MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

loti je u pravu. vi hoćete magmu još jeftinije jer da nećete ne bi pisali na ovoj temi. a po načinu spuštanja cijene, vidim da je opet vrijeme za kaznene prijave kao u slučaju ingre.

...povijest se ponavlja...

PETINA, 12.05.2011. u 15:13
loti
prava je istina da se želite ove dionice dokopati po još nižim cjenama

Nemam namjeru i vjerujte da dođe na 5 kn nebih kupovao.
[/quote]
ZAŠTO TAKO MUDAR I PAMETAN ČOVJEK GUBI VRIJEME NA TEMI MAGMA KAD GA MOŽE ISKORISTITI PUNO PRODUKTIVNIJE?
[/quote]

Zahvaljujem na komplimentu!
Dosta vremena provodim za kompj pa tako svratim i na ovu temu.Zašto!?Tokom života imao sam izravnih kontakata sa Fižulićem i vjerujte da je SADAŠNJE STANJE KOJE IMA U FIRMI PRODUKT NJEGOVE AROGANCIJE I PREPOTENCIJE.

p.s. Nije nagovor na kupnj tj.prodaju.Neka svak razmišlja svojom glavom.

pa razmišljamo. cijena je 15 kuna a bila je 300, u top 10 su mirovinski fondovi i pred magmom su bolji dani nakon suradnje sa strateškim partnerom. očekuju se prihodi od 50.000.000 eura. mislim da je to sasvim dovoljno, a vi i dalje želite kupovati jeftino. ne budite pohlepni – ove cijene odlične su za ulazak u ovu dionicu. uvijek može niže, ali manje je od 15 do 0 nego od 15 do 150.

Vaši izravni kontakti sa gos.Fižulićem, te prepotencija i arogancija dotičnog ne bi trebala utjecati na Vaš odnos prema dionici Magme , ma što vi mislili o njemu.Na stanje Magme utjecali su i drugi faktori a ne sam većinski vlasnik, svoje fustracije prebacite na drugu temu okanite se Fižulića jer je on ipak postigao dosta toga u životu u odnosu na nas većinu ovdje prisutnih na forumu, lijep pozdrav

Vaši izravni kontakti sa gos.Fižulićem, te prepotencija i arogancija dotičnog ne bi trebala utjecati na Vaš odnos prema dionici Magme , ma što vi mislili o njemu.Na stanje Magme utjecali su i drugi faktori a ne sam većinski vlasnik, svoje fustracije prebacite na drugu temu okanite se Fižulića jer je on ipak postigao dosta toga u životu u odnosu na nas većinu ovdje prisutnih na forumu, lijep pozdrav

Tako je kolega, dajmo mu da jedri s curicama po karibima i snima reklame. Stvarno nije u redu da tako napadaju covjeka.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

pa razmišljamo. cijena je 15 kuna a bila je 300,

Sigurno se ništa nije promijenilo u međuvremenu!

Delboy tebe treba prijaviti Hanfi što navlačiš ljude na bezvrijedne dionice već godinama.
Neka te malo pročešlja USKOK pa da vidimo koju ti to korist imaš od savjeta s kojima je gubitak love 100% siguran!

@Ikea
Stvarno šteta da ne snimi novu reklamu sa curicama [thumbsup]

Delboy tebe treba prijaviti Hanfi što navlačiš ljude na bezvrijedne dionice već godinama.
Neka te malo pročešlja USKOK pa da vidimo koju ti to korist imaš od savjeta s kojima je gubitak love 100% siguran!
[/quote]

recimo isti kao i kolega nikolaj koji je nestao naglo tamo negdje na 37kn…. [rolleyes]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

[/quote]

ja i dalje nisam niti jednu dionicu prodao niti ikoga navlačim pa malo pripazite kako se izražavate. jedino na što sam se osvrnuo je čudna podudarnost rušenja cijene na malim prometima uz navalu kritika ove dionice na forumu. šteta što ste se prepoznali u tom postu. to najbolje govori o vašim multi-nickovima na forumu. ionako sve manje pišem jer mi se svi odreda gadite, a sa mafijom nema smisla se boriti.

i ovdi nekakve igre i igrice se događaju?

recimo isti kao i kolega nikolaj koji je nestao naglo tamo negdje na 37kn…. [rolleyes]

kolegice opet me prozivate. nemam sta pisati na ovom jadu od dionice ali zato ste vi jako aktivni. nekima se bude ispunila zelja da kupe po 10kn ali ni tada im nece biti dosta nisko. Kako je pala tako ce se vratit. Magma moze bit dioica sa najvecim rastom. Strpljen-spasen.

P.S. znam da ste i vi unutra i to po vecim razinama od moje, nije mi jasno sto likujete?

Lp

Žao mi je što večina ulagača ne želi razlikovati iskren stav prema nekoj kompaniji od jadnog drukanja. Zašto jednostavno ulagači ako ne vjeruju da magma stoji katastrofalno ne odu do trgovina ili uprave i raspitaju se kako kompanija stoji,kakav je promet , da li radnici dobivaju redovno plaću i sve ostale stvari koje bi bile bitne za investiciju u neku firmu?

New Report

Close