Zanimljiv razvoj događaja. Izgleda da sve ide dovraga… ALi dođe mi da uzmem par komada kaj je već rasprodaja iako mi objektivno ne trebaju…
Ovo lijepo vraća u 2008. godinu, ovako je svaki dan bio na svakoj dionici.
šteta da nema ovakve rasprodaje na još 10 dionica, da se samo 3 oporave obogatiš se [cool]
samo kad se sjetim da sam magmu kupovao na 14kn i izletio van na 14.30 misleći da je to dno.
na 6 se sve živo poklapa na kupnji što god dođe!!!
jao jao
jao, jao, sve ću izgubiti na ovoj dionici. nije dobro, čak štoviše, loše je
Prodaj sve , dok još možeš i kada dođe oko kune kupi ponovno.
Možda tako spasiš nešto, iako nisam baš jako uvjeren.
Sva sreća da trgovina nije moje područje i držim se podalje od nje.
Sretno svima na ovoj dionici.
[undecid]
čim se netko stavi na 6, odmah ga nagrade. ali ako je bid 5.99 onda neće jer gaje nadu da neće ispod 6.užas
NAJZANIMLJIVIJE JE DA JE NA zse.hr – broj dionica 4 800 000 a na skdd.hr – preko 10 000 000 … HANFA ŠUTI KO ZALIVENA …
bit ce toga i po 5 kn cemu zurba…
Počelo je ćopanje, misim da je u ponedjeljak ili utorak gotov,a tada eksplozija i čistka do 30-35kn pa ne savjetujem izlaz po 20kn za 20 bureka.
i ne mislim prodavati prije 30-35kn.
a tek plus do 45kn koji slijedi…..
Evo malo preciznije pogledao graf i dobio minimalni rast do 40kn. [thumbsup]
moja cijena 35-40kn je realnost uskoro.
– bez komentara.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
[lol] [lol] prejako
stajalo je bid na 5.99, 5.84 i ništa.čim je bid bio na 6 bum.odmah je okinulo.netko opasno izlazi van a netko opasno skuplja.ko će ispasti pametniji gledajte u novim epizodama
čim se netko stavi na 6, odmah ga nagrade. ali ako je bid 5.99 onda neće jer gaje nadu da neće ispod 6.užas
Automatski program je naštiman na 6 Kuna i dok se netko veći ne istrese nema pomaka.
Koliko su bahati i koliko ih nije briga šta rade s našom lovom svjedoči baš ova dionica. Sumanuto lupaju po prodaji na -24% . Da samo stanu na pola sata i krenu u šoping sa sitnim količinama već bi se ljestvica digla za kunu kunu i pol pa onda opet mogu iskipavati ali po višoj cijeni. Ali njih jednostavno nije briga, šibaj po bidu to je najlakše, jebeš pare nisu naše.