EVO NAPRIMJER – ovih 5000 kom je prebrzo otišlo. To je isto dobar primjer varljivosti naloga i trgovanja.
Sat vremena ne ide ništa a onda najednom plane 5000 kom.
Da, da , moš si mislit.
Nije nitko to kupio ni prodao već je kupac shvatio da po 6,83 više neće dobiti dionice danas pa sad lijepo glumi jaku navalu točno oko 7-ice misleći da će tako mnogi biti voljni prodati samo da ne dočekaju 6 ili 5 ovdje.
Ako mu ni ta taktika ne uspije prosipat će se prema 6,84 u manjim količinima da i tako izvuće nešto.
Ako ni to ne uspije počet će iza 14.30 sa čišćenjem na malo svega što se pojavi ispod 7,7 i preselit taj nalog niže, prema 7,5
Do 8 je 7357 kom., do 6 je 41000 kom. na kupnji, naravno ne računajuči što se krije u namjerama i skrivenim nalozima. Meni je svejedno di će, imam za sve vrste trgovanja municije.
Ovo je prosto nevjerojatno da netko ovdje Prodaju tišće van sa 1900 komada – PA to je kao da netko male tišće van na KABA-i sa 150 dionica na ASK-u [wink]
O KOJIM FONDOVIMA TI PRIČAŠ ??? !!!!
Zašto zavlačiš ljude, 14:11 sati je, šta misliš da bi prodaja ovako tekla da fond danas nastavlja iskrcavanje..?
Ja ti kažem da si to mali sami sebi ruše tečaj a netko ovdje među vama trlja ruke. Cijenu ste si sami srušili danas u panici pred fondom koji je prestao s radom još prije STOP-a.
Sad da ste imalo bistri bi si ju lijepo digli gore. Neka ovaj s 1900 kom na prodaju bude prvi pa ćete vidjet o čemu vam pričam
I 7,7 kn je ovdje odlična cijena. Da mi nije sav kapital u KABa-i sad bi ovdje pazario naveliko
Od 7 do 10 kn je 40 % ljudi moji
[cool] [shocked]
"Ajme ekipa povjerovala mojim štorijama … SAd kad se frend iz fonda istrese po vama koji će to kuršlus biti ".. [lol] [thumbsup]
a smiješan je ovaj pleyboj, sad se nakrcao na 7 kn pa odma kreću hvalospjevi o rastu MAGME na 10 kn, a do tada je prognozirao potop na 5 kn…prejadno [bye]
Kolega Plejboj,
ovo što Vi radite na forumu Poslovnog zaista već spada u sferu krivičnog prava. Osim ako se mislite izvući na neuračunljivost što ste samoinicijativno presali uzimati terpiju….
BEZ OVE BLOKADE SVEGA 16 000 kn dionica do cijene 8 a vi se prosipate misleći da će dolje. Neće vam danas do 6 kažem vam, prije prema 9
savjet-a da promjenite NICK? lp STFACA
"Ajme ekipa povjerovala mojim štorijama … SAd kad se frend iz fonda istrese po vama koji će to kuršlus biti ".. [lol] [thumbsup]
Striček…a di se ti gasiš?
ima li pilota u avionu? bid jak, aska ima, u čem je problem?
Jel vam sad polako jasno svima ovdje da sam bio u pravu – da nikakav fond danas više nije kipao van do neposredno pred blokadu u koju ste si sami potjerali dionicu i da je kupnja ovdje mnogo ozbiljnija od prodaje ?
10 kn do idućeg tjedna. Sutra 8
Između možda još jedan val do 6,5 kn
Ali prvo se ide do 8,10