MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tocka 5 misljenje revizora s rezervom
ili
Kako prodat svoju kucu, svojoj firmi, pa tu prodaju ponistiti jer si vec svoju kucu dao kao kolateral svojoj firmi, ali ipak uzet 58 milja iz svoje firme, koja je tvoja 60%?
[thumbsup]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."- Bob Rock

jel ko zna jel ovo ide u stečaj ili ne?

Na osnovu čega pričate o stečaju?
[/quote]

..Ostali uvijeti upucuju na postajanje znacajne neizvijesnosti koja moze uzrokovati zacajnu sumnu u sposobnost Drustva da nastavi poslovati po princiu neogranicenosti vremena poslovonja

Ovo je dobra formulacija za prekid.. sorry ,ali nekako sumnjam u vremensku neogranicenst postojanja nase veze. [lol]

Jao, Ikea, daj si radije uzmi literaturu, čitaj i uči računovodstvo i sl. biće ti pametnije iskorišteno vrijeme nego da tu pišeš stvari koje ne razumiješ.

Zanimljivo je da se pojavilo dosta kupnje, Magmu stavljam u prioritetni domaći zadatak.
Lijep pozdrav [thumbsup]

Jao, Ikea, daj si radije uzmi literaturu, čitaj i uči računovodstvo i sl. biće ti pametnije iskorišteno vrijeme nego da tu pišeš stvari koje ne razumiješ.

A koji dio ne razumijem?

ovaj dio

rovadC, 04.05.2011. u 14:43
Kako prodat svoju kucu, svojoj firmi, pa tu prodaju ponistiti jer si vec svoju kucu dao kao kolateral svojoj firmi, ali ipak uzet 58 milja iz svoje firme, koja je tvoja 60%?

rovadC, 04.05.2011. u 14:43
Sto oni kemijaju?

Napisali su, davno da su prodali 51% limača.

Ne vidim gdje je kemija?

Eno iskipava se neki fond ili štaveć. Uzeo prvo 200 kom a potom sam detaljnije pogledao izvješće i uopće ne izgleda loše, uzeo još 200 komada.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Netko kipa velike količine po 16,80 kn [huh]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Aha to… to je samo jedna crtica
samo tako saljivo napisana. Imate istu stvar lijepo pravno napisanu na strani 8/45, pod tockom 5.

Vaš link

Inace jedan od osnovih postulata ekonomije je neograniceno vremensko postojanje drustva, a revizori na istoj toj strani, pri dnu izrazavaju svoju sumnju u to. Ne bavim se bas racunovodstvom ali citam ovo sto su drugi napisali.

No hard feelings kolega.

Možete kupiti VARTEKS 320 kom po 16,80

p.s.Smatram puno boljom opcijom kada vez želite imati tekstilca u porfelju.

Nije nagovor na kupnju

Eno iskipava se neki fond ili štaveć. Uzeo prvo 200 kom a potom sam detaljnije pogledao izvješće i uopće ne izgleda loše, uzeo još 200 komada.

Ovi sto se iskrcavaju su jos detaljnije pogledali…

Možete kupiti VARTEKS 320 kom po 16,80

p.s.Smatram puno boljom opcijom kada vez želite imati tekstilca u porfelju.

Nije nagovor na kupnju
[/quote]
Imam ja i to, ali ovo je roknulo drastično na malom prometu i nije se moglo skupiti neke količine. jbg sad su količine jako velike pa me malo strah uzet više. Vidjet ćemo koliko planiraju iskipati.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovo su napokon prve ozbiljnije transakcije unazad ohoho..

New Report

Close