MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima 55000 komada na kupnji, ako niš’ ne vrijedi što ne zalupa.

Kakvo jadno drukanje! Pa što odmah ljudima ne kažeš da je pola od tih 55.000 komada na "kupnji" na 2,50 kn -13.600 komada i 15.000 komada na 2,40 kn!!!
[bye]

Kakvo jadno drukanje! Pa što odmah ljudima ne kažeš da je pola od tih 55.000 komada na "kupnji" na 2,50 kn -13.600 komada i 15.000 komada na 2,40 kn!!!
[bye]
[/quote]

Nije čovjek drukao za potražnju dionice i njen rast… nego je rekao da ima dovoljno na ponudi da bi netko tko se očito istresava kao da nema sutra, mogao sve prodat odma… nevezano za cijenu. Jer ako dionica ne vrijedi ništa, kao što ostali (koji je nemaju) kokodaču, onda bolje nešto nego ništa

Očito nisi shvatio dubinu njegove izjave.

kaj je ovo daj šta daš?

Oooo,evo nam novog "kupca" sa 943.163 komada na 0,01 kn! [lol]

Gospodo iz HANFE, kako dozvoljavate ovakvo izvrgavanje ruglu ove jadne burze???? [embarass]

Oooo,evo nam novog "kupca" sa 943.163 komada na 0,01 kn! [lol]

Gospodo iz HANFE, kako dozvoljavate ovakvo izvrgavanje ruglu ove jadne burze???? [embarass]

Na neki način i ovaj forum je izrugivanje ruglu ove jadne burze… toliko tlapanja, drukanja, pljuvanja, a bez ijednog konkretnog podatka, broja, argumenta… spominjanje BVPS-a ?!
Izvor ?! koja je tu brojka uzeta ?! Ništa… HANFA bi sigurno imala posla i sa nekim članovima na ovom forumu …

Postaje ovdje dosadno, mislim da bi ekipa mogla preći u HG SPOT tamo se očekuje jedan ovakav pad.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

[bye]
[/quote]

Gospodine Neno.
Pročitajte ponovno post. 200-300000 kuna/55000 da je prosjek od 3,6-5,4. Znači uključio sam ove naloge 2kn (nije mi se dalo računati, pa sam i dao +-50%). [bye]
Etiketu "drukanje" zaljepite nekom drugom. [bye]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Što nitko mi neće prodati dionice po 15,50-tak kuna?

@Perilja

Piše ili ne piše, da po osnovi konsolidiranog FI za 1Q 2011 kapital i rezerve Magme iznose
13.797.000 kn.
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/MGMA-fin2011-1Q-NotREV-K-HR.pdf
Piše ili ne piše na stranicama ZSE da broj izdanih dionica Magme iznosi 4.874.160 kom
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=MGMA-R-A
Dakle koliki je BV Magme po vama? zar nije 2,83 kn po dionici? tj. dali ja krivo vidim i računam ili…?

@ZZ top
Na moje dionice piše za 2010 negativni book. [shocked]
Ali moj OMF se tek sad sjetio prodavati. [shocked]

Pa što ne potonu ko gospoda, nego sad cijede onih zadnjih 3% što im je preostalo od onog što su utukli u ovaj biser.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@ZZ top

Pa što ne potonu ko gospoda, nego sad cijede onih zadnjih 3% što im je preostalo od onog što su utukli u ovaj biser.

ČIm se riješe ovoga bisera slijedi vjerovatno novi sada vidim da OMF otimaju za BLJE a poslovanje nikakvo a cijena dionice se napuhava, samo do kada.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ZZ top

Znači, Magma se i nadalje prodaje/kupuje sa ogromnom premijom (halo…cca 4 booka) umjesto po debelo-debelim diskontom… kao mnoge ostale dionice na ZSE cca istog kalibra itd…
Doista neznam tko je ovdje lud, zbunjen, normalan… [undecid]

New Report

Close