neko se opasno poigrava sa cijenom dionice… automatizirani nalozi za prodaju … namjerno spuštanje cijene … bilo bi lijepo kad bi HANFA malo proučila današnje transakcije na Magmi !
aj skuži ti ove prodavtelje. kupnja nikad jača i umjesto da se maknu i da se bid mora dizati, oni samo šikaju po bidu ko da nema sutra. majstori nema šta [undecid]
pusti neka se istresu. bitno da je magma krenula. veći prometi uz pad cijene jako su dobar znak. uskoro bi se ovdje mogla dogoditi situacija kao s ingrom nedavno. samo polako. treba biti strpljiv jer kad ovo krene bit će veselja.
aj skuži ti ove prodavtelje. kupnja nikad jača i umjesto da se maknu i da se bid mora dizati, oni samo šikaju po bidu ko da nema sutra. majstori nema šta [undecid]
Pa to vam ovi genijalci iz RBA poklanjaju dionice, imaju podosta toga kao pravi kolekcionari.
neko se opasno poigrava sa cijenom dionice… automatizirani nalozi za prodaju … namjerno spuštanje cijene … bilo bi lijepo kad bi HANFA malo proučila današnje transakcije na Magmi !
kladim se da bi svašta ustanovili. na primjer da prodaje neki fond, a kupuje rodbina fond managera, cure, prijatelji , prijateljice, susjedi i kompići iz kvarta…ali, sve ostalo sigurno je sasvim čisto. i onda polako cijena krene, a kad pređe određenu razinu, fond opet dokupljuje jer je unutra do grla. tako su ingru kupovali po 400 kuna, prodavali po 20, a nakon 22 će je opet kupovati. tko je kupovao u međuvremenu – čik pogodimo. No, valjda će jednom takvi zaglaviti u zatvorima diljem lijepe naše.
i baš odjednom pojaviše se silni nalozi na kupnji i prodaji…baš zanimljivo..po prometu je danas magma među jačima na zse, a bogme, kako vidim, i u SEE-regiji također….tko kupuje? na koliko će ovo napumpati kad se utovare da mi je znati?
Na koliko će ovo napumpati kad se utovare da mi je znati?
Možda na 36-40kn????
10. lipanj 2011.| Marija Crnjak
Magmin kupac najavio tužbe protiv Fižulića
Pljušte međusobne optužbe zbog brenda Turbo limač
Magmi i Goranku Fižuliću ništa nismo uzeli niti im što dugujemo, a sva stečena prava koja u Hrvatskoj posjedujemo kupljena su i isplaćena shodno važećim ugovorima, poručio je u priopćenju poslanom u četvrtak Slobodan Vučićević, vlasnik NCA Investment grupe, odgovorivši na Fižulićeve optužbe da mu beogradski poduzetnik duguje još šest milijuna eura, od ukupno 24,6 milijuna eura za preuzimanje 51-postotnog udjela u Magmi.
delboy ko se to istovaruje?
Fond istovara, a poduzetnici se utovaraju!
Kolega Delboy sad Vam je sigurno jasno da ja ne utječem na cijenu nikako, samo koristim valove.
Iz danas priloženog možete shvatiti da ovu igricu igraju veći. Al super da se igraju jer i nama otvaraju mogućnost kupnje jako jako jeftino.
[thumbsup]
Odrađeno 5 valova dolje, uslijedila je korekcija A, danas je ili u ponedjeljak rano bio B i slijedi C, potom još jedan manji pad i gotov je val 5 tj. bolje rečeno gotov je padajući ciklus i može uslijediti rast. Za ne pogriješiti siguran sam da će se u idućih 10 dana pojaviti ovdje pozitivne i dobre vijesti.
Isto tako mislim da je ovo sve bilo namješteno i da je kolega DELBOY odlično primjetio pozadinsku igru!
Nisam puno mezio, +550kom MAGMA.
[thumbsup]
10. lipanj 2011.| Marija Crnjak
Magmin kupac najavio tužbe protiv Fižulića
Postoji pravilo kolega, kupuj na LOŠE VIJESTI koje ne moraju biti i prodaji na dobre vijesti!
[thumbsup]