@ agent
Nije Magma nekretninski fond pa da se gleda BV, radi se o trgovini, koliki je bio BV 2007 godine.Pozdrav
Znači riješeni su skroz, mogla bi lagana nestašica dionica ovih dana.
Sanjao sam noćas Magmu na 19,15 kn, ali mi je pukao investor pa je nisam uspio prodat.
[/quote]
Nebi li to značilo da su van top 10, a ne da su riješeni skroz?
[/quote]
Ne bi značilo, piše ti na linku da su izašli sa cijelom količinom.
može li mi netko objasniti ono čišćenje prodaje u petak pred kraj dana u kontektsu ove dosade danas?
Da, izašli su s cijelom količinom – ali samo iz TOP10. Da li su prodali sve dionice, to zna samo SKDD i uvid u knjigu dioničara. [smiley]
Da, izašli su s cijelom količinom – ali samo iz TOP10. Da li su prodali sve dionice, to zna samo SKDD i uvid u knjigu dioničara. [smiley]
[/quote]
Ajme meni, prevruće je za specijalni rat, piše ti prodana količina i to je sve što su imali, -103.590 i -98.476, novo stanje 00000000000.
… piše ti prodana količina i to je sve što su imali, -103.590 i -98.476, novo stanje 00000000000.
to mogu znat samo ako su kupili CD i pogledali sve dioničare, ali to je podatak koji ne smiju javno objaviti.zato se slažem da su samo ispali iz top 10, a da li su komplet vani to se ne zna
Evo i mene malo kod vas.Kupio na feeling,ipak su preveliki igrači ovdje u glavnim ulogama:-)
Nikako da nagura ovaj sa dva mini naloga, prema svojim nalozima na kupnji. Predlažem mu da stavi 10000 komada na 7,99.
Iskusne ajkule su se ovdje skupile, najveće na ZSE u ovom trenutku.
Ja sam na izgleda uletio zadnji tren 🙂
što se stalno ovdje neko kači na BV koji je pogrešno izračunat.
Kao 1. dobro vam je rečeno da ovo nije nekretninski fond tako da book nema nikakve veze
Kao 2., već je pojašnjeno u najboljoj namjeri da je logično da je book smanjen prodajom 51% udjela u adriji, a za uzvrat je dobijena lova od 57000000 kuna na račun. Time je materijalna imovina umanjena, upravo za taj book (pojednostavljujem da i debili mogu razumjeti) , a očito je da preostali udio cijene po manjoj cijeni od realne. To je moje tumačenje. Ako netko ima bolje neka se javi na temu.
što se stalno ovdje neko kači na BV koji je pogrešno izračunat.
Kao 1. dobro vam je rečeno da ovo nije nekretninski fond tako da book nema nikakve veze
Kao 2., već je pojašnjeno u najboljoj namjeri da je logično da je book smanjen prodajom 51% udjela u adriji, a za uzvrat je dobijena lova od 57000000 kuna na račun. Time je materijalna imovina umanjena, upravo za taj book (pojednostavljujem da i debili mogu razumjeti) , a očito je da preostali udio cijene po manjoj cijeni od realne. To je moje tumačenje. Ako netko ima bolje neka se javi na temu.
Ja se slažem da book nema nikakve veze za ovu dionicu. Dali je 2 kn ili 20 kn to je sasvim svejedno.
Problem su minusi iz poslovanja koji jedu taj book…
Udjel u Turbo limaču ili lova od prodaje spadaju u imovinu koja se vodi u book-u, samo su na različitim pozicijama u bilanci.