MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da sam mu bar sve prodao.Proklet i on i ja pohlepni i posebno moji savjetnici u sl. MGMA
Lako za mene savjetnicima je to bio posao pa me sje….
Pozdrav ekipi.
Dan dolazi,za heroje i sirotinju…..
hm heroj nisam a sirotinja bi mogao postati stoga glavu gore
[proud]

Da ti nisu možda brokeri savjetnici i to oni iz RBA ( koliko su osobni bankari i brokeri navukli ljude na ovo smeće )? to ima samo kod nas.zašto ne pratiš analize na portalima?
to ti je najbolji savjetnik

strvinar

Moram priznat da i mene iznenađuje relativna stabilnost Magme u odnosu na ono što se događa s drugim dionicama. I to s puno "jačim" dionicama, firmama koje su bolje od Magme. Pogledaj IGH, Ingru, ATPL (banke neću ni spominjat)… Ne kažem da neće i Magma zaronit, al za sad se dobro drži.

Drži ju RBA i jedva čeka kome uvaliti, teško je sada naći slijedeću budalu.

strvinar

A čuj, uvaljuju oni, i ne samo oni, i druge dionice. One man’s trash is another man’s treasure… tko bi do nedavno mislio da će Saudijska Arabija i Dubai biti najveći svjetski uvoznici građevinskog pijeska. Kao da prodaš led eskimima. Ali opet će bit onih koji će profitirat iz toga.

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

Društvo, Magma se i nije baš pokazala u ostvarivanju svojih planova (i molim nemojte shvatiti kao druk) osobno imam ponešto Magmice(i malo previše) i to što komentirate da se dobro drži;pa zar nije dovoljno dobila po labrnji i onda kad ostale dionice nisu dobile.Ali nezaobravite jednu stvar prvih 10 dioničara druži sudbinu dionce u njihovim rukama(preko 90%-obratite pozornost) i onog trenutka kad bude trebalo a trebat će bilo kakva cijena upitna neće biti.Stoga sami zaključite da li da prodate ili da zadržite)

pozdrav!

LEAVE THE WORLD BEHINED

upravo to media [cool]

Šta je,dakle,pisac Media htio reći?Držati? [huh]

Hvala 1!!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Htio napisati hvala na 1!! A što je pisac htio reć(što da Vam kažem ljudi) osobno ću držati eto ako išta znači a dežurne pozivam da daju primjerenu ocjenu (1)

Pozdrav!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Htio napisati hvala na 1!! A što je pisac htio reć(što da Vam kažem ljudi) osobno ću držati eto ako išta znači a dežurne pozivam da daju primjerenu ocjenu (1)

Pozdrav!

upravo tako , držati dok ne dođemo u plus i onda tek razmišljati o prodaji, kada vidim kako ljudi gube bovac, ne mogu se zapitati kako li su samo došli do njega

************************* Soldi su vajka va modi *************************

Ja som teško došao do bovca a još teže do novca da bi mi sad neka glupa kriza razhebala sve bove i ovce, ovaj novce. [lol]

Ja som teško došao do bovca a još teže do novca da bi mi sad neka glupa kriza razhebala sve bove i ovce, ovaj novce. [lol]

patetan dečko 🙂
skužio si point :))

************************* Soldi su vajka va modi *************************

E ljudi, imam jedno pitanje. Slažete li se da će pad vozarina i pad cijene naftnih dervita pozitivno djelovati na Magmu i popraviti joj profitabilnost? Poznato je da Magma svoje proizvodi dovozi brodovima (mislim do Rijeke) a onda ih distribuira po Hrvatskoj i inozemstvu.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close