MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svejedno biti na oprezu, jer nagli rast od 20% i nije baš najzdraviji! A ja i dalje čekam na 16kn….

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Svejedno biti na oprezu, jer nagli rast od 20% i nije baš najzdraviji! A ja i dalje čekam na 16kn….

a jak ti je nalog na 16 kuna. planiraš uložiti 1632 kune+proviziju. čovjek bi po tvojim postovima pomislio da ulažeš barem milju kuna kad pozivaš na oprez.

...povijest se ponavlja...

Na 16 kuna bi možda eventualno da se pojavi opet veliki prodavatelj, a taj je svoje tisućice očiti riješio na 16,80 tako da tu više nema problema, 1. target je 25 kn pa dalje.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

na kojoj cijeni možemo očekivat blokadu? 20,30?

"The mother of all evil is speculation"

Ma kakva blokada, postojala je skrivena divergencija ++++.
Sad je više nema! Valjda ste digli kinte i sad gledate kao ja.
Ode ovo ispod 16kn u 1-2 dana. Kad ostali otvore crveno pogodite koga će brzo zabiti u donju blokadu???

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

a jak ti je nalog na 16 kuna. planiraš uložiti 1632 kune+proviziju. čovjek bi po tvojim postovima pomislio da ulažeš barem milju kuna kad pozivaš na oprez.

Ne kolega, moj nalog još nije na kupnji… nisam se odlučio da li ga postaviti na 15,91kn ili na 13,03kn.

Ne kolega, moj nalog još nije na kupnji… nisam se odlučio da li ga postaviti na 15,91kn ili na 13,03kn.
[/quote]

ma stavi ti ispod 10, načekat ćeš se

a lijepo Vam rekao kako idemo preko 30kn,al neki i dalje ne znaju…a gle, cijena već +20%.

malo si kontradiktoran

HETE]
Očito da nema! A ljudi moji, pa znate dobro da ne griješim!
Ako sam rekao 35-40kn, onda se tamo i postavite i mirujte!

M,

Ma kakva blokada, postojala je skrivena divergencija ++++.
Sad je više nema! Valjda ste digli kinte i sad gledate kao ja.
Ode ovo ispod 16kn u 1-2 dana. Kad ostali otvore crveno pogodite koga će brzo zabiti u donju blokadu???

Što je sa vama gospdine djeluju li na vas vremenske promjene pa tako često mjenjate mišljenje malo dosljednosti nebi bilo na odmet

ne djeluje vrijeme na njega nego je jednostavno prodao onaj sitniš po 18-20 kuna i sad želi opet takav isti sitniš kupiti za manje od 18 kuna. ima takvih na forumu koliko hoćeš…meni je samo smiješno da se netko zadovoljava prinosima od par stotina kuna…to nikad neću shvatiti. na što potrošite te novce? na cigarete, trešnje ili pola tanka benzina (ako uopće imate auto)?

...povijest se ponavlja...

ne djeluje vrijeme na njega nego je jednostavno prodao onaj sitniš po 18-20 kuna i sad želi opet takav isti sitniš kupiti za manje od 18 kuna. ima takvih na forumu koliko hoćeš…meni je samo smiješno da se netko zadovoljava prinosima od par stotina kuna…to nikad neću shvatiti. na što potrošite te novce? na cigarete, trešnje ili pola tanka benzina (ako uopće imate auto)?

Ne pusim, tresnje ne jedem, (samo jagode) auto nemam. Pa potrosimo recimo na dokup jos 5 dionica mgma [proud].

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

To ni meni nije jasno. Ima takvih i na vart.

Točan odgovor je...

New Report

Close