pratim vas par tijedana i dali mi možete reči kolike su šanse da magma propadne i da dionice izgube svu vrijednost , ono da se spustimo na nulu?
Nula.
Novo dno je 5 kn ovdje
Teško kolega, teško. Evo čak sam i ja danas uletio kad je onaj majstor stavio preko 30k komada na Ask. Ko da je htio reći, evo Vam ga, ja sam gotov [lol] .
Tehničari bi sad rekli, pa mora se odbiti, ako ne fundamentalno, a onda tehnički
Privredna banka Zagreb ujedno je najveći vjerovnik sa 1,7 milijuna eura vrijednim zapisima, a slijede Raiffeisen obvezni mirovinski fond sa 1,04 milijuna eura, PBZ Croatia osiguranje OMF sa 613.229 eura te Zagrebačka banka s pola milijuna eura.
S stranice PBZ OMF-a:
-uplatama upravljaju profesionalci koji ih ulažu u sigurne vrijednosnice (obveznice i dionice država i najboljih tvrtki u zemlji i svijetu) te tako pružaju sigurnost i osiguravaju prinos na uložena sredstva
http://www.pbzco-fond.hr/reform/2ndpillar.aspx
Ako su uspjeli refinancirati komercijalne zapise moglo bi ovo malo UP, čisto iz tehničkih razloga!
http://www.poslovni.hr/vijesti/hg-spot-i-magma-razocarali-ulagace-182241.aspx
Piše da je MAGMA bila pravo razočaranje na 7,90 kn…
Ah, danas bi nam 7,9 bio raj … Viš ti šta ti je burza – kupiš po 8 par hiljada komada i misliš kakav si posao napravio, a ono samo nastavi dalje padati ..
Novo dno je 5 kn ovdje
Mogu jedno jednostavno pitanje,zašto kupnja navedene dionice,??
[/quote]
Pa da bi zaradili,ali Vi kupujete da bi izgubili.
Hmm, teško cu se više krcati po 6 kn.Nema veze,pola portfelja mi je unutra.
Slažem se s kolegom blackstone-om o vikend akciji, danas sam i sam mezio xxxx kom za start pa bumo vidjeli dalje.
U svakom slučaju veseli i vijest da glede obveza plaćanja MAGMA sad mirna do siječnja 2012.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Magma uspjela dogovoriti novo refinanciranje
Magma je s upisnicima komercijalnih zapisa ugovorila podršku u njihovu daljnjem refinanciranju, izviješteno je iz te kompanije dva dana prije dospijeća tranše vrijedne 6,1 milijun eura. Održan je zajednički sastanak na kojem je postignuta suglasnost o pružanju podrške u daljnjem refinanciranju komercijalnih zapisa, kazali su iz Magme, dodavši kako su ostali detalji stvar tehničke provedbe s agentom izdanja, odnosno PBZ-om.
Privredna banka Zagreb ujedno je najveći vjerovnik sa 1,7 milijuna eura vrijednim zapisima, a slijede Raiffeisen obvezni mirovinski fond sa 1,04 milijuna eura, PBZ Croatia osiguranje OMF sa 613.229 eura te Zagrebačka banka s pola milijuna eura.
[thumbsup]Magma uspjela dogovoriti novo refinanciranje
Magma je s upisnicima komercijalnih zapisa ugovorila podršku u njihovu daljnjem refinanciranju, izviješteno je iz te kompanije dva dana prije dospijeća tranše vrijedne 6,1 milijun eura. Održan je zajednički sastanak na kojem je postignuta suglasnost o pružanju podrške u daljnjem refinanciranju komercijalnih zapisa, kazali su iz Magme, dodavši kako su ostali detalji stvar tehničke provedbe s agentom izdanja, odnosno PBZ-om.
Ja se nakrcao nažalost prosjek mi nije 6 već oko 8,17 kuna. Ako padne uzmem još barem 5000 komada.
Pa pala je sa 12 na 6 u par dana, sad je red da se vrati gore, kunu dnevno bar. kako je i padala, osim danas kad je pala za 2 kune.
Da će dionica uskoro biti na 12kn to je sasvim sigurno, dapače moj 1.target je 22kn.
Vrh MAGME je bio oko 370kn,a danas samo 6kn, dakle pala je samo 98,32%.
Što je sa onim dioničarima koji su kupovali po 100, 200, 300,366kn???
Tko će njima vratiti novce?????
Iskreno mi je žao tih ljudi, a lopovluk je što HANFA i državni elementi su to sve dozvolili bez prilike i obavijestima malima da bar uzmu dio novaca. JAVNA PLJAČKA i bez skrivanja!
A nitko u zatvor ne ide! Država bi trebala uvesti oslobađanje PDV-a za takve ili
neki vid kompenzacije.
Eto rado bi sad poklonio svoje stečene dionice MAGME za neko državno zemljište od par hektara.
O tome na private kolega S400. Poslao sam Vam objašnjenje.
Vidim da netki ovdje ne paze na ono što bez ograde i sigurno tvrde…
http://www.ripe.hanfa.hr/hr/edukacija/tekstovi/sto-znaci-zlouporaba-trzista-povlastena-informacija-i-manipulacija-trzistem/