hmmmm, nešto sve to skupa previše miriši na slučaj HGSP (pogledati topic HGSP) [embarass]
[/quote]
teško sa 51.000.000 kuna plusa u prvom kvartalu. bijedan pokušaj . treba ti za sendvič pa si ovamo došao kupiti 10 komada po 15,90 i prodati ih onda za par dana na 16,20?
[/quote]
deliboy,
neočekivano niski komentari, očito si vlasnik MGME još iz vremena IPOa!
Ako padne na 7 kn, razmislit ću o kupnji, a do tada neka stvaraju ovako ogromne dobiti…
ps Na računu piše MAGMA BETA d.o.o. jel to neka novst
ps
[/quote]
smiješan si sa uvredom da sam kupio na IPO-u jer ti tada još nisi znao što su to dionice. Pročitaj malo unatrag pa ćeš vidjeti što pišem na ovoj temi u doba IPO-a. Kupio sam nedavno na ovim razinama i ne mislim prodavati prije 100-200 kuna a za par godina bi mogli dotjerati do te cijene upravo tvoji kompići koji su kupovali na IPO-u za naše pare. A što se čekanja tiče, čekaj dokle hoćeš. Ja ove razine smatram povoljnima za ulaz. Naravno, pod uvjetom da imaš muda i da si ulagač a ne sendvič-ulagač koji će prodati kad cijena dođe na 30 kuna. Ovakvi kao ti ulažu po 1000 kuna i prodaju na 1048 kuna i hvale se po forumu. Smiješni ste dečki. Pa veliki igrači će vas pošišati kad tad. Nemojte si umišljati da ćete išta zaraditi ovako na sitno. Bolje oroči pa si miran 5-6 godina nego ovako.
[/quote]
Znaš kaj mi je fora kod tebe delboy… viđam tvoje komentare na nekoliko dionice koje potrefimo skupa … i na svakoj, ali svakoj pišeš o nekom dugoročnom ulaganju od par godina … i ok … vrlo vjerojatno ti ta teza i stoji, ali mi nije jasno zašto se onda zamaraš pisanjem po forumu ako ti je tako svejedno šta se dešava sada… kad ćeš ti ""pravo vrhnje" ubrati za par godina ! HM?
Izgleda da magma polako priprema dionicare na the end…
mozda neki novi ipo na magma beta, gama, delta….
SUBJEKT
MAGMA BETA d.o.o.
Osnivači/članovi društva
MAGMA d.d. za proizvodnju, promet i vanjsku trgovinu, pod MBS: 080049595, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 67215092378
Funkcija – jedini osnivač d. o. o.
Osobe ovlaštene za zastupanje
Goranka Jergović, OIB: 35103705340
Funkcija – direktor
Ovlaštenje – zastupa društvo pojedinačno i samostalno
SUBJEKT
MAGMA BETA d.o.o.
Osnivači/članovi društva
MAGMA d.d. za proizvodnju, promet i vanjsku trgovinu, pod MBS: 080049595, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 67215092378
Funkcija – jedini osnivač d. o. o.
Osobe ovlaštene za zastupanje
Goranka Jergović, OIB: 35103705340
Funkcija – direktor
Ovlaštenje – zastupa društvo pojedinačno i samostalno
[/quote]
Aha, to je firma kčer? Što dobijaju time? d.d. je blokiran ili…?
Svaka čast uspjeli ste unijeti paniku što se vidi iz postavljanja naloga na prodaji MAGM
danas ćemo moći u šoping po sezonskom sniženju
Svaka čast uspjeli ste unijeti paniku što se vidi iz postavljanja naloga na prodaji MAGM
danas ćemo moći u šoping po sezonskom sniženju
Šta te briga… šuti i kupuj ! 🙂
Pa u cem je problem??? Jos se prodaje i kupuje po dvoznamenkastoj cifi!
pred oko mjesec dana sam vam govorio da se kanite magme jer ce te pogubiti sve novce a pojedinci su me nazivali drukerom na dole.sada vam ponovo pisem u nadi da izvucete sto mozete ili bar da ne kupujete i ne izgubite novce.ponavljam firma je u kolapsu..cuo sam da im je i racun blokiran.izvuci se ne mogu a argumente vam necu navodit jer sam prije mjesec dana primjetio da se bas i ne razumijete u posao s kojim se bavi doticna tvrtka. [angry]
pred oko mjesec dana sam vam govorio da se kanite magme jer ce te pogubiti sve novce a pojedinci su me nazivali drukerom na dole.sada vam ponovo pisem u nadi da izvucete sto mozete ili bar da ne kupujete i ne izgubite novce.ponavljam firma je u kolapsu..cuo sam da im je i racun blokiran.izvuci se ne mogu a argumente vam necu navodit jer sam prije mjesec dana primjetio da se bas i ne razumijete u posao s kojim se bavi doticna tvrtka. [angry]
pa ti to i jesi – perfidni druker. dobro znamo da je magma u lošoj situaciji i opasnost stečaja već je uključena u cijenu. to što si čuo je smiješno jer račun im nije blokiran – tako sam ja čuo. mislim da ti samo hoćeš kupovati još jeftinije jer ti (pohlepniku) ovo nije dovoljno jeftino pa si odlučio iskoristiti strah budala da ti prodaju. Ili nas želiš uvjeriti u svoj altruizam pa si odlučio spasiti jadnike od kupnje ovih dionica? Bit će da je to, jer ovaj forum poznat je po hrpi dobročinitelja. Zanimljivo je kako neki drugi nikad ne pišu na temama koje ih ne zanimaju. No, ne umišljaj si – nisi ti onaj koji kreira cijenu nego malo jača ekipa sa malo većim brojem dionica.
Večernji list tiskano izdanje
Srpski partner S. Vučićević duguje G.Fižuliću 6,6 mil. E
Rok za uplatu zadnje rate za Turbo limač istekao je 31.svibnja, u tijeku su pregovori
….nakon samo 6 mjeseci prijeti potpuni slom jer vlasnik beogradske kompanije NCA I nije uplatio 6.6 mil e., a ugovoreni rok istekao je 31.05.2011.
[sealed]
Rok za uplatu zadnje rate za Turbo limač istekao je 31.svibnja, u tijeku su pregovori
….nakon samo 6 mjeseci prijeti potpuni slom jer vlasnik beogradske kompanije NCA I nije uplatio 6.6 mil e., a ugovoreni rok istekao je 31.05.2011.
[sealed]
ti doista misliš da će većinski dioničari magme (ujedno i glavni vjerovnici i imatelji obveznica) dopustiti da magma propadne? jako si naivan. pa dionicu su platili 300 kuna.
[sealed]
ti doista misliš da će većinski dioničari magme (ujedno i glavni vjerovnici i imatelji obveznica) dopustiti da magma propadne? jako si naivan. pa dionicu su platili 300 kuna.
[/quote]
Zar nije ING rekao da se neće više brinuti za vas (dioničare Magme)?
Ne da mu savjest mira. [smiley]