MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne pusim, tresnje ne jedem, (samo jagode) auto nemam. Pa potrosimo recimo na dokup jos 5 dionica mgma [proud].

Prava logika. Umjesto da to ne radiš i da ti se prodaja diže na više razine i zaradiš više nego za pol tanka. Ako. Dobro, držite si dionicu nisko.

Točan odgovor je...

Znate li zašto pada hrvatski bruto domaći proizvod? – upitao me Goranko Fižulić na početku razgovora.
“Između ostalog i zato što hrvatski građani ne vjeruju da će im sutra biti bolje”, odgovorio je odmah.

Wooow
Znaci kad bi svi bili napuseni jedno 6 mj i mgma bi se oporavila vjerojatno.
A najbolja fora …
Jedini spas je izvoz i proizvodnja. Kaze on 🙂

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Znate li zašto pada hrvatski bruto domaći proizvod? – upitao me Goranko Fižulić na početku razgovora.
“Između ostalog i zato što hrvatski građani ne vjeruju da će im sutra biti bolje”, odgovorio je odmah.

Wooow
Znaci kad bi svi bili napuseni jedno 6 mj i mgma bi se oporavila vjerojatno.
A najbolja fora …
Jedini spas je izvoz i proizvodnja. Kaze on 🙂

[/quote]
Na stranu Magma, nego kazi ti nama sto si ti toliko nadrkan na Goranka Pastafazolica? Dobio pedalu od nj. ili? Mnogo je kivnih na nj., al sta je bilo, bilo je… nema ti pajdo mnogo fajde od lanjskoga snega. Mislim, nije to bas neki djir da udaras stalno na personu, svi vidimo resultate i mislim da oni najbolje ukazuju na pogresne procene i slabu strategiju istoga. Ma znam da nije moje da dajem sugestije, no po meni ti upravo zbog toga nedostaje verodostojnosti….

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

i ovdje će usijediti jedan jači odbijanac bez obzira di završila firma … strpljen spašen

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Hm, glede nekih koji pišu svašta… ja sam iskrcao 900kom po 19 i 20kn.
A s obzirom da je ulaz bio 15,8kn zarada 270 bureka je malo ipak više od pola tanka!
A kad kažem bit će ispod 16kn onda tako i mislim i sa popriličnom sigurnošću u to tu i čekam!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Ako je 24,6milja eura usvojena ponuda za Magmu, gdje je dio kapitala već i uplaćen onda je sasvim jasno da je minimalna cijena 25kn. K tome ako uzmemo u obzir i diskont za većinski paket moja cijena 35-40kn je realnost uskoro.

Gospodine kako te nije sram pisati čas jedno, čas drugo, imaj malo dostojanstva prema sebi i drugima ,đava ti odnio i bureke i ćevape što si ih zaradio na ovako nizak način, nitko te više ni na jednoj temi ne shvaća ozbiljno zar toga nisi svjesan.Oni koji zarađuju rade to i šute i dok šute zna se da je lov.
Uozbilji se čovječe!

s obzirom da ste svi u dobitku izgleda da je jedino fižulić ispušio.

30.05.2011: a lijepo Vam rekao kako idemo preko 30kn,al neki i dalje ne znaju…a gle, cijena već +20%.

01.06.2011: Hm, glede nekih koji pišu svašta… ja sam iskrcao 900kom po 19 i 20kn.
A s obzirom da je ulaz bio 15,8kn zarada 270 bureka je malo ipak više od pola tanka!
A kad kažem bit će ispod 16kn onda tako i mislim i sa popriličnom sigurnošću u to tu i čekam!

Ovaj je lik kralj!
A što možeš lupetat, vjerovatno ni sam to više ne moš pratit! [rolleyes]

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

Eto, danas je Magma na 16kn,da ne bi bilo nisam Vam rekao.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Tri trgovine Magme u Puli su upitne pošto nije plaćan najam gradu.I prije su bili dužni ali su nekako uspjeli namaknuti novac za najam.Sada se opet skupilo(mjesečni najam za tri trgovine je nešto više od cca 120 000kn) i ovog puta bi mogli biti deložirani. Čisto informativno za dioničare

Na stranu Magma, nego kazi ti nama sto si ti toliko nadrkan na Goranka Pastafazolica? Dobio pedalu od nj. ili? Mnogo je kivnih na nj., al sta je bilo, bilo je… nema ti pajdo mnogo fajde od lanjskoga snega. Mislim, nije to bas neki djir da udaras stalno na personu, svi vidimo resultate i mislim da oni najbolje ukazuju na pogresne procene i slabu strategiju istoga. Ma znam da nije moje da dajem sugestije, no po meni ti upravo zbog toga nedostaje verodostojnosti….

Vi bi rekli komsija iz pakla. Kako je bahat privatno i zna drzat prodike drugima, a kad njega ide onda filozofira, petlja, mulja…

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Tri trgovine Magme u Puli su upitne pošto nije plaćan najam gradu.I prije su bili dužni ali su nekako uspjeli namaknuti novac za najam.Sada se opet skupilo(mjesečni najam za tri trgovine je nešto više od cca 120 000kn) i ovog puta bi mogli biti deložirani. Čisto informativno za dioničare

pa nije baš da išta u centru pule uspije, pa tako i magmine trgovine. bez uvrede, ali pula (na moju veliku žalost) je mrtav grad u pogledu biznisa. sramotno je da bolje posluje i kiosk u poreču ili rovinju od bilo kojeg dućana u centru pule tako da mislim da će dioničari otvoriti šampanjac jer ti dućani koštaju a ne privređuju ni pola troška.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close