MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kakvo poigravanje sa jednim nalogom … kidanje … dizanje… HANFA !!!

a ovo sa 30 000 komada neću ni komentirati… ja sam jednom htio kupiti jednu dionicu po prvoj prodajnoj cijeni … i odma me zvao broker i nešto kenjkao o HANFI i ne znam čemu sve ne … a šta je ovo ?!

NCA Investment poručuje kako su svjesni dubine financijskih problema u kojima se Magma nalazi, i da nesporazumi najvećim dijelom potječu upravo iz te činjenice. Međutim, iz beogradske kompanije napominju da budućnost svoje investicije ne mogu povezivati sa sudbinom Magme, već se predano i savjesno bave poslovanjem, daljim razvojem i zaštitom brenda Turbo limač.

"Pored činjenice da smo sve što smo stekli po ugovoru na vrijeme i platili, želimo da pojasnimo da je ‘krovni sporazum’ na koji se Magma poziva u Obavijesti Zagrebačkoj burzi, mnogo kompleksniji od dijela koji je predstavljen javnosti. Na osnovu navedenog sporazuma u integralnoj verziji i na osnovu petomjesečnog partnerskog poslovanja, duguje se u stvari kompaniji NCA, a ne Magmi", navodi se u priopćenju.

po ovome izgleda da će MGMA biti teška pušiona?? [undecid]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

NCA Investment poručuje kako su svjesni dubine financijskih problema u kojima se Magma nalazi, i da nesporazumi najvećim dijelom potječu upravo iz te činjenice. Međutim, iz beogradske kompanije napominju da budućnost svoje investicije ne mogu povezivati sa sudbinom Magme, već se predano i savjesno bave poslovanjem, daljim razvojem i zaštitom brenda Turbo limač.

"Pored činjenice da smo sve što smo stekli po ugovoru na vrijeme i platili, želimo da pojasnimo da je ‘krovni sporazum’ na koji se Magma poziva u Obavijesti Zagrebačkoj burzi, mnogo kompleksniji od dijela koji je predstavljen javnosti. Na osnovu navedenog sporazuma u integralnoj verziji i na osnovu petomjesečnog partnerskog poslovanja, duguje se u stvari kompaniji NCA, a ne Magmi", navodi se u priopćenju.

po ovome izgleda da će MGMA biti teška pušiona?? [undecid]
[/quote]
Pa već je šta vam znači to izgleda?.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Kakva je to INTEGRALNA verzija ?! 🙂 Pa ne pričamo o žitaricama . Ovo petomjesećno poslovanje se vjerojatno odnosi na "krađu" branda … sve u svemu baš me zanima koji je SPIN majstor slagao ovo priopćenje na koje su se svi uhvatili ko muha za… g…o u nadi da još više skinu MAGMU, ali na sreću promet na kojem se trguje danas govori sve o ozbiljnosti ove prijetnje i o strahu investitora. Ovi što preprodaju sami sebi samo idu na ruku zaradi od provizije… Integralne provizije ! 🙂

MGMA tone kao kamen!!? Valda neće ispod 10 kn?!? [embarass]

moje poruke na forumu su izraz mog trenutnog mišljenja! nisu invest. savjeti nisu preporuke za ulaganje!

Evo i fibo linije samo za Vas kolega Oetker, ako se dobro sjećam jedino je Viadukt pao ispod 4% svog ATH-a, a evo sad i Magma. Ako se sjetite poslije toga se Viadukt odbio dobrih 94%.
Pa sad Vi vidite da ili ne! Grafovi su i TA egzaktni.

Mislim da je vrijeme za nove grafove i traženje novog dna ali mislim da je onaj što je postavio 50 000 komada odredio dno.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Evo i fibo linije samo za Vas kolega Oetker, ako se dobro sjećam jedino je Viadukt pao ispod 4% svog ATH-a, a evo sad i Magma. Ako se sjetite poslije toga se Viadukt odbio dobrih 94%.
Pa sad Vi vidite da ili ne! Grafovi su i TA egzaktni.

JE SI LI USPIO PRIODATI SVOJIH 550KOM

MGMA tone kao kamen!!? Valda neće ispod 10 kn?!? [embarass]

Tone tone… sa 5000 komada … da tone … već bi davno bila u blokadi … ovo je samo istresavanje… reagenata na črčkarije po forumu ! :))

Ova jedinica je samo dokaz moje tvrdnje… jer …
Ako netko ima dionicu htio bi da sam ja u pravu i ziher mi ne bi djelio komade, a
ako netko nema dionicu, jedini interes iz kojeg bi mi djelio jedinicu za post je taj da je želi kupiti još jeftnije… drugim riječima … DRUKA PAD! 🙂

Sretno s drukanjem ! 😉

Ova jedinica je samo dokaz moje tvrdnje… jer …
Ako netko ima dionicu htio bi da sam ja u pravu i ziher mi ne bi djelio komade, a
ako netko nema dionicu, jedini interes iz kojeg bi mi djelio jedinicu za post je taj da je želi kupiti još jeftnije… drugim riječima … DRUKA PAD! 🙂

Sretno s drukanjem ! 😉

Svaka čast!

Točan odgovor je...

kakvo poigravanje sa jednim nalogom … kidanje … dizanje… HANFA !!!

nije ovo više za hanfu nego za uskok. i nije ovo jedina dionica za prijavu.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close