MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Budući da mi je Magma potpuno nepoznata, molim malo pojašnjenje… kako to da BV iznosi 2,83 kn po dionici, a ista se trži na visokih12 kn… mislim visokih, uprkos svim problemima…

a valjda za goodwill, brand i tako to…ma koga briga, dok ima naivaca koji plaćaju iznad 3 kn [thumbsup]
[/quote]
ako je tome tako… onda mislim da je bolje da se lova koja se ovjde u ovu trenutnu praznu i šuplju bačvu upucava, uplaćuje u humanitarne svrhe… barem bi bila neka korist od iste… No, možebitno je nekima adrenalin hazarda draži i svrsihodniji način razbacivanja novca… Sretno svima in!
[/quote]

To sam bio rekao za Đakovštinu na 20-30 kn, a pogledaj gdje je sad. A onda me nazvaše nehumanim i da drukam na pad, a nikad te dionice nisam kupovao: Ali ove po 2-3 kune bi mogao ali par komada za uspomenu na nekad dobru firmu.

Mislio sam neki dan ući i zatrejdati, srećom da nisam! Ovo tone kao da ide sudnji dan, svatko tko je kupio sljedeći dan je već na -10% [huh]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Upalo mi nešto na 10,09 .. što radi panika, svašta… Evo mene još na kupnji, ako se kome žuri…

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama MGMA-R-A nastaviti u 11:12.
Na upit Upravi Drustva Magma d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje nisu dostavljene Burzi a mogle bi utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

Nisam vidio expresnije skidanje blokade?!

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Nisam vidio expresnije skidanje blokade?!

Dok bid nije pobjegao.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ upitnik9
Izgleda na lepi cane iz Erste, ne želi prodavati na deset.
Zato bih molio dobre ljude da mu pomognu u poslu i postave se na 11. [kiss]

A uuuuu, sada kreče NO LIMIT !!!!

Znači danas se može završiti i na 4 ili 5 Kuna ?

Pa i te cijene bile bi nadalje nevjerovatno visoke… cca između 40-80% sa premijom na cijenu book-a ili griješim?

E decki, samo vi maštajte o 4-5 kn… Bice tu finog odbijanca skoro….

@ upitnik9

Čeka on količinu cijena nije važna ionako to niš ne vrijedi.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ upitnik9

[/quote]

Ima 55000 komada na kupnji, ako niš’ ne vrijedi što ne zalupa.
Uzeo bi 200-300 Kkn.
On to lijepo iskrcava. Svako tko promili nosom van, on ga zalupa i tako može dok se hrpica papira ne istanji.

@ upitnik9

[/quote]

Ima 55000 komada na kupnji, ako niš’ ne vrijedi što ne zalupa.
Uzeo bi 200-300 Kkn.
On to lijepo iskrcava. Svako tko promili nosom van, on ga zalupa i tako može dok se hrpica papira ne istanji.

[/quote]
Je ima 55 000 komada a od toga 80% na 2 kune e tu možda i ja kupim 10 komada.

New Report

Close