MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/hg-spot-i-magma-razocarali-ulagace-182241.aspx

Piše da je MAGMA bila pravo razočaranje na 7,90 kn…

Ah, danas bi nam 7,9 bio raj … Viš ti šta ti je burza – kupiš po 8 par hiljada komada i misliš kakav si posao napravio, a ono samo nastavi dalje padati ..

Novo dno je 5 kn ovdje

Kressho

Ah, danas bi nam 7,9 bio raj … Viš ti šta ti je burza – kupiš po 8 par hiljada komada i misliš kakav si posao napravio, a ono samo nastavi dalje padati ..

Novo dno je 5 kn ovdje

Ne ide vas ovih dana?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Novo dno je 5 kn ovdje

Mogu jedno jednostavno pitanje,zašto kupnja navedene dionice,??

mgma postaje definitivno best buy na zse,mislim čak da se moja predviđanja da vučičević kupuje na burzi ostvaruju,danas je fini paket prošao.ovo mi je ko u vikend akcija u konzumu! još malo pa nestalo

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

mgma postaje definitivno best buy na zse,mislim čak da se moja predviđanja da vučičević kupuje na burzi ostvaruju,danas je fini paket prošao.ovo mi je ko u vikend akcija u konzumu! još malo pa nestalo

Vidiš i meni je to palo na pamet. Više mu se isplati kupiti cijelu Magmu za 6-7M€, nego toliko platiti duga za samo jedan brand.
Ali to je za sada ipak samo špekulacija.
Moj se mirovinac istovario, pa mu i ovim putem zahvaljujem što je sačuvao tih par kuna, koje će mi dobro doći ako doživim pemziju. Pri prekopavanju kontejnera jednokratne rukavice su prava stvar. [thumbsup]

Ako je ciklus za dionice povoljan, nije tako važno koje dionice odabirete.
Kada vjetar puše, čak i purani lete.
Svakako je bolje kupiti slabu dionicu u pravo vrijeme, nego dobru dionicu u pogrešno vrijeme.

pratim vas par tijedana i dali mi možete reči kolike su šanse da magma propadne i da dionice izgube svu vrijednost , ono da se spustimo na nulu?

Vidiš i meni je to palo na pamet. Više mu se isplati kupiti cijelu Magmu za 6-7M€, nego toliko platiti duga za samo jedan brand.
Moj se mirovinac istovario, pa mu i ovim putem zahvaljujem što je sačuvao tih par kuna, koje će mi dobro doći ako doživim pemziju. Pri prekopavanju kontejnera jednokratne rukavice su prava stvar. [thumbsup]
[/quote]

Pa i ne isplati mu se baš, s Magmom dobije i 600 mil dugova, a opet Fižulići drže većinsko vlasništvo.
Turbo limač je jedni segment Magme koji nešto vrijedi…
Ma nije on normalan što se uopće upuštao u sve ovo već je dobro preplatio polovicu Turbolimača a nema još ništa!

Slažem se s kolegom blackstone-om o vikend akciji, danas sam i sam mezio xxxx kom za start pa bumo vidjeli dalje.
U svakom slučaju veseli i vijest da glede obveza plaćanja MAGMA sad mirna do siječnja 2012.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Magma uspjela dogovoriti novo refinanciranje
Magma je s upisnicima komercijalnih zapisa ugovorila podršku u njihovu daljnjem refinanciranju, izviješteno je iz te kompanije dva dana prije dospijeća tranše vrijedne 6,1 milijun eura. Održan je zajednički sastanak na kojem je postignuta suglasnost o pružanju podrške u daljnjem refinanciranju komercijalnih zapisa, kazali su iz Magme, dodavši kako su ostali detalji stvar tehničke provedbe s agentom izdanja, odnosno PBZ-om.

Privredna banka Zagreb ujedno je najveći vjerovnik sa 1,7 milijuna eura vrijednim zapisima, a slijede Raiffeisen obvezni mirovinski fond sa 1,04 milijuna eura, PBZ Croatia osiguranje OMF sa 613.229 eura te Zagrebačka banka s pola milijuna eura.
[thumbsup]Magma uspjela dogovoriti novo refinanciranje
Magma je s upisnicima komercijalnih zapisa ugovorila podršku u njihovu daljnjem refinanciranju, izviješteno je iz te kompanije dva dana prije dospijeća tranše vrijedne 6,1 milijun eura. Održan je zajednički sastanak na kojem je postignuta suglasnost o pružanju podrške u daljnjem refinanciranju komercijalnih zapisa, kazali su iz Magme, dodavši kako su ostali detalji stvar tehničke provedbe s agentom izdanja, odnosno PBZ-om.

Privredna banka Zagreb ujedno je najveći vjerovnik sa 1,7 milijuna eura vrijednim zapisima, a slijede Raiffeisen obvezni mirovinski fond sa 1,04 milijuna eura, PBZ Croatia osiguranje OMF sa 613.229 eura te Zagrebačka banka s pola milijuna eura.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

@ Antiša

S Magmom dobija brandove, za d.d. mu puče prsluče. Dok naprotiv Fižilićima d.d. je imovina koja treba preživjeti. Rat je u tijeku, a sve što mi pričamo su špekulacije. [lol]

Ovo s Magmom je ko igra Crni Petar.
Treba samo paziti sto jos imas u rukama kad igra zavrsi.

[/quote]

Pa i ne isplati mu se baš, s Magmom dobije i 600 mil dugova, a opet Fižulići drže većinsko vlasništvo.
Turbo limač je jedni segment Magme koji nešto vrijedi…
Ma nije on normalan što se uopće upuštao u sve ovo već je dobro preplatio polovicu Turbolimača a nema još ništa!

[/quote]
Normalan je Antiša-zavisno od toga koje ga marke i zastupstva zanimaju,ovo je borba za zastupstva i brendove koje očito Fi-gubi.

New Report

Close