POTPORA JE PORASLA OD JUČER NA DANAS SA 9,2 kn NA 9,6 kn … TO UPUĆUJE DA PRODAVATELJ ŽELI ODRŽATI OVDJE CIJENU NA 10 KN, POD SVAKU CIJENU ..
A to znači da bi danas mogla i malo gore, možda na 11 kn do kraja dana .. ALi kažem , sve ovisi koliko ćemo naivni i brzopleti biti u svojem dočekivanju …
Ja kažem – ako već stavljamo svoje pare na kocku ovdje onda smo i mi ti koji bi trebali odrediti cijenu ovdje.
Pa lijepo im ponudimo 9 kn danas do 14h – ako hoće dobro, ako neće ko ih j..e … A iza 14h 8 kn i ciao …
I da vidite onda kako će lijepo iscuriti sve šta im je ostalo još danas. A da ne pričamo o tome da možda imaju i vremenski rok da sve iskrcaju do sutra 16 h.
U svakom slučaju ako budete navaljivali misleći da je 10 dno ići će gore. Ako budete mudri ide još malo dolje i otkup po 8 kn zaokruženo, svi sretni i zadovoljni [wink]
Izgleda da ne daju jeftinije od 10 kn? počinje se skidati s prodaje….
POTPORA JE PORASLA OD JUČER NA DANAS SA 9,2 kn NA 9,6 kn … TO UPUĆUJE DA PRODAVATELJ ŽELI ODRŽATI OVDJE CIJENU NA 10 KN, POD SVAKU CIJENU ..
A to znači da bi danas mogla i malo gore, možda na 11 kn do kraja dana .. ALi kažem , sve ovisi koliko ćemo naivni i brzopleti biti u svojem dočekivanju …
Ja kažem – ako već stavljamo svoje pare na kocku ovdje onda smo i mi ti koji bi trebali odrediti cijenu ovdje.
Pa lijepo im ponudimo 9 kn danas do 14h – ako hoće dobro, ako neće ko ih j..e … A iza 14h 8 kn i ciao …
I da vidite onda kako će lijepo iscuriti sve šta im je ostalo još danas. A da ne pričamo o tome da možda imaju i vremenski rok da sve iskrcaju do sutra 16 h.
U svakom slučaju ako budete navaljivali misleći da je 10 dno ići će gore. Ako budete mudri ide još malo dolje i otkup po 8 kn zaokruženo, svi sretni i zadovoljni [wink]
Kako sad … pa ja sam mislio da si rekao da je ovo smeće od dionice… da Fiža ima igru … da niš od svega … i da … :)))
A sad bi se cijenkao … e pa ja sam protiv … Zbog svih nas koji smo uletili od 20-10 kuna… Trebao bi biti zadovoljan i sa desetkom… Jer da nije zalizanog menađerčića iz tog fonda.. ne bi ni bio ovdje .. jelda … budući da je ovo "smeće od dionice" :))
A kome ti misliš to prodati po 15-20 kn?
Meni je ovo sada isto zanimljiva dionica jer je puno pala, ali sam za trejd od 20-30%.
Nemojte se zavaravati da se ovo vrijedi 10 kn tj. na zse ima puno boljih investicija ovoga tipa za istu ili nižu cijenu.
Netko nam se opametio u međuvremenu [thumbsup]
[/quote]
Nisam ja nikada ni bio zagovornik Magme.
Još prošle godine dok je ROMF kupovao po 50 kn ja sam kao pravi vizionar predvidio da ovo ide na 10 kn, sve je dokumentirano na forumu!
Antiša je bio bolji analitičar nego 20 ROMF "stučnjaka" koji sigurno dobivaju 15 000 neto/mj [proud]
Netko nam se opametio u međuvremenu [thumbsup]
[/quote]
Nisam ja nikada ni bio zagovornik Magme.
Još prošle godine dok je ROMF kupovao po 50 kn ja sam kao pravi vizionar predvidio da ovo ide na 10 kn, sve je dokumentirano na forumu!
Antiša je bio bolji analitičar nego 20 ROMF "stučnjaka" koji sigurno dobivaju 15 000 neto/mj [proud]
[/quote]
Hm… kako si samo znao to se ja pitam… misliš li da bi cijena bila 10 Kn da ovaj iz Erste-a ne rasprodaje šakom i kapom ?! Ja ne vjerujem. Ovaj pad ima razlog i ti sa sto kugli nisi to mogao znati ! 😉
hmmmm, nešto sve to skupa previše miriši na slučaj HGSP (pogledati topic HGSP) [embarass]
[/quote]
teško sa 51.000.000 kuna plusa u prvom kvartalu. bijedan pokušaj . treba ti za sendvič pa si ovamo došao kupiti 10 komada po 15,90 i prodati ih onda za par dana na 16,20?
[/quote]
deliboy,
neočekivano niski komentari, očito si vlasnik MGME još iz vremena IPOa!
Ako padne na 7 kn, razmislit ću o kupnji, a do tada neka stvaraju ovako ogromne dobiti…
ps Na računu piše MAGMA BETA d.o.o. jel to neka novst
ps
[/quote]
smiješan si sa uvredom da sam kupio na IPO-u jer ti tada još nisi znao što su to dionice. Pročitaj malo unatrag pa ćeš vidjeti što pišem na ovoj temi u doba IPO-a. Kupio sam nedavno na ovim razinama i ne mislim prodavati prije 100-200 kuna a za par godina bi mogli dotjerati do te cijene upravo tvoji kompići koji su kupovali na IPO-u za naše pare. A što se čekanja tiče, čekaj dokle hoćeš. Ja ove razine smatram povoljnima za ulaz. Naravno, pod uvjetom da imaš muda i da si ulagač a ne sendvič-ulagač koji će prodati kad cijena dođe na 30 kuna. Ovakvi kao ti ulažu po 1000 kuna i prodaju na 1048 kuna i hvale se po forumu. Smiješni ste dečki. Pa veliki igrači će vas pošišati kad tad. Nemojte si umišljati da ćete išta zaraditi ovako na sitno. Bolje oroči pa si miran 5-6 godina nego ovako.
[/quote]
Znaš kaj mi je fora kod tebe delboy… viđam tvoje komentare na nekoliko dionice koje potrefimo skupa … i na svakoj, ali svakoj pišeš o nekom dugoročnom ulaganju od par godina … i ok … vrlo vjerojatno ti ta teza i stoji, ali mi nije jasno zašto se onda zamaraš pisanjem po forumu ako ti je tako svejedno šta se dešava sada… kad ćeš ti ""pravo vrhnje" ubrati za par godina ! HM?
[/quote]
Bio sam dovoljno slobodan da vratim neke postove od prije 8 dana kad je MGMA bila na 15 kn….
Bez ikakvog drukanja, prokomentirao sam stav o i u Magmi, a kao što vidite naletim na dugogodišnjeg investitora i ulagača DELIBOY- koji je bio još slobodniji od mene pa si dao oduška da me omalovaži kao ulagača i investitora…..
Nadam se da ste kolega DELIBOY napravili reviziju svojih izjava i strateških odluka, te da ćete spremni dočekati MGMU na mojim targetima i javno se ispričati, ako je Vama moguće napisati sory!!
[thumbsup]
ma da. super ste vi frendovi i proroci. nek se vama i vašom fondom bavi uskok. ja nemam namjeru polemizirati sa osobama koje se bave sumnjivim poslovima i kriminalnim radnjama. uz takve prijatelje, što će nam neprijatelji.
Bio sam dovoljno slobodan da vratim neke postove od prije 8 dana kad je MGMA bila na 15 kn….
@ ING
Bez ikakvog drukanja, prokomentirao sam stav o i u Magmi, a kao što vidite naletim na dugogodišnjeg investitora i ulagača DELIBOY- koji je bio još slobodniji od mene pa si dao oduška da me omalovaži kao ulagača i investitora…..
Nadam se da ste kolega DELIBOY napravili reviziju svojih izjava i strateških odluka, te da ćete spremni dočekati MGMU na mojim targetima i javno se ispričati, ako je Vama moguće napisati sory!!
Pod uvjetom da je Delboy u pravu i da su tvoji kompići iz Erste-a , stvarno nije bio problem prognozirati pad…pogotovo na tako velikom volumenu prodaje. Znalac si nema šta.
Samo dvije stvari pokreću burzu … MEDIJI i STATISTIKA, a trenutno nijedno nije na MAGMINOJ strani.
vidiš da se oni hvališu svojim poznanstvom i tajnim informacijama o tome kako neka ekipa rasprodaje našu imovinu namijenjenu mirovinama u svrhu vlastitog probitka. zar oni misle da jednom neće nekoga nagaziti tko će podnijeti prijavu uskoku? a onda neće biti tih para koje će pomoći jer prioritet je dokazivanje pred EU-komisijom…Samo se vi i dalje javno hvalite ilegalnim poslovima.
@ ING
Pod uvjetom da je Delboy u pravu i da su tvoji kompići iz Erste-a , stvarno nije bio problem prognozirati pad…pogotovo na tako velikom volumenu prodaje. Znalac si nema šta.
Samo dvije stvari pokreću burzu … MEDIJI i STATISTIKA, a trenutno nijedno nije na MAGMINOJ strani.
Obzirom da neke ova tema boli, kad otvore gledalicu i vide stanje portfelja MGMA, zaključit ću sa ovim postom, kako reče Alabama al za ozbać!!!
Jedinu vezu sa ERSTEOM ima moja mala curica i to MEDOOO ŠTEDOOO
SRETNO
A ja da imam neku povlaštenu informaciju koja može pomoći ljudima da ne izgube novac ne bih ju siugurno ovdje pisao pod svojim nickom – jer bi bila povlaštena. Ali našao bih način da to saopćim ljudima …
Ovdje pišem ono što vidim. Kad je krenulo istresanje moja sestra je pazarila po 14, rekao sam joj da to može biti "rupa bez dna" i da sačeka par dana, i odmah pisao ovdje svoje mišljenje, jer je po načinu iskrcavanja bilo vidljivo da cijena mora dalje dolje.
Tko me poslušao i sačekao sada plaća 4 kn manje po dionici , ili ti 70 % cijene od nekidan koju se već smatralo 60 % realne vrijednosti…
Za dalje ne znam, sve ovisi o tržištu, i volji naroda – 10 je psihološka granica i prodavatelji znaju da ako ju prijeđu može nastati raspašoj, i šta je još gore – zatišje.
Njima nije problem što vi onda nećete plaćati 10 već 9 kn, već što se pri takvoj vrsti pada smanjuje naglo interes jer onda odjednom "nitko više ne želi takvu dionicu" … Dakle, neće imati kome prodati, manje važno po koliko.
Zato će se ovdje početi nakupljati potpore sada, ali kažem do kraja dana smo lako na 9,20 ako ne budete nasrtljivi, naivni i pušioničari ..
Ako budete onda vam po meni ni 12, pa ni 15 nije previše, pa platite lijepo … [wink]
Šta, pa to je ionako samo 3 kn gore dolje [lol] [lol]
sretni smo što si nam prijatelj. hvala ti na svekolikom zalaganju za naše dobro.
vidiš da se oni hvališu svojim poznanstvom i tajnim informacijama o tome kako neka ekipa rasprodaje našu imovinu namijenjenu mirovinama u svrhu vlastitog probitka. zar oni misle da jednom neće nekoga nagaziti tko će podnijeti prijavu uskoku? a onda neće biti tih para koje će pomoći jer prioritet je dokazivanje pred EU-komisijom…
G. Delboy već vam je davno obrazloženo zašto je Magma loša investicija, ali vi niste htjeli slušati.
Za vas fundamenti i očekivanja nemaju nikakve veze jer je vama najbitnije koliko je ATH i struktura dioničara, kako ste sami rekli.
E sada kada teorija o strukturi dioničara pada u vodu, počeli ste pričati o teorijama zavjere.