MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo da je MAGMA u ovoj godini pala točno 78,01%.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

MGMA tone kao kamen!!? Valda neće ispod 10 kn?!? [embarass]

Dođe li na 10kn ja kupujem još 7000kom.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

zašto tone magma jel se neko iskrcaje,mjenjanje pozicija stečaj ili? lp

Ipak su tone prošle samo INGRE,a ne MAGME kolega! Tko prati broj dionica mislim da mu je sasvim jasno sve!

MGMA tone kao kamen!!? Valda neće ispod 10 kn?!? [embarass]

Dođe li na 10kn ja kupujem još 7000kom.
[/quote]

uff…. opako.

Ipak su tone prošle samo INGRE,a ne MAGME kolega! Tko prati broj dionica mislim da mu je sasvim jasno sve!
[/quote]
kolega da mi je jasno nebih pitao. lp

Veliki prodavač je prestao prodavati, papirića sve manje…srećom po njega ima nervoznih koji kupe po 13,8kn pa zabiju po 13kn u panici. Današnji stvarni volumen nije 1/3 ovoga jer mi je par ljudi pisalo da je kupovalo pa prodalo radi straha.
Al tko nema čeličnu disciplinu taj i nije za dionice!
Klin je probio dolje, al lako se vrati, sjetimo se svi IPKK-a i velikom COMEBACK-a.

S obzirom da mi uistinu nije problem smanjiti prosjek jer sam 70% ukeširan molim prodavače da jače prodaju, može to i u dvoznamenkastim brojkama dolje ako se potrude!
Predlažem da sve stave što imaju po 10kn i nakon toga odu u INGRU.

Veliki prodavač je prestao prodavati, papirića sve manje…srećom po njega ima nervoznih koji kupe po 13,8kn pa zabiju po 13kn u panici. Današnji stvarni volumen nije 1/3 ovoga jer mi je par ljudi pisalo da je kupovalo pa prodalo radi straha.
Al tko nema čeličnu disciplinu taj i nije za dionice!
Klin je probio dolje, al lako se vrati, sjetimo se svi IPKK-a i velikom COMEBACK-a.

S obzirom da mi uistinu nije problem smanjiti prosjek jer sam 70% ukeširan molim prodavače da jače prodaju, može to i u dvoznamenkastim brojkama dolje ako se potrude!
Predlažem da sve stave što imaju po 10kn i nakon toga odu u INGRU.

ok hvala,ništa mi niste rekli al nema veze. lp

Ja radim u Magmi, maloprodajnom objektu Turbo limac i situacija je krajnje alarmantna, pre 20 dana je pustena menica od strane Dexy co. na iznos od 26.000.000,00 rsd. Plate kasne ravno 2,5 meseca i zaista je porazavajuce. Danas je pustena jos jedna menica od strane Merkatora na iznos od 5.000.000,00 rsd… plata ce biti tek sledeci mesec, ako neko opet ne resi da pusti menicu :(((
Ikea, 13.06.2011. u 23:14

Vaš link

Vučićević priznao da nije Fižuliću sve platio jer čeka stečaj Magminih tvrtki
Vaš link

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

A tone jer se ne zna sto ce biti iz svega. Pogledaj par postova prije.
Ukratko parner je kupio kupio 51% limaca u hr, upravljacka prava, brand. trebao je kupiti jos 51% tvrtke u srbiji i bih, ali je odustao jer je vjerojatno:
1. nasao tamo neke finacijeske dubioze
2. shvato da ih moze otjerat u stecaj jer ovise o magmi u zg kojom on upravlja pa preuzet za dug jer im je ocito dobavljac i lokalno u jednom dijelu.
3. he is pissed off jer se fizulic pravi blentav i dalje prodaje pod limac
4. odgovori pod 1,2 i 3 zajedno.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Ja radim u Magmi, maloprodajnom objektu Turbo limac i situacija je krajnje alarmantna, pre 20 dana je pustena menica od strane Dexy co. na iznos od 26.000.000,00 rsd. Plate kasne ravno 2,5 meseca i zaista je porazavajuce. Danas je pustena jos jedna menica od strane Merkatora na iznos od 5.000.000,00 rsd… plata ce biti tek sledeci mesec, ako neko opet ne resi da pusti menicu :(((
Freelancer, 14.06.2011. u 08:45

Vaš link

Vučićević priznao da nije Fižuliću sve platio jer čeka stečaj Magminih tvrtki
Vaš link

E, nece tu biti ni s od stecaja, a ove cijene ce biti samo uspomena, kad magma dobije onih 6,6 miljuna od Vukija…. pazite magma je išla po 300 kn a sada je na 12,xx… Ja dokupil jucer i danas cu još… [thumbsup]

New Report

Close