a valjda za goodwill, brand i tako to…ma koga briga, dok ima naivaca koji plaćaju iznad 3 kn [thumbsup]
[/quote]
ako je tome tako… onda mislim da je bolje da se lova koja se ovjde u ovu trenutnu praznu i šuplju bačvu upucava, uplaćuje u humanitarne svrhe… barem bi bila neka korist od iste… No, možebitno je nekima adrenalin hazarda draži i svrsihodniji način razbacivanja novca… Sretno svima in!
[/quote]
To sam bio rekao za Đakovštinu na 20-30 kn, a pogledaj gdje je sad. A onda me nazvaše nehumanim i da drukam na pad, a nikad te dionice nisam kupovao: Ali ove po 2-3 kune bi mogao ali par komada za uspomenu na nekad dobru firmu.
Mislio sam neki dan ući i zatrejdati, srećom da nisam! Ovo tone kao da ide sudnji dan, svatko tko je kupio sljedeći dan je već na -10% [huh]
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama MGMA-R-A nastaviti u 11:12.
Na upit Upravi Drustva Magma d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje nisu dostavljene Burzi a mogle bi utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
Nisam vidio expresnije skidanje blokade?!
Nisam vidio expresnije skidanje blokade?!
Dok bid nije pobjegao.
@ upitnik9
Izgleda na lepi cane iz Erste, ne želi prodavati na deset.
Zato bih molio dobre ljude da mu pomognu u poslu i postave se na 11. [kiss]
A uuuuu, sada kreče NO LIMIT !!!!
Znači danas se može završiti i na 4 ili 5 Kuna ?
Pa i te cijene bile bi nadalje nevjerovatno visoke… cca između 40-80% sa premijom na cijenu book-a ili griješim?
@ upitnik9
Čeka on količinu cijena nije važna ionako to niš ne vrijedi.
@ upitnik9
[/quote]
Ima 55000 komada na kupnji, ako niš’ ne vrijedi što ne zalupa.
Uzeo bi 200-300 Kkn.
On to lijepo iskrcava. Svako tko promili nosom van, on ga zalupa i tako može dok se hrpica papira ne istanji.
@ upitnik9
[/quote]
Ima 55000 komada na kupnji, ako niš’ ne vrijedi što ne zalupa.
Uzeo bi 200-300 Kkn.
On to lijepo iskrcava. Svako tko promili nosom van, on ga zalupa i tako može dok se hrpica papira ne istanji.
[/quote]
Je ima 55 000 komada a od toga 80% na 2 kune e tu možda i ja kupim 10 komada.