Moram priznati da je ovo dobra taktika ERSTE PLAVOG OMF.
Jer su sad shvatili da ništa od stečaja i da su srušili cijenu do 10kn sasvim nepotrebno.
Iz tog razloga načuo sam da će ERSTE PLAVI sada dokupljivati do 27kn, ali dvostruke količine!
Vidjet ćemo da li će to uspjeti do 27kn ili će ipak morati meziti sve do 40kn gdje bi uistinu mogli uvećati broj dionica 3 puta, povećati 50% ukupno i dići vrijednost portfelja 150% na taj način.
Autor je danas dokupio MAGMU jer RSI vrišti gadan odbijanac, prosjek ispod 11,5kn što i nije loše.
Al uredno Vam ja to vratim kolege iz ERSTE PLAVOG,al tamo negdje iznad 20kn.
Sad su dionice na slobodnoj poziciji i odmaraju se.
[thumbsup]
ma dovoljno je da je dižu do 13-14, pa opet malo dolje do 10-11 i tako par puta… 🙂
kao INGRA hahaha
sama činjenica da vas se toliko lešinara pojavilo odjednom na ovoj dionici sa pričom o stečaju… mene čini sretnim i mirnim… za dobrim konjem … prašina se diže …
Moram priznati da je ovo dobra taktika ERSTE PLAVOG OMF.
Jer su sad shvatili da ništa od stečaja i da su srušili cijenu do 10kn sasvim nepotrebno.
Iz tog razloga načuo sam da će ERSTE PLAVI sada dokupljivati do 27kn, ali dvostruke količine!
Vidjet ćemo da li će to uspjeti do 27kn ili će ipak morati meziti sve do 40kn gdje bi uistinu mogli uvećati broj dionica 3 puta, povećati 50% ukupno i dići vrijednost portfelja 150% na taj način.
Autor je danas dokupio MAGMU jer RSI vrišti gadan odbijanac, prosjek ispod 11,5kn što i nije loše.
Al uredno Vam ja to vratim kolege iz ERSTE PLAVOG,al tamo negdje iznad 20kn.
Sad su dionice na slobodnoj poziciji i odmaraju se.
[thumbsup]
ma dovoljno je da je dižu do 13-14, pa opet malo dolje do 10-11 i tako par puta… 🙂
kao INGRA hahaha
[/quote]
Malo teže će to ići "kao INGRA" … naime … ovdje je u "free floatu" puno puno manje dionica … tako da takve scenarije… teško da ćeš doživjet…
Jel netko skužio ovdje da nema više lupanja po kupnji do besvjesti? Šta je, opet vam nešto ne paše? Sad bi unatoč tome što je prestalo šikanje po bidu vi na 3-4 kn?
Pustite ih kolega Kliring, čekam ih na 8 ako hoće prodat, prst je na tipki.
Šta ne potegne , do 8 ima skoro 10 000 komada,
Zašto ne istresaju već pola sata ?* Zato što je dio naloga manjih , iznad potpora sada isto njihov, to je klasična igra s Londonske burze, staviš vidljivu potporu a zapravo se infiltriraš među redove BID-a i guraš ih s par manjih rasjcepkanih naloga, oni znaju da je drugi njihov pa se ne prosipaju sami sebi, čekaju da se nakupi 1000 barem po 10. Zato da ste pametni bi povukli barem na pola sata svoje naloge na 9,2 jer to je cijena po kojoj su pokazali da su spremni najniže ići , tko god je pratio naloge vidio je formiranje najjače potpore na 9,2 dva dana zaredom.
A vi im i dalje plaćate 10 , strašno
Jel netko skužio ovdje da nema više lupanja po kupnji do besvjesti? Šta je, opet vam nešto ne paše? Sad bi unatoč tome što je prestalo šikanje po bidu vi na 3-4 kn?
Evo recimo kupiš po 5 kuna i šta onda sa tim kome to prodati pa to nema nikakve šanse za opstanak mislim čak ni teoretske.
Koliko ovaj Plejboj štanca tih postova trebalo bi mu zabraniti više od 10 dnevno.
Bolje bi bilo zabraniti posto-ve koji ne iznose ništa vezano uz trgovanje ili kompanije kojima se trguju – poput ovog tvojeg.
Btw – tko je ovdje toliko naivan da nasjedne na ovo skidanje po 10,45 s ASKA ?
Ajmo ekipo, samo strpljivo, ide to ispod 10 do 14h, cijena će se ionako sama korigirati gore kada mirovinac izađe…
Tko zna, možda i Raiffeisen skrbnički krene nakon Plavog, pa padne na 8. O tome niste ramišljali ?
Očito je da su se nešto međusobno dogovorili već unaprijed, znate za razliku od nas civila, fondovi lijepo surađuju
Al će biti show kada krene i drugi krcat van . zato kažem – oprezno ovdje i strpljivo. Ako već riskirate, što nije loše, platite im što manje, ionako ne zaslužuju ni filera jer su našim parama kupovali po 300 zar ne =?
Lako će se poslije MAGMA vratiti na 15, 20 ako joj je suđeno da preživi stečaj .