MACHETE preočito je da si prodao i sad plašiš ovdje ekipu o nekom rokanju dnu.. Budi realan frajeru , MAGMA tek počinje svoj rast dok se situacija malo raščisti, pa zar si doista toliko naivan da misliš da će se tržiti po istoj cijeni kao Đakovština u stečaju tijekom ljeta ??
21 kn mi je target MAchete, a prije toga – ROLLER COUSTER [wink]
@MACHETE kolega jel vi imate link o tome šta iznosite ili kugla tako kaže? lp STFACA
Ja već tužio, kontam svojih 3000 kom puta 300 kn lijepo unovčiti na sudu. Neka im plijene dionice, tako mi puca k, odvjetnik mi je rekao da sigurno dobivamo ovrhu !
Od njih mozes dobiti samo onih 5 kuna koje si spominjao prije neki dan.Hebote jel se ti pogledas u ogledalo svaki dan ili te je strah?
Hebote jel se ti pogledas u ogledalo svaki dan ili te je strah?
[/quote]
Kolega bestija2, ipak je to naša drugarica Ivana7 nasjela pa krenula kasno kupovati,a bit će izgubljenih gaćica…
Samo takvi????
[thumbsup]
[/quote]
Samo takvi ! [thumbsup]
Btw DKVS ti već je u stečaju MAchetinjo, pa svejedno ide gore dole, i drži se nekih 7 chuna dna i cenera u rastu čini mi se, ne znan više.
MAGMA-u će brokeri sutra opet tući gore jer nikome više nije u interesu iskrcavanje po 6 kn, moš sudjelovat u rastu il gledat , sasvim svejedno.
Samo takvi????
[thumbsup]
[/quote]
Samo takvi ! [thumbsup]
Btw DKVS ti već je u stečaju MAchetinjo, pa svejedno ide gore dole, i drži se nekih 7 chuna dna i cenera u rastu čini mi se, ne znan više.
MAGMA-u će brokeri sutra opet tući gore jer nikome više nije u interesu iskrcavanje po 6 kn, moš sudjelovat u rastu il gledat , sasvim svejedno.
[/quote] polako kolega polako RUČNA!!!
Ovo me podsjeca na prodavanje slepera gnjilih jabuka. Znam da su gnjile, al mozda ih prodam uvaljam skuplje nego sam kupio. Onaj zadnji ce morat radit pitu… [proud]
Ovdje ima malo previše filozofiranja ali samo postoje samo dvije opcije ; crno ili crveno , kao u ruletu ( zanemarimo nulu ili dvije nule ).
– crno , nema Poljaka, Francuza ili bilo koga i u tom slučaju 1 kn će biti previše
– crveno , ima Poljaka, Amerikanaca itd. i u tom slučaju 9 kn će biti sića.
Tko to sazna na vrijeme taj je na konju !
Ovdje ima malo previše filozofiranja ali samo postoje samo dvije opcije ; crno ili crveno , kao u ruletu ( zanemarimo nulu ili dvije nule ).
– crno , nema Poljaka, Francuza ili bilo koga i u tom slučaju 1 kn će biti previše
Ostaje spor i neizvijesnost, nema para.
– crveno , ima Poljaka, Amerikanaca itd. i u tom slučaju 9 kn će biti sića.
Ode i 49% limaca, ostaju gubitasi teksil i sport.