MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

taj je kupio veći dio ovog istresanja jer da je htio vani mogao je do 8,2 komplet izać

ne vjerujem, taj na 8,20 kn je samo potpora da se lakše iskrca, zato mu je 10.000 komada na kupnji vidljivo, ali prodajne naloge stavlja kao skrivene nadi da će ih netko zakačiti ako potegne po asku.
izgleda da sve manje ulagača želi prenoćiti u ovoj dionici jer preko noći mogu osvanuti crne vijesti [rolleyes]
[/quote]

taj je kupio veći dio ovog istresanja jer da je htio vani mogao je do 8,2 komplet izać

ne vjerujem, taj na 8,20 kn je samo potpora da se lakše iskrca, zato mu je 10.000 komada na kupnji vidljivo, ali prodajne naloge stavlja kao skrivene nadi da će ih netko zakačiti ako potegne po asku.
izgleda da sve manje ulagača želi prenoćiti u ovoj dionici jer preko noći mogu osvanuti crne vijesti [rolleyes]
[/quote]

Treba ga pustiti da lijepo izađe po 6 kn kao fond nekidan pa pratiti na TOP 10. I onda pustiti da se cijena sama odbije gore

Kressho

može li graf?

@ lucky luke

Kolegi Machete graf ide u smjeru ovisno o tome ima li ili nema dionice.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

S400
zato sam ga i pitao [thumbsup]

Već 85.000 komada trgovano.Izgleda da opet netko veći izlazi. [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ta se rečenica da i preformulirat [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Take profit and buy low and sell hi tomorow. KISS.
I tako što više puta.

Why not ?

Take profit and buy low and sell hi tomorow. KISS.
I tako što više puta.

Why not ?
[/quote]
[thumbsup]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

03.07.2011. u 20:40h korigiranje je napisao/la:
Ljudi, jel tko tužio Fižulića vezano uz nezakonitu kupnju dionica Magme u rujnu 2007. godine? Tad je dionica vrijedila 305 kuna, danas ne vrijedi valjda ni 10.

Jel znate da je HANFA donijela odluku po kojoj Fižulić mora po toj cijeni napraviti IPO? DAkle, najmanje 35 puta većoj nego što je danas. Fižulić se na odluku HANFA-e žalio Vrhovnom sudu, ali je žalba odbijena.

Drugim riječima, svi koji imate dionice MAGME ovo bi vas trebalo interesirati – on mora napraviti IPO.
No, on to do dan danas nije napravio… I zasad nikome ništa.

Kako mu to uspjeva ?

A sto ces od njega? Kako ces ga natjerat da objavi? Ako je pametno spromio lovu sto ga briga.
Ova cijena dionice mi izgleda kao labudi pjev.

[/quote]
Neobjavljene ponude za preuzimanje

Presudom Upravnog suda Republike Hrvatske od 18. kolovoza 2010. tužba obveznika objave ponude za preuzimanje je odbijena.

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR

znači svakom dioničaru goranko i biserka moraju platiti po 306 kn po dionici, a ujedno nemaju pravo glasa. zanimljivo.

...povijest se ponavlja...

@delboy
To bi bilo sjajno,samo živimo u Hr i tu zakoni ne predstavljaju previše,očito..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ja već tužio, kontam svojih 3000 kom puta 300 kn lijepo unovčiti na sudu. Neka im plijene dionice, tako mi puca k, odvjetnik mi je rekao da sigurno dobivamo ovrhu !

Kressho

New Report

Close