Da sam mu bar sve prodao.Proklet i on i ja pohlepni i posebno moji savjetnici u sl. MGMA
Lako za mene savjetnicima je to bio posao pa me sje….
Pozdrav ekipi.
Dan dolazi,za heroje i sirotinju…..
hm heroj nisam a sirotinja bi mogao postati stoga glavu gore
[proud]
Da ti nisu možda brokeri savjetnici i to oni iz RBA ( koliko su osobni bankari i brokeri navukli ljude na ovo smeće )? to ima samo kod nas.zašto ne pratiš analize na portalima?
to ti je najbolji savjetnik
Moram priznat da i mene iznenađuje relativna stabilnost Magme u odnosu na ono što se događa s drugim dionicama. I to s puno "jačim" dionicama, firmama koje su bolje od Magme. Pogledaj IGH, Ingru, ATPL (banke neću ni spominjat)… Ne kažem da neće i Magma zaronit, al za sad se dobro drži.
Drži ju RBA i jedva čeka kome uvaliti, teško je sada naći slijedeću budalu.
A čuj, uvaljuju oni, i ne samo oni, i druge dionice. One man’s trash is another man’s treasure… tko bi do nedavno mislio da će Saudijska Arabija i Dubai biti najveći svjetski uvoznici građevinskog pijeska. Kao da prodaš led eskimima. Ali opet će bit onih koji će profitirat iz toga.
Društvo, Magma se i nije baš pokazala u ostvarivanju svojih planova (i molim nemojte shvatiti kao druk) osobno imam ponešto Magmice(i malo previše) i to što komentirate da se dobro drži;pa zar nije dovoljno dobila po labrnji i onda kad ostale dionice nisu dobile.Ali nezaobravite jednu stvar prvih 10 dioničara druži sudbinu dionce u njihovim rukama(preko 90%-obratite pozornost) i onog trenutka kad bude trebalo a trebat će bilo kakva cijena upitna neće biti.Stoga sami zaključite da li da prodate ili da zadržite)
pozdrav!
Htio napisati hvala na 1!! A što je pisac htio reć(što da Vam kažem ljudi) osobno ću držati eto ako išta znači a dežurne pozivam da daju primjerenu ocjenu (1)
Pozdrav!
Htio napisati hvala na 1!! A što je pisac htio reć(što da Vam kažem ljudi) osobno ću držati eto ako išta znači a dežurne pozivam da daju primjerenu ocjenu (1)
Pozdrav!
upravo tako , držati dok ne dođemo u plus i onda tek razmišljati o prodaji, kada vidim kako ljudi gube bovac, ne mogu se zapitati kako li su samo došli do njega
Ja som teško došao do bovca a još teže do novca da bi mi sad neka glupa kriza razhebala sve bove i ovce, ovaj novce. [lol]
Ja som teško došao do bovca a još teže do novca da bi mi sad neka glupa kriza razhebala sve bove i ovce, ovaj novce. [lol]
patetan dečko 🙂
skužio si point :))
E ljudi, imam jedno pitanje. Slažete li se da će pad vozarina i pad cijene naftnih dervita pozitivno djelovati na Magmu i popraviti joj profitabilnost? Poznato je da Magma svoje proizvodi dovozi brodovima (mislim do Rijeke) a onda ih distribuira po Hrvatskoj i inozemstvu.