MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da je danas sjela dividendica od magme.Ima li tko isti podatak? [thumbsup]

Kolegice,
i meni, na tekući PBZ-a.
lp

Ej,gospodo a šta je s Fižulićevom javnom ponudom?Ili se to zaboravilo?Da nije na Sudu? [undecid]

I mene isto zanima što je sa Fižulićevom ponudom. Ako netko zna neka javi.

P.S. Tomislave ti imaš najbolje veze pa si moga malo pročeprkat da vidiš jeli to uopće stiglo do suda.

na tekući ili na PBZ investor?… ja bi očekivao na PBZ investor

Tamo gdje si prijavio u SDA (tekući račun); a u slučaju investora na investor račun…

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

trgovina
Magma grupa ostvarila rast prodaje od 34,2 posto
Goranko Fižulić, predsjednik Uprave Magme

Trgovine koje posluju u sklopu Magma grupe u pet zemalja – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji – u svibnju ove godine godine ostvarile su ukupan prihod od 78,19 milijuna kuna, što je porast od 34,21 posto u odnosu na isti lanjski mjesec, istaknuo je predsjednik Uprave Magme Goranko Fižulić na predstavljanju prodajnih rezultata. [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

RECESIJA
Fižulić: Bude li nedjelja neradna, otpustit ćemo 100 radnika
6/3/2008 3:00:38 PM

JASTREBARSKO – Iako je Magma zabilježila rast prodaje od 26,7 posto u prvih pet mjeseci 2008., zamjećen je pad kupovne moći i okretanje kupaca jeftinijim proizvodima. [cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

mije mi ta magma…nesto..a opet jeftina je…..da je jos ulovit malo na 17X ? pa nek stoji…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

???

Zašto plačeš?

Jeftiniji proizvodi su sve robne marke Magme – provjeri sam…
(rast prodaje od 26,7 % govori u prilog tome) [smiley]

When someone asks you a question you don't want to answer, smile and ask, "Why do you want to know?".

http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/magma-grupa-rast-prodaje-u-prvih-pet-mjeseci

Prema riječima Uprave, Magma je u prvom petomjesečju zabilježila snažan rast prodaje vlastitih robnih marki prvenstveno zbog njihove konkurentnosti i atraktivnosti cijena.

Dobro posluje ta MAGMA,a dionica puši 15% u odnosu na početnu IPO cijenu…Nikako da krene preko 200 kuna..Da li je dokupljivati?Ovaj petomjesečni rezultat je vrlo dobar! [cool]

Alo,investitori,dioničari i ljubimci igračaka!Ima li itko neke novitete u vezi Magme? [proud]

New Report

Close