MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@torpedo

Vec sam prije rekao da nisam puno izlozen i da mi nije to problem. Ali kad ga nisam srezao na 4xkn, a imao sam 3 popravna onda ga necu sada na 1x rezati. Kako sam na Magmi od 50-70 trejdao da sam izasao na 4x bio bi na nuli ili sa malim minusom. Al nisam. Sto pohlepa radi

KOliko su mirovinski fondovi ulupali u Magmu? Po tome se cinilo sigurnim ulaganjem. [undecid]

Prateći fondove, pogtovo mirovinske, svi ćemo ostavit gaće na štapu. Tko nam mirovine krade???
[/quote]
I ovo je trebalo biti u stečaju a RBA fondovi trebaju nadoknaditi štetu ulagačima.
[/quote]

Ne samo da neće nadoknaditi nego će si još isplatit ogromne provizije za upravljanje i nagradu za uspješno sjebava.. mirovina. Eh to su ti takozvani analitičari i fond menadžerčići koji su vani poznati po svojem osebujnom stilu investiranja zadnjih 100 godina. A mi tek učimo kako uzimati od kobile zvane narod!!

prodavač zna da je danas -blokada ispod 11,94 kn pa pazi da se ne iskrca ispod te granice jer onda je za danas gotovo [rolleyes]

Ja sam lijepo rekao najbolje da stavi sve po 10kn i onda može odahnuti!
RSI ispod 20, neće još dugo….

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Meni ovi idioti iz OMF-ova nisu jasni.

Gledam da prodaje moj OMF i kad vidim da na ovim cijenama ima milju i par lipa kuna. Ne vidim razloga zašto se mrći s tim kikirikijem. Što genijalci nisu prodavali na 200-100-50-30, nego sad istresaju siću.

Ovako odokativno, u slučaju da Magma ode u prdac, spasit će mi par kuna, zbog čega im od srca zahvaljujem.
Za Erste jedan veliki [kiss].

A ako se Magma izvuće moglčo je biti i za topli sndvič sa svim prilozima. [kiss]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Da su idioti to je vidljivo iz aviona!
1. Da li će MAGMA u stečaj? Nepoznat odgovor!
2. Da li se MAGMA može spasiti? Moguće je.
3. Zašto su kupovali na 60kn,a sad prodaju??? Da napune privatne džepove!!!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Gospodine Machete, trebate biti svjesni kako razmišlja fond manager Erste-a.
Njemu je neki analitičar s zabrinutim licem došao do stola i rekao da je dionica Magme je u silaznom trendu, on je samo odmahnuo rukom. Pa nisam lud prodavati nešto za 200, a platili smo 300.
Prošlo je neko vrijeme, ponovno je do njega došao zabrinuti analitičar, pa mu reče da su već 2/3 spušili, prospekt se ne ostvaruje. Vrli fond menađer ga je samo pogledao. Pa nećemo nešto prodavati po sto kad smo platili 300.
Prođe još neko vrijeme, analitičar više nije zabrinut, već mu se fučka, samo u prolazu dobaci sad smo -80%. Fond menađer se pročeška po bradi.
Kad mu je ponovno došao prije mjesec dana i rekao -95%, ovaj ga je poslao u tri PM i rekao mu koji klinac nije već to prodao, da će mu se smijati po novinama, ako Magma ode u stečaj, a on još drži 100 keka dionica, a ovako će ispati heroj jer je uspio spasiti svakom osiguraniku jedno jaje u Lidla.

trebate biti svjesni kako razmišlja fond manager Erste-a.

Taj fond manager iz Erstea skupa sa svojim analitičarima je izračunao da treba kupovati Optimu na IPO-u po 265 kn i to prodati na 25 kn.

Baš zato što su Erste fond manageri i analitičari izračunali da baš sada treba prodavati Magmu ja sam tu spreman da uletim u svakom trenutku.

Tko je pametniji Antiša ili deset Erste analitičara?

Tko je pametniji Antiša ili deset Erste analitičara?

Da su idioti u ERSTE PLAVOM to je svima jasno!
Koliko ja vidim ostalo im je još po ovoj cijeni pola milje kuna, 2 dana i gotovo, tko je jamio, jamio je! Poslije toga vidim odbijanac do 22kn. A to je lijep prinos na današnju cijenu, nekih 80%.
A onda će opet Ivana govoriti kako je to splićo napravio 85% u 1 mjesec.

Koliko ja vidim ostalo im je još po ovoj cijeni pola milje kuna, 2 dana i gotovo, tko je jamio, jamio je! Poslije toga vidim odbijanac do 22kn. A to je lijep prinos na današnju cijenu, nekih 80%.
[/quote]
nebih se složio kolega da su idioti. lp

Kolegice Ikea sta mislte gdje bi mogla Magma? Vi ste ovdje cini mi se najvise u toku sa Magmom. Ova razina mi se cini predobrom ali nakon svega sa Magmom nisam vise siguran ni u sta. Eventualno uci, smanjiti prosjek na prihvatljivu razinu, pricekati do te razine izaci sa nulom i good bye. [embarass]

Lp

ili izgubiti apsolutno sve. budite oprezni. ima i drugih dionica kojima se može krpati minus na magmi. štoviše perjanica kojima ne samo da ne prijeti stečaj već im prijeti da nadmaše najbolje godine prije krize i dostignu ATH. pamet u glavu i ne povodite se s ovakvima ko splićo. takvi će vas samo oštetiti.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

nebih se složio kolega da su idioti. lp
[/quote]

45 miljuna pretvoriti u miljun i po .
To ne može idiot, već samo umjetnik. [thumbsup]

tko baš želi u MGMA neka sačeka da se pokrene stečaj koji najavljuje partner iz Srbije, onda će biti MAGME i za 6-7 kn, kao što je bio DKVS, ZDNK, VLDS….

New Report

Close