MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

uskoro? tjedan, mjesec, godina? cca molim lijepo

"The mother of all evil is speculation"

pojeden. e sad ima li još??

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Očito da nema! A ljudi moji, pa znate dobro da ne griješim!
Ako sam rekao 35-40kn, onda se tamo i postavite i mirujte! Prva stanica 27-28kn tko misli vani.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Jos ako sam sebi par puta proda kucu i brod moglo bi ovo i do 50.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

Pala je na prometima od 120 kuna par dana i zaustavila se na 15-17 kuna, sad mora nazad iznad 30 kuna od kuda je i počeo pad na sitnim prometima. a izgleda da više ni prodaje nema.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ispravak bacio sam oko malo, bilo je sa 30 na putu prema dole i većih prometa u par navrata ali recimo sa 24,41 je pala na 15,80 u 7 dana na ukupnom prometu od cca 7000 kuna [lol]

Znacajan promet bio je oko 16.80 ???

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

cca prognoza za narednih mjesec dana?

Znacajan promet bio je oko 16.80 ???

to je nakon tog pada od 7 dana.

Pokratio malo upravo, ostalo mnogo.

a lijepo Vam rekao kako idemo preko 30kn,al neki i dalje ne znaju…a gle, cijena već +20%.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Imam ja za par dana. Postoji gap do 24,5 kn koji će se popuniti prije ili kasnije.

Imam ja za par dana. Postoji gap do 24,5 kn koji će se popuniti prije ili kasnije.
[/quote]
[thumbsup]

New Report

Close