Na magmi status quo, čeka se info.
Danas ?
gledam danas kolko love imam na tekućem preko netbankinga i vidim od starog račun, kupovina nečeg u magmi prekjučer za 99,99kn. valjda sniženja počela u magmi. kupuje se troši se [thumbsup]
Na magmi status quo, čeka se info.
Sve je to nekvalitetno,jednostavnom riječju -cijeli dio ovakvog biznisa neglede na firmu ,proživljava krizu,nadam se da će se tokom godina izvući.
Dakle…
…ne postoji motivacija vjerovnika za pokretanje stečaja. Prvo, vjerovnici su svjesni da se ni u stečaju često neće moći naplatiti jer su u brojnim slučajevima vlasnici iz dužnika već ‘isisali’ svu vrjedniju imovinu, i tvrtki ostavili samo dugove. Drugo, troškovi postupka nisu zanemarivi. Mora se platiti sudska pristojba, zatim posebna pristojba, pa predujam troškova prethodnog postupka, onda enormno visoki troškovi odvjetnika, kao i predujmi za troškove održavanja posebnih ročišta. Što zauzvrat dobiva vjerovnik koji je sve to platio? Apsolutno ništa: u potpuno je jednakom položaju kao i svi ostali vjerovnici. Dakle, vjerovnik A koji pasivno promatra kako vjerovnik B plaća sve te troškove, ima u stečajnom postupku jednaka prava kao i vjerovnik B. Jasno, u tako definiranoj igri malo tko želi biti naivčina koja će snositi troškove za druge.
ja se divim snazi ove dionice sa preko 3,5 bokkka
ako znamo da je bx 2 kune
pa da je cijela burza ovako rangirana bili bi na crobexu od 8000 bodova
ne razumim kako su neke ispod 0,20-30 od bx a dobro posluju
po tome bi magma tribala biti po 49-60 lipa
ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju
već moje osobno mišljenje
Obavijest
http://www.zse.hr/default.aspx?id=36609
… očekuje da će se račun društva Magma d.d. u kratkom roku odblokirati…
Nema baš čišćenja ! Samo sitno ( 1000 komada ) do 7,8 kn !
A jesi ti neki nestrpljiv čovik, sačekaj koji minut da se dogovore.
7 kn zaboravite.
@compa Nisam nestrpljiv nego sam očekivao da neki reagiraju malo unaprijed ( oni koji obično znaju i ranije nego što se nešto objavi ) pa me malo iznenadilo kašnjenje.