Svejedno biti na oprezu, jer nagli rast od 20% i nije baš najzdraviji! A ja i dalje čekam na 16kn….
Svejedno biti na oprezu, jer nagli rast od 20% i nije baš najzdraviji! A ja i dalje čekam na 16kn….
a jak ti je nalog na 16 kuna. planiraš uložiti 1632 kune+proviziju. čovjek bi po tvojim postovima pomislio da ulažeš barem milju kuna kad pozivaš na oprez.
Na 16 kuna bi možda eventualno da se pojavi opet veliki prodavatelj, a taj je svoje tisućice očiti riješio na 16,80 tako da tu više nema problema, 1. target je 25 kn pa dalje.
na kojoj cijeni možemo očekivat blokadu? 20,30?
Ma kakva blokada, postojala je skrivena divergencija ++++.
Sad je više nema! Valjda ste digli kinte i sad gledate kao ja.
Ode ovo ispod 16kn u 1-2 dana. Kad ostali otvore crveno pogodite koga će brzo zabiti u donju blokadu???
a jak ti je nalog na 16 kuna. planiraš uložiti 1632 kune+proviziju. čovjek bi po tvojim postovima pomislio da ulažeš barem milju kuna kad pozivaš na oprez.
Ne kolega, moj nalog još nije na kupnji… nisam se odlučio da li ga postaviti na 15,91kn ili na 13,03kn.
Ne kolega, moj nalog još nije na kupnji… nisam se odlučio da li ga postaviti na 15,91kn ili na 13,03kn.
[/quote]
ma stavi ti ispod 10, načekat ćeš se
a lijepo Vam rekao kako idemo preko 30kn,al neki i dalje ne znaju…a gle, cijena već +20%.
malo si kontradiktoran
HETE]
Očito da nema! A ljudi moji, pa znate dobro da ne griješim!
Ako sam rekao 35-40kn, onda se tamo i postavite i mirujte!
Ma kakva blokada, postojala je skrivena divergencija ++++.
Sad je više nema! Valjda ste digli kinte i sad gledate kao ja.
Ode ovo ispod 16kn u 1-2 dana. Kad ostali otvore crveno pogodite koga će brzo zabiti u donju blokadu???
Što je sa vama gospdine djeluju li na vas vremenske promjene pa tako često mjenjate mišljenje malo dosljednosti nebi bilo na odmet
ne djeluje vrijeme na njega nego je jednostavno prodao onaj sitniš po 18-20 kuna i sad želi opet takav isti sitniš kupiti za manje od 18 kuna. ima takvih na forumu koliko hoćeš…meni je samo smiješno da se netko zadovoljava prinosima od par stotina kuna…to nikad neću shvatiti. na što potrošite te novce? na cigarete, trešnje ili pola tanka benzina (ako uopće imate auto)?
ne djeluje vrijeme na njega nego je jednostavno prodao onaj sitniš po 18-20 kuna i sad želi opet takav isti sitniš kupiti za manje od 18 kuna. ima takvih na forumu koliko hoćeš…meni je samo smiješno da se netko zadovoljava prinosima od par stotina kuna…to nikad neću shvatiti. na što potrošite te novce? na cigarete, trešnje ili pola tanka benzina (ako uopće imate auto)?
Ne pusim, tresnje ne jedem, (samo jagode) auto nemam. Pa potrosimo recimo na dokup jos 5 dionica mgma [proud].
To ni meni nije jasno. Ima takvih i na vart.