MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel se sjeća itko one tužbe protiv Fižulića gdje je morao zbog svoje greške dati javnu ponudu i od malih dioničara kupiti dionice?Šta je s time?Papala maca? [bye]

Jel se sjeća itko one tužbe protiv Fižulića gdje je morao zbog svoje greške dati javnu ponudu i od malih dioničara kupiti dionice?Šta je s time?Papala maca? [bye]

e da, sad bi ti dobro došlo da ti Goranko kupi tvoje dionice po 280kn….. [lol]

na 4300 sve prodajem...

Pa naravno!Zna li tko šta je s tim sudskim sporom? [pray]

Vodi se upravni spor na Upravnom sudu. Predlagatelj Fižulić protiv Hanfinog rješenja od 16.11.2007. S obzirom na ažurnost našeg pravosuđa, a pogotovo Upravnog suda, gdje je prosjek donošenja presude 4 godine od podnošenja tužbe, dok sud presudi da je Fiž obvezan dati javnu ponudu po cca. 300 kn, ne znam koliko će se to tada isplatiti.

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

Taman će se dotle dionica Magme opet popeti na 300 kuna ili možda 320 pa će svima to tada biti svejedno.I Fižuliću i malim dioničarima… [undecid]

Zar nije Magma napravila super posao s ovim IPO-om? Prodala je dionice po 238, a sad ih kupuje po 100-tinjak kn…ispada kao da je netko firmi poklonio 100 kn po dionici.

Taman će se dotle dionica Magme opet popeti na 300 kuna ili možda 320 pa će svima to tada biti svejedno.I Fižuliću i malim dioničarima… [undecid]

dali imaju pravo oni koji su prodali dionice za nadoknadu razlike a imali su dionice na dan kad je gazda stekao postojeće hvala unaprijed na odgovoru

Da sam mu bar sve prodao.Proklet i on i ja pohlepni i posebno moji savjetnici u sl. MGMA
Lako za mene savjetnicima je to bio posao pa me sje….
Pozdrav ekipi.
Dan dolazi,za heroje i sirotinju…..
hm heroj nisam a sirotinja bi mogao postati stoga glavu gore
[proud]

Pa kada pogledate i nije magma jako pala u odnosu na druge , mislim da bi nas magma mogla još jako iznenaditi do kraja godine ako cijelokupno stanje u svemiru bude bolje. [thumbsup]

Moram priznat da i mene iznenađuje relativna stabilnost Magme u odnosu na ono što se događa s drugim dionicama. I to s puno "jačim" dionicama, firmama koje su bolje od Magme. Pogledaj IGH, Ingru, ATPL (banke neću ni spominjat)… Ne kažem da neće i Magma zaronit, al za sad se dobro drži.

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

Magmi ove godine treba snijeg , puno snijega…. [pray]

…a taman počelo zatopljenje.

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close