MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E ljudi, imam jedno pitanje. Slažete li se da će pad vozarina i pad cijene naftnih dervita pozitivno djelovati na Magmu i popraviti joj profitabilnost? Poznato je da Magma svoje proizvodi dovozi brodovima (mislim do Rijeke) a onda ih distribuira po Hrvatskoj i inozemstvu.

Ajme,ajme!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Kolega, zašto smanjenje rashoda ne bi popravilo profitabilnost neke firme? Naravno govorim ceteris paribus, ali ako se ne slažete sa tim možete argumentirano objasniti zašto?! Po meni je sasvim logično da smanjenje rashoda npr. za benzin dovodi do toga da uz iste prohode dolazi do povećane razlike između prohoda i rashoda i samim time i do poboljšane profitabilnosti.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Naravno , zašto ne malo ali ima magma neke druge adute koji će ovoj dionici vratiti početnu slavu na koju su svi zaboravili….. [thumbsup]

Naravno , zašto ne malo ali ima magma neke druge adute koji će ovoj dionici vratiti početnu slavu na koju su svi zaboravili….. [thumbsup]

Ja nisam govorio da nema aduta upravo suprotno; ali govoriti o tome da će magma značajno uštedjeti na transportu te da će zato značajno povećati dobit i stavriti prospekt;mislim.

LEAVE THE WORLD BEHINED

evo jedne potecijalno dobre
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a32090c2-4049-4eb7-ab8f-f93c40a5c332&open=sec

************************* Soldi su vajka va modi *************************

što mislite o kupovini magme na ovim cijenama,

molim vaše komentare

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača

pa da je nisam kupio na 300 sigurno bih sada

pa da je nisam kupio na 300 sigurno bih sada

kupi i sada ispod 100 istu količinu koju imaš sad i prosjek ti je 200kn
Kupi po ovim cijenama 10x koliko si kupio po 300…i imaš prosjek manji od 17% veći od trenutne cijene
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

evo kupio je za milju, sad mu je dobar prosjek

nisam , za sto k sam ja

E ljudi, imam jedno pitanje. Slažete li se da će pad vozarina i pad cijene naftnih dervita pozitivno djelovati na Magmu i popraviti joj profitabilnost? Poznato je da Magma svoje proizvodi dovozi brodovima (mislim do Rijeke) a onda ih distribuira po Hrvatskoj i inozemstvu.

Pad vozarina ima utjecaja na profitabilnost Magme kao i ovaj post kvalitete …close 2 0.

ajmo magma sto si stala, zasto si nas odj….

Bravo Goranko, slijedis prospekt sve u 16.

Varteks je vrijedniji od ovih trgovaca…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close