MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šteta samo ga je načelo…….malo sa strane

.http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/vijesti/PID-%7B345fe43b-9ce1-4636-ae67-c66abed415dd%7D/Default.aspx

Super je meni magma, samo zamjerka sto im igracke uglavnom pjevaju na kineskom i engleskom… [undecid]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Sta bi ti da ti lutka djeda mraza (Mraz, nikakav Bozicnjak!!) pjeva:
Radujte se Narodi?
Boze cuvaj Hrvatsku?? E to bi se prodavalo..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

To je radi edukacije dice , znaš da bez znanja jezika nema ništa danas…….

Ma engleski jos prezivim, ali kad u mraku stanem na neku igracku pa se pocne derat na kineskom, splasi me…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

2227 dionica u 22 transakcije protrgovano tako da je cijena oko 13h bila 307 kn. Sljedeće što se vidjelo bilo je 2230 dionica protrgovanih u 25 transakcija tako da je zadnja cijena bila 303 kn. Znači, tri transakcije i u svakoj prodana po jedna dionica! Igre bez granica…

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

netko pokupi sve što se stavi do 307 i jedan nalog od 1530 komada sve pokupi.[cool]

dan je pametniji od noći

a sto to znaci za male, cekaj ili prodaj

2227 dionica u 22 transakcije protrgovano tako da je cijena oko 13h bila 307 kn. Sljedeće što se vidjelo bilo je 2230 dionica protrgovanih u 25 transakcija tako da je zadnja cijena bila 303 kn. Znači, tri transakcije i u svakoj prodana po jedna dionica! Igre bez granica…

Nisam baš razumija šta ti ovo znači???

netko pokupi sve što se stavi do 307 i jedan nalog od 1530 komada sve pokupi.[cool]

i nikako mi nije jasno da netko može prodati ispod 307 kada se zadnjih dvadeset dana sve kupi po toj cijeni.
tu krivnju smose i brokereri, pa valjda neukom mogu reći da će tijekom dana prodati po 307 kujna.
nije mi jasno[angry] [rolleyes][sad][huh]

dan je pametniji od noći

MGMA je u godini koja je na izmaku meni osobno ipak donijela podosta razloga za veselje. Želim joj da tako ostane i u 2008. godini, uz najljepše želje svima vama koji samnom dijelite tu “sudbinu”. Svima vam želim puno djece i još više magminih igračaka za nju [smiley]. Sretna vam Nova 2008. godina

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

New Report

Close