Tri trgovine Magme u Puli su upitne pošto nije plaćan najam gradu.I prije su bili dužni ali su nekako uspjeli namaknuti novac za najam.Sada se opet skupilo(mjesečni najam za tri trgovine je nešto više od cca 120 000kn) i ovog puta bi mogli biti deložirani. Čisto informativno za dioničare
pa nije baš da išta u centru pule uspije, pa tako i magmine trgovine. bez uvrede, ali pula (na moju veliku žalost) je mrtav grad u pogledu biznisa. sramotno je da bolje posluje i kiosk u poreču ili rovinju od bilo kojeg dućana u centru pule tako da mislim da će dioničari otvoriti šampanjac jer ti dućani koštaju a ne privređuju ni pola troška.
[/quote]
Aha. Zasto su otvorili samo 3 ducana u puli.
Evo da ispravim i nadopunim samog sebe:
Magma ima tri trgovine u Puli ukupne površine 496m2 za koje mjesečni najam iznosi 112 700kn, a trenutni dug prema gradu iznosi 392 000kn
i ? kakve to veze sa budućnošću kompanije? Te pare su za njihov cash flow sića…a po broju pohvala koje ti daje MACHETTE vidim da je jedini interes stvarati paniku i spuštati cijenu … a onda ćemo opet gore ha?! Neka…. samo čekam i pobirem iznad vas … 😉
Pametni opet skupljaju od nestrplivih. Odmah se pojavljuju novi nalozi nakon udara na bid. Kad je na 16,80 bio onaj veliki nalog cijena nije pala više od 15 kuna, sad ima još manje razloga za pad, ali zna se tko prodaje, isti ti koji su kupovali od 16 do 20 pa su sad pune gaće.
Nisam kupovao Magmu, al u tijeku je formiranje +++ divergencije!
Za postojeće dioničare lijepo sam rekao da je target 35kn.
Nisam dugoročni igrač al me iskren da budem MAGMA ne zanima!
Stoga ostavio samo 91kom u portfelju.
Nisam kupovao Magmu, al u tijeku je formiranje +++ divergencije!
Za postojeće dioničare lijepo sam rekao da je target 35kn.
Nisam dugoročni igrač al me iskren da budem MAGMA ne zanima!
Stoga ostavio samo 91kom u portfelju.
Moje mišljenje je da te MAGMA jako zanima kao trejdera, jer da te ne zanima ne bi se stalno javljao na njenom forumu, zanimaju te sve podcjenjene dionice sa malom cijenom, jer si sitni mešetar-kupi-prodaj zaradi za sendvić, za to postići spreman si na bilo kakve komentare na bilo kojoj dionici, kao da zaboravljaš danas što si pisao jučer.Ipak cilj ne bira sredstvo pa sretno!
Kolega Machete,
Magmu ste stavljali u neke krive planove.
Iz Varteksa ste izašli s nekim sitim profitom, a i sami znate da je ono puno bolja opcija i puno izgledniji veliki rast. Više neće padati, velike su rupe u asku. Samo još uvijek ne znam tko stavlja velike naloge na bidu kad netko imalo počne prodavati. A ovdje će se tek uz malo veće napore ostvariti rast. Makar je i to moguće.
Naravno da trejdam i sad Vas čekam na 10-11kn.
[bye]
Spusti niže zaokruži broj dionica, kad već čekaš ,možda dočekaš,što se može – čovjek se pruži koliko se može pokriti.
Sinoć sam bio u TURBO LIAČ – MAGMA Žitnjak, dojam dosta loš, kupaca vrlo malo, roba prorjeđena!!
Dakle, samo moj subjektivni dojam!
Sinoć sam bio u TURBO LIAČ – MAGMA Žitnjak, dojam dosta loš, kupaca vrlo malo, roba prorjeđena!!
Dakle, samo moj subjektivni dojam!
hmmmm, nešto sve to skupa previše miriši na slučaj HGSP (pogledati topic HGSP) [embarass]