– 19,43 %
Kaj velite traderi za ovaaj rizik ?
da su se trejderi isto tako pravili face na DKVS na 30 kn (sada 6) , pa na VLDS na 20 kn (sada 7), pa na HGSP na 50 kn (sada 19) …..
Ovo me svrbi , aš,aš,aš !
Isto..
na listu stavio..al me vuna uletit
Pokidalo neke već u manje od dva dana i to baš žestoko
Ma to su igrarije mirovinaca, poslednji su dani pa jedan drugome dok čestitaju, podmeću noge… Iako je sve to zanemarivo za vrednost nav-a. Rajfajzn lupaju dole, verovatno Erste plavi, jer se "Čekičara" nije htela zajebavat s Inom a ovde je do grla, al zato najednom Adris redovni raste… čik pogodi ko je u njemu?
Ništa značajno.
Dečje igrarije, mogla bi i Hanfa malo da ih podseti na važeće kodekse upravljanja.
++ Magma
imam jos dovoljno casha ako padne za dokup i smanjivanje prosjeka ali ne vjerujem u pad ispod 26
kad je bal nek je bal erste izlazi i daje diskont oni koji ce kasnije uci dati ce premiju
Lp
izgleda da ce magma na pravu vrednost od 9 kn koliko i nuda poljaci
BOOOM!!!
4000 komada po kupnji! dobro je netko rekao, ovo će završiti kao VLDS na 7 kn [bye]
Ma to su igrarije mirovinaca, poslednji su dani pa jedan drugome dok čestitaju, podmeću noge… Iako je sve to zanemarivo za vrednost nav-a. Rajfajzn lupaju dole, verovatno Erste plavi, jer se "Čekičara" nije htela zajebavat s Inom a ovde je do grla, al zato najednom Adris redovni raste… čik pogodi ko je u njemu?
Ništa značajno.
Dečje igrarije, mogla bi i Hanfa malo da ih podseti na važeće kodekse upravljanja.
Treba im za INU .
nije neka cijena, al’ bar ima prometa