A sto ćeš s njima?? Ne možeš im ništa uzet jer imovine nema. Pretvoriti dug u kapital? Možda. I onda se zezat s tekstilom? Ako spase sto limaca još ajde…sve drugo besmisleno.
Koliko su ono plaćali hgsp?
nedavno sam vam govorio da su njih dva na sudu .strani partner ne zeli dati ni lovu za robu kupiti.ovaj nas nema ni lipe.stranac je izgleda kupio magmu na blef..kolege nemojte se zavaravati da onaj tko ima lovu ne moze je i izgubiti.pa svatko se moze zaletiti i fulati tko novce nije radom zaradio….rakao sam vam da je i kupio tvrtku bez dubinske analize sto je za ne vjerovati.nekoc je morao preko magme prodavat robu u srbiji i vjerovatno kad ja vidio da je ovaj nas u gabuli na brzinu se zelio docepati tvtke.prodao je soko stark i odmah upucao lovu u magmu…..no tamo su ga docekala iznenađenja…… [angry]
Pa Poljaci nakon analize nisu željeli dat ni 10kn za pola dd-a….
Možeš mislit sto su našli…
Dovoljno pogledat bilancu i nalaz revizora.
A sad bez limaca vrijedi kao 15…. Da da svakako.
nedavno sam vam govorio da su njih dva na sudu .strani partner ne zeli dati ni lovu za robu kupiti.ovaj nas nema ni lipe.stranac je izgleda kupio magmu na blef..kolege nemojte se zavaravati da onaj tko ima lovu ne moze je i izgubiti.pa svatko se moze zaletiti i fulati tko novce nije radom zaradio….rakao sam vam da je i kupio tvrtku bez dubinske analize sto je za ne vjerovati.nekoc je morao preko magme prodavat robu u srbiji i vjerovatno kad ja vidio da je ovaj nas u gabuli na brzinu se zelio docepati tvtke.prodao je soko stark i odmah upucao lovu u magmu…..no tamo su ga docekala iznenađenja…… [angry]
nakon jebanja nema kajanja, ta je izreka dobro poznata u vučičevićevom kraju. sve štima što govorite, no sada je kasno. jedino rješenje je ponudio business.hr a to je zajednička prodaja turbo limača. ipak je magma vlasnik 49% udjela u turbo limaču pa će u slučaju nove prodaje opet uprihoditi neke novce.
ikea, magma nije bez limača nego je samo prodano pravo korištenja brenda i 51% udjela u TD Turbo limač. opet obmanjuješ da bi jeftino kupio ili dokupio.
Več sam rekao – situacija nije bajna, fižulić je bahat i to mu se vratilo na gadan način , no i dalje mislim da su ove razine povoljne za ulaz jer sumnjam da će biti dopušteno da magma propadne. banke (dakle gazde naših život) bi tu previše izgubile. stoga ipak mislim da je isplativo ovo držati jer prodavati po ovim cijenama nema smisla.
a još valja dodati da je i dalje na snazi obveza fižulića da objavi ponudu za otkup dionica po (ako se dobro sjećam) 300 kuna. ja mu dajem za 200 odmah sad….
kažete: puno je ponuda, ali nitko ih ne objavljuje. no ja mislim suprotno – goranko je sigurno nešto stavio sa strane, sigurno ima dobar auto i priličan broj nekretnina. a ima i finu jedrilicu. sve to je lako unovčiva imovina za slučaj ovrhe. No, neću tužiti sve dok ne vidim situaciju oko vučičevića i ekipe. nekako mi previše tih "skandala" izvire – bit će da netko opasno želi unutra i da hoće kupiti veće količine kad ovako preko medija druka. no , to je samo moje skromno mišljenje. vi ćete ionako po svome.
a još valja dodati da je i dalje na snazi obveza fižulića da objavi ponudu za otkup dionica po (ako se dobro sjećam) 300 kuna. ja mu dajem za 200 odmah sad….
[thumbsup]
ikea, magma nije bez limača nego je samo prodano pravo korištenja brenda i 51% udjela u TD Turbo limač. opet obmanjuješ da bi jeftino kupio ili dokupio.
Ako imamo ulaz po 300, i ako smo dovoljno hrabri/ludi pa sad dokupimo po 15 za istu sumu onda nam je avearage=28,5, ako dokupljujemo po 5, onda nam je average cca 10.
Logika je jasna. [sealed]
Naravno to sve uz uvijet ako se zadovolji kriterij vremenski neogranicenog poslovanja drustva i kontinuriani rast istog.
kažete: puno je ponuda, ali nitko ih ne objavljuje. no ja mislim suprotno – goranko je sigurno nešto stavio sa strane, sigurno ima dobar auto i priličan broj nekretnina. a ima i finu jedrilicu. sve to je lako unovčiva imovina za slučaj ovrhe
Uh s CRO sudovima daleko ce on odjedriti…. [cool]
Kao što rekoh, puno toga mi ne znamo.
Prodali su limac, ali su nastavili i dalje prodavti limac. Zanimljivo.
Mozda bi i mi kao suvlasnici mogli otvorit par trgovina limac.
Vaš link
Kao što rekoh, puno toga mi ne znamo.
Prodali su limac, ali su nastavili i dalje prodavti limac. Zanimljivo.
Mozda bi i mi kao suvlasnici mogli otvorit par trgovina limac.
užas, 300 milijuna kuna penzija spaljeno od OMFa. to je 600 milijuna plastičnih PET boca koje moramo skupiti!!
Prebcio na skrb 1.200.000, pa vratio dio, i sad ima 1.200.400. A jel on ono kupio nekih 400 komada kao pa treba objavit ponudu? Slucajnost???
Ako imamo ulaz po 300, i ako smo dovoljno hrabri/ludi pa sad dokupimo po 15 za istu sumu onda nam je avearage=28,5, ako dokupljujemo po 5, onda nam je average cca 10.
Kolega LOGIKA nije ovo što Vi pišete, jer nema tog broja dionica na prodaju po 15kn da tako smanjite prosjek na 28,5. A k tome pogotovo ne na 5 ili 10kn. Tamo nikad neće doći!
Ovo je dno samo ga Vi još ne vidite, al vidjet ćete ga na 22kn za 9-10 dana!
Pa ćete se pitati opet kako sam i ovdje propustio 50%.
Mozda ne jos…to je ekstremni primjer kao odgovor zasto bi netko rusio cijenu.
Ako si kupio X kom po 300 i sad kupiš 20*X kom po 15 prosijek ti je 28,5…Nije li?
A sad koliki je X svakom od nas…
Kolega LOGIKA nije ovo što Vi pišete, jer nema tog broja dionica na prodaju po 15kn da tako smanjite prosjek na 28,5. A k tome pogotovo ne na 5 ili 10kn. Tamo nikad neće doći!
Ovo je dno samo ga Vi još ne vidite, al vidjet ćete ga na 22kn za 9-10 dana!
Pa ćete se pitati opet kako sam i ovdje propustio 50%.
[/quote]
Jedino matematika trpi pojmove nikad, uvijek, zauvijek, 100%….