10 kn je očito donja granica rasprodaje. po 9,99 kn ne prodaje, ali čim se netko stavi na 10 kn makar sa 100 komada, odmah mu proda [rolleyes]
Sve mi se cini, da je 10 kn bilo dno, jer prodavac ne da ispod danas. Stecaja nece bit, kaže Fižulić, 6,5 milja EUR Vuki treba napaltiti, dakle ko je kupoval ovih dana i smanjivao prosjek, napravio je odličan potez. Moj prosjek je 10,97 kn a prodacu na 20 za par mjeseci, kad svanu dobre vijesti.
Sretno svima!
vidim neki već najavljuju da neće pisati na ovoj temi. pa što su uopće pisali. očito i sam spomen uskoka kod nekih uzrokuje stezanje u grlu…a ja ću reći: neka institucije rade svoj posao.
vidiš da se oni hvališu svojim poznanstvom i tajnim informacijama o tome kako neka ekipa rasprodaje našu imovinu namijenjenu mirovinama u svrhu vlastitog probitka. zar oni misle da jednom neće nekoga nagaziti tko će podnijeti prijavu uskoku? a onda neće biti tih para koje će pomoći jer prioritet je dokazivanje pred EU-komisijom…
G. Delboy već vam je davno obrazloženo zašto je Magma loša investicija, ali vi niste htjeli slušati.
Za vas fundamenti i očekivanja nemaju nikakve veze jer je vama najbitnije koliko je ATH i struktura dioničara, kako ste sami rekli.
E sada kada teorija o strukturi dioničara pada u vodu, počeli ste pričati o teorijama zavjere.
[/quote]
Fundamenti i očekivanja ?! na ZSE ?!
hahahaha
Ti koji hvališ OPTE-R-A sad pričaš o fundamentima … stvarno si neozbiljan Antiša!
vidim neki već najavljuju da neće pisati na ovoj temi. pa što su uopće pisali. očito i sam spomen uskoka kod nekih uzrokuje stezanje u grlu…a ja ću reći: neka institucije rade svoj posao.
Raditi u fin. instituciji i piskarati po forumu, nije primjereno u najmanju ruku.
vidiš da se oni hvališu svojim poznanstvom i tajnim informacijama o tome kako neka ekipa rasprodaje našu imovinu namijenjenu mirovinama u svrhu vlastitog probitka. zar oni misle da jednom neće nekoga nagaziti tko će podnijeti prijavu uskoku? a onda neće biti tih para koje će pomoći jer prioritet je dokazivanje pred EU-komisijom…
G. Delboy već vam je davno obrazloženo zašto je Magma loša investicija, ali vi niste htjeli slušati.
Za vas fundamenti i očekivanja nemaju nikakve veze jer je vama najbitnije koliko je ATH i struktura dioničara, kako ste sami rekli.
E sada kada teorija o strukturi dioničara pada u vodu, počeli ste pričati o teorijama zavjere.
[/quote]
opet vi gospodine. što se osjećate prozvanim? rekao sam da netko tko kupuje po 300 nema nikakvo pravo prodavati to isto po 10 kuna jer se radi o mirovinskim fondovima. gdje će oni to nadoknaditi? zašto prodaju baš sad, zašto ruše cijenu, kao da se natječu da prodaju što jeftinije umjesto što skuplje. isto imaju mogućnost dići cijenu pa prodati po 30 ili 50 kn, no oni ovako. znamo svi zašto i znamo da to nije teorija zavjere.
Raditi u fin. instituciji i piskarati po forumu, nije primjereno u najmanju ruku.
[/quote]
ja radim u svojoj privatnoj firmi koja posluje solidno obzirom na recesiju. pomiješao si neke lončiće, ali nema veze.
Ugledavši dionicu koja se trguje na P/B = 5, te proučivši ime "Magma", pomislih: Majke ti ga, vidi hrvatska firma proizvodi svemirsku opremu za NASA astronaute, a ja za nju nikad nisam čuo!
Ili barem da su Google ili Facebook ili Microsoft….
Kad ono, firma prodaje dječje igračke… Trgovina, čovječe, i to još pred stečaj, a P/B = 5. Hrabri kupci, prije bih išao skakati iz aviona bez padobrana.
pa što ne stave tih 40.000 komada što im je ostalo na 10 kn, mogli su to riješiti u pola sata,a ne ovako na kapaljku [yawn]
Ugledavši dionicu koja se trguje na P/B = 5, te proučivši ime "Magma", pomislih: Majke ti ga, vidi hrvatska firma proizvodi svemirsku opremu za NASA astronaute, a ja za nju nikad nisam čuo!
Kad ono, firma prodaje dječje igračke… Trgovina, čovječe, i to još pred stečaj, a P/B = 5. Hrabri kupci, prije bih išao skakati iz aviona bez padobrana.
pa šta ima antiša ! 🙂
da si malo bolje proučio temu, ne bi ovakve gluparije govorio. već smo pojasnili zašto piše 5 bv-a a ne manje. no, očito je da si i ti dio ekipe koja zna što im je činiti. pa idi ne temu adrisa kojeg si prepun pa pojasni zašto on već godinama stagnira….to je isto jedna mudra investicija vaših prijatelja iz fondova. nema smisla više pisati – previše vas je i prejaki ste. moramo vam se ili pokoriti ili maknuti, no protiv vas ne smije se govoriti ili pisati.