Sinoć sam bio u TURBO LIAČ – MAGMA Žitnjak, dojam dosta loš, kupaca vrlo malo, roba prorjeđena!!
Dakle, samo moj subjektivni dojam!
hmmmm, nešto sve to skupa previše miriši na slučaj HGSP (pogledati topic HGSP) [embarass]
[/quote]
teško sa 51.000.000 kuna plusa u prvom kvartalu. bijedan pokušaj . treba ti za sendvič pa si ovamo došao kupiti 10 komada po 15,90 i prodati ih onda za par dana na 16,20?
hmmmm, nešto sve to skupa previše miriši na slučaj HGSP (pogledati topic HGSP) [embarass]
[/quote]
teško sa 51.000.000 kuna plusa u prvom kvartalu. bijedan pokušaj . treba ti za sendvič pa si ovamo došao kupiti 10 komada po 15,90 i prodati ih onda za par dana na 16,20?
[/quote]
Mislim da Magmu ne čeka još brzo dobra budućnost, ali taj komentar mi je predobar. [smiley]
Daleko je to od stečaja, a još dalje od netrgovanja.
[/quote]
[/quote]
deliboy,
neočekivano niski komentari, očito si vlasnik MGME još iz vremena IPOa!
Ako padne na 7 kn, razmislit ću o kupnji, a do tada neka stvaraju ovako ogromne dobiti…
ps Na računu piše MAGMA BETA d.o.o. jel to neka novst
ps
[/quote]
[/quote]
deliboy,
neočekivano niski komentari, očito si vlasnik MGME još iz vremena IPOa!
Ako padne na 7 kn, razmislit ću o kupnji, a do tada neka stvaraju ovako ogromne dobiti…
ps Na računu piše MAGMA BETA d.o.o. jel to neka novst
ps
[/quote]
smiješan si sa uvredom da sam kupio na IPO-u jer ti tada još nisi znao što su to dionice. Pročitaj malo unatrag pa ćeš vidjeti što pišem na ovoj temi u doba IPO-a. Kupio sam nedavno na ovim razinama i ne mislim prodavati prije 100-200 kuna a za par godina bi mogli dotjerati do te cijene upravo tvoji kompići koji su kupovali na IPO-u za naše pare. A što se čekanja tiče, čekaj dokle hoćeš. Ja ove razine smatram povoljnima za ulaz. Naravno, pod uvjetom da imaš muda i da si ulagač a ne sendvič-ulagač koji će prodati kad cijena dođe na 30 kuna. Ovakvi kao ti ulažu po 1000 kuna i prodaju na 1048 kuna i hvale se po forumu. Smiješni ste dečki. Pa veliki igrači će vas pošišati kad tad. Nemojte si umišljati da ćete išta zaraditi ovako na sitno. Bolje oroči pa si miran 5-6 godina nego ovako.
delboy,
puno pure ti još moraš pojest da odrasteš kao pravi ulagač
sva sreća da se o ulaganju može nešto naučiti al o ljudskosti ne, ili jesi čovjek ili nisi
[bye]
Kolega ING jel počinje meza????
delboy,
sva sreća da se o ulaganju može nešto naučiti al o ljudskosti ne, ili jesi čovjek ili nisi
[bye]
dijete drago. kad ti zaradiš desetinu onoga što sam ja zaradio na burzama protekli 15 godina onda se slobodno javi. do tada, pokrij se ušima i nemoj se više sramotiti jer ispadaš smiješan. meni se rugaš a mogu kupiti sve što imaš danas do kraja dana. eto, toliko o tvojem znanju. a i o ljudskosti bismo mogli obzirom da vidimo da bolesno ovo želite dokupiti. Ako vam se magma po 15 kuna ne sviđa, slobodno odite na drugu temu dionica koje vrijede. No svi dobro znamo zašto ste došli ovamo. Usporedimo vaše postove i postove machete-a na svim temama i moje postove pa ćemo vidjeti tko je dosljedan a tko mulja , laže i vara.
delboy,
[bye]
dijete drago. kad ti zaradiš desetinu onoga što sam ja zaradio na burzama protekli 15 godina onda se slobodno javi. do tada, pokrij se ušima i nemoj se više sramotiti jer ispadaš smiješan. meni se rugaš a mogu kupiti sve što imaš danas do kraja dana. eto, toliko o tvojem znanju. a i o ljudskosti bismo mogli obzirom da vidimo da bolesno ovo želite dokupiti. Ako vam se magma po 15 kuna ne sviđa, slobodno odite na drugu temu dionica koje vrijede. No svi dobro znamo zašto ste došli ovamo. Usporedimo vaše postove i postove machete-a na svim temama i moje postove pa ćemo vidjeti tko je dosljedan a tko mulja , laže i vara.
[/quote]
delboy,
evo stotka.
Malo bi moglo biti čekanja na rast i teže nego drugdje, ali kad bude na nekim višim razinama, samo muk onih koji se javljaju da zadovolje svoje potrebe kako su oni uvidjeli da će ta dionica u propast.
Ponavljam – nemam Magmu.
uopće mi je glupo da se moram javljati na temi dionice koje imam zbilja nešto sitno, ali me smeta iznošenje laži pod krinkom brige za jadne napaćene forumaše , a upravo ti dobrotvori ih navlače da dionice koje su kupili po 100,200,300 kuna prodaju po 30,20,10 kuna. smeta me ta očajna pohlepa za novcem radi koje su spremni i vlastitu obitelj prodati. onda se čudimo u novinama kad čitamo da je brat ubio brata zbog novca ili nekretnina…pa nije ni čudo. pohlepni su, a ide im na ruku rušenje cijene od strane neke malo jače ekipe koja ne dopušta da cijena poraste jer planiraju očigledno dokupljivati, a nema količina pa spuštaju čim netko opali po ask-u. no dobro znamo da će ti burekdžije zaraditi jedva za senvič, a poslije će se lupati po glavi. budite korektni i pišite objektivno a ne kao na ingri – ta tema je masakrirana postovima debila koji kažu sutra ide na 9, a drugi se ljute pa kažu da ide na 56. smiješno. naravno da će sada polako i selektivno, a kasnije bez selekcije, sve dionice početi rasti jer i vani preporučuju ulaganja u jugoistočnu evropu. Stoga je smiješno reći da su dionice preskupe kad je evidentno da one to nisu.
delboy,
…neznam zašto ste toliko nervozni kad sam komentirao u prvom postu svoj subjektivni dojam o MAGMi
…dakle, tu večer sam tržio u Magmi što govori da imaju ponudu koja je u datom trenutku zadovoljila potrebe kupca što je pohvalno
…način komunikacije ne ukazuje mi da vladate sa nekim menadžerskim sposobnostima, ili vas je naživcirala upravo Magma – puno toga raste ona pada
…ako si zaradio toliko novaca, nadam se da si i bio i karitativan prema nekome kome isti treba
…ipak nešto isto, na burzi smo prisutni jednak broj godina
…moja komunikacija na temi MAGMA završava
LP