Zabranit će mu i korištenje imena Limač, i to je plagiranje imena i odmah utuživo.
Kažu da su se odlučili na otvaranje pod drugim imenom, a Limač nije drugo ime.
Rekao sam da je ovaj lik čisti prevarant, ali nije mu ovo njegova balkanska prčija.
Borba za Magmu ide dalje. A dionica debelo ispod 10 kuna. E moj Fižuliću, na što ti je spala firma. Ako ne propadne, kupnja dionica Magme ovih dana će biti najbolja kupnja života. A ako propadne… [bye]
Naša burza je toliko spora da uvijek imate vremana izaći ako ste postavili StopLossos.
Inače obožavam losose na baranjski naačin – kad nemaam friške ribe .
čini mi se da nekima nije bila dovoljna minus 2007, pa potom isto 2008, 2009… pa…. plaćat dionicu (po zadnjim službenim ZSE podacima) po 4 booka… doista treba imat hrabrosti… no, ko želi nek izvoli… osobno u Magmu, možda… ulazim isključivo po diskontu… a isti je još zbog hrabrih hazardera debelo daleko, a možda više nego blizu… ajd sretno svima… no, tko li će to doista na magmi zaradit… mislim konkretno zaradit…
Znači riješeni su skroz, mogla bi lagana nestašica dionica ovih dana.
Sanjao sam noćas Magmu na 19,15 kn, ali mi je pukao investor pa je nisam uspio prodat.
još ništa o deblokadi računa?? moglo bi ovdje ubrzo doći do pokretanja stečaja?!? [undecid]
Pusti ga compa, samo mu pogledaj profil, piše samo negativno o svim dionicama, obični druker.
Pusti ga compa, samo mu pogledaj profil, piše samo negativno o svim dionicama, obični druker.
ajde drukerčiću, objasi ti svima ovdje po kojoj FA bi se teški gubitaš MGMA koja sad ima BV oko 2 kn, trebala tržiti joooš skuplje od ove cijene????? [bye]
Znači riješeni su skroz, mogla bi lagana nestašica dionica ovih dana.
Sanjao sam noćas Magmu na 19,15 kn, ali mi je pukao investor pa je nisam uspio prodat.
[/quote]
Nebi li to značilo da su van top 10, a ne da su riješeni skroz?