MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Potvrda prodavao ERSTE Plavac:
10.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND
107.033 1,58 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA

Hvala im što misle o mojoj pemziji.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

* Važeći podaci za uredovni dan 15.06.2011 .

MAGMA D.D./REDOVNA MGMA-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PREININGER FIŽULIĆ BISERKA 2.464.129 36,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. FIŽULIĆ GORANKO 1.510.400 22,29 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 501.830 7,41 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 394.828 5,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIŽULIĆ GORANKO 325.760 4,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 299.164 4,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PBZ D.D. 246.046 3,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MAGMA D.D. (1/1) 142.355 2,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 126.733 1,87 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 107.033 1,58 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 90,31

br.10 – skratio za 27716

Izračunajte koliko su otprilike prodali zadnjih dana pa je jasno da je ostalo još cca 50000 komada.
Osim toga, kako su se danas pojavljivale 2000-ćice na kraju trgovanja, moguće je da "taj netko" stavi jedan veliki nalog da ga poklopi (mozda i dogovorna) i onda je gotova priča.

Da parodija bude veća bit će odbijanac do 26kn tek toliko da ERSTE shvati da nema pojma!
Mislim da je u ti vrijeme da USKOK pročešlja teren jer netko se gadno rasipava!
45milja prodati za 1milju jer uistinu drsko!
Valjda dežurni organi misle i vode računa na ove nepravilnosti!
[thumbsup]

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

kvart99 slažem se
ovo je zaključno s 10.06 107.033 kom

minus

13.06 7 359 kom
14.06 17 759 kom
15.06 30 943 kom
ukupno cc 56 000 kom, minus 10-12 posto trejda znači prodali su cca 50 000, ostalo im je cca 56 000kom
e sad s ovom dosadašnjom prodajom srušili su je cca 30 % s ovim ostatkom mislim da i neče još toliko nego eventualno cca 15 % , tako da mislim da je današnja kupnja jako dobra, a na 9 kn odlična, ali ko če ga znat kakav su plan skovala gospoda fondić-ić-pićić

pepe7

Da parodija bude veća bit će odbijanac do 26kn tek toliko da ERSTE shvati da nema pojma!
Mislim da je u ti vrijeme da USKOK pročešlja teren jer netko se gadno rasipava!
45milja prodati za 1milju jer uistinu drsko!
Valjda dežurni organi misle i vode računa na ove nepravilnosti!
[thumbsup]
[/quote]
a kolega al stvarno pretjerujete s odbijancom

* Važeći podaci za uredovni dan 15.06.2011 .

MAGMA D.D./REDOVNA MGMA-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PREININGER FIŽULIĆ BISERKA 2.464.129 36,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. FIŽULIĆ GORANKO 1.510.400 22,29 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 501.830 7,41 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 394.828 5,83 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIŽULIĆ GORANKO 325.760 4,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 299.164 4,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. PBZ D.D. 246.046 3,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MAGMA D.D. (1/1) 142.355 2,10 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 126.733 1,87 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 107.033 1,58 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 90,31

br.10 – skratio za 27716

Izračunajte koliko su otprilike prodali zadnjih dana pa je jasno da je ostalo još cca 50000 komada.
Osim toga, kako su se danas pojavljivale 2000-ćice na kraju trgovanja, moguće je da "taj netko" stavi jedan veliki nalog da ga poklopi (mozda i dogovorna) i onda je gotova priča.

Ajde dobro, sad se bar zna tko rasprodaje. Mislim da ću i ja sutra na bid jer preostalih 50.000 komada moglo bi već sutra planuti na cca 10 kn, možda i u jednom potezu. [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

Ako prodaje mirovinac, ne možeš pogriješiti. [lol]

Ajde, možda vam se i ja pridružim na bidu, ali ipak malo niže s nekom kikiriki količinom.
Treba mi za za đeparac na ljetovanju. [cool]

Obično se isplati uletit kad danima ovako pada po -10%… Bumo vidli sutra razvoj događaja.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

A ovo sto mislis ti je zarada od 70%. Tako su vjerojatno mislili i oni u VLDS , DKVS, INGRI etc. Pogledaj koliko ih je zaglavilo i koliko ih je pogubilo novce. Neki su mozda i zaradili ali i tu zaradu kasnije prokockali. Kolega, bolje da Magma ne dode na 10kn jer opet ce mnogi pogubiti novce. ako i dode onda se zna koliko je sati. nikome nije u interesu da se mali koji pogube dio novaca povlace sve sa burze u strahu od novih gubitaka. Sto vise love na burzi i oko nje to je bolje za sve nas.

Srecom, Magma nije u takvoj krizi i dobili su novog strateskog partnera. Magma ce biti dokapitalizirana. Cijena moze samo rasti a ovo je iznimno povoljna cijena za ulaz. A do prije dva mjeseca cijena je bila 50kn, od tada se nista spektakularno nije dogodilo da cijena padne za 50%. I pogledajte volumene na kojima je pala. To puno govori.
Lp

Kolega, oprostit ćeš što ne primam investicijske savjete od nekog tko se ponavlja već 6 mjeseci kako cijena sljedeći tjedan leti na 80, 70, 60, 50, 40… a cijena se u međuvremenu prepolovila.

Na mojem favoritu, Magmi i danas je vec proslo sitno dionica po asku. Za bilo kakav ozbiljniji dokup Magma ide na 60 kuna u roku odmah.

Jako sam ozbiljan. Kad mogu mirovinci koji su je kupovali na 350 kuna mogu i ja na 50.
Ne vjerujem ni u kakav gubitak, ovo je Magmino dno. A do kraja godine bit ce lijep plus.

Pozitivnim kretanjem na trzistu i pojavom novih pozitvnih vijesti kroz "friendly" medije Magma prelazi 60,xx. A onda je nebo granica!!

Nemam ni želju da ovo izraste u neku svađu. Čujemo se na 10kn.
Pozdrav.

[/quote]
Kuc kuc.

Interesantno je da je naknada za vođenje pozobljala ovo što će keša izvući nasinim izlaskom.
Naknada za vođenje je 1.2% godišnje. [shocked]
Još jednom bravo i hvala vam što se brinete za moje bezbrižno treće doba. [thumbsup]

@ James Knox

Jeste li izvukli ovih 10kn nekom računicom ili ste samo bubnuli.
U svakom slučaju čestitka.

A ovo sto mislis ti je zarada od 70%. Tako su vjerojatno mislili i oni u VLDS , DKVS, INGRI etc. Pogledaj koliko ih je zaglavilo i koliko ih je pogubilo novce. Neki su mozda i zaradili ali i tu zaradu kasnije prokockali. Kolega, bolje da Magma ne dode na 10kn jer opet ce mnogi pogubiti novce. ako i dode onda se zna koliko je sati. nikome nije u interesu da se mali koji pogube dio novaca povlace sve sa burze u strahu od novih gubitaka. Sto vise love na burzi i oko nje to je bolje za sve nas.

Srecom, Magma nije u takvoj krizi i dobili su novog strateskog partnera. Magma ce biti dokapitalizirana. Cijena moze samo rasti a ovo je iznimno povoljna cijena za ulaz. A do prije dva mjeseca cijena je bila 50kn, od tada se nista spektakularno nije dogodilo da cijena padne za 50%. I pogledajte volumene na kojima je pala. To puno govori.
Lp

Kolega, oprostit ćeš što ne primam investicijske savjete od nekog tko se ponavlja već 6 mjeseci kako cijena sljedeći tjedan leti na 80, 70, 60, 50, 40… a cijena se u međuvremenu prepolovila.

Na mojem favoritu, Magmi i danas je vec proslo sitno dionica po asku. Za bilo kakav ozbiljniji dokup Magma ide na 60 kuna u roku odmah.

Jako sam ozbiljan. Kad mogu mirovinci koji su je kupovali na 350 kuna mogu i ja na 50.
Ne vjerujem ni u kakav gubitak, ovo je Magmino dno. A do kraja godine bit ce lijep plus.

Pozitivnim kretanjem na trzistu i pojavom novih pozitvnih vijesti kroz "friendly" medije Magma prelazi 60,xx. A onda je nebo granica!!

Nemam ni želju da ovo izraste u neku svađu. Čujemo se na 10kn.
Pozdrav.

[/quote]
Kuc kuc.
[/quote]
Kako se on kaže… Pretpostvka je majka svih zaheba… za mene osobno je mjerodavno jedino zadnje konsolidirano FI tj. IZVJEŠTAJ O PROMJENAMA KAPITALA … a ono mi veli da Magma trenutno po BVPS vrijedi ravnih 2,83 kn…
Sorry svima in, al sve ostale špekulacije objesite mački o rep…
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/MGMA-fin2011-1Q-NotREV-K-HR.xlsx

New Report

Close