva su odbačena , dva su riješena i samo jedan ostao od 2,7 milja kuna.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Vaš link

potvrda info od petka

Vaš link

potvrda info od petka

Izgleda da je plan slobodana iscrpiti financijski goranka i pokusat sam preuzet cijeli limac.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

tako je, a u međuvremenu se zauzimaju pregovaračke pozicije [thumbsup]
s druge strane veliko pitanje je, šta odgovara bankama? šta one misle tko će ih prvi isplatiti

Izgleda da će ovo stvarno na 9 danas, PBZ 28% vlasništva, tu nema šale.

U 4 dana dva perfidna drukerska članka na Poslovnom o Magmi, prvi put Birtić kaže da je odustao od Magme, ali da je prati, a sada kolegice ti napiši drugi članak, da ja ne budem sumnjiv.

Vaš link

potvrda info od petka

Izgleda da je plan slobodana iscrpiti financijski goranka i pokusat sam preuzet cijeli limac.

[/quote]

pa zar to nije i javno obznanio:
citat iz članka od 14.06.2011. : Može to i jeftinije!
"… Naime, procijenio je da će te tvrtke otići u stečaj za najkasnije tri mjeseca, pa će ih moći dobiti po nižoj cijeni…"
http://danas.net.hr/novac/page/2011/06/14/0271006.html

Ekipa imate 40 000 komada do 7 pa prodajte kad vam Magma ništa ne valja, ajme zaboravio sam nema više Erste Plavog da se iskipava. Pozdrav svim poštenim ljudima. [lol]

@ S400

Stvarno, tek sad vidim 40 000 do 7, i 2 000 do 8, pa ti vidi di će cijena. PBZ je uzeo volan u ruke, nema više zajebancije.

tako je, a u međuvremenu se zauzimaju pregovaračke pozicije [thumbsup]
s druge strane veliko pitanje je, šta odgovara bankama? šta one misle tko će ih prvi isplatiti

Pa poljaci su nudili prije 10 kn za pola magme, sigurno sada ne nude 36milj eura za limac, da bi ovaj recimo prodao svoj dio i bio na nuli…..

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

http://www.moj-fond.hr/clanak/haab-fer-vrijednost-magme-190-kuna-oznaka-drzati/hr-1-1-5487.html
Evo jedna analiza iz 2008, toliko o analitičarima i ovim plaćenim člancima.

New Report

Close