MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

beholder: ” … ispada da su oni od IPOa poduplali prodajni prostor, a tržište povećali nekoliko puta…ako se to neće vidjeti iduće godine u RDGu ne znam što hoće[cool] ” neznam, ali kolko sam ja ovih dana tamo love ostavio, trebalo bi se vidjet u RDG-u [tongue]

blagodarim kolega…i za podjetnik, darovi se kupuju i za novu godinu, a ne samo za žićbo…i ne ićeu 2play, samo kod lopine fižulića, moliti ću lijepo [thumbsup]

deimos: ” beholder: ” … ispada da su oni od IPOa poduplali prodajni prostor, a tržište povećali nekoliko puta…ako se to neće vidjeti iduće godine u RDGu ne znam što hoće[cool] ” neznam, ali kolko sam ja ovih dana tamo love ostavio, trebalo bi se vidjet u RDG-u [tongue] ” blagodarim kolega…i za podjetnik, darovi se kupuju i za novu godinu, a ne samo za žićbo…i ne ićeu 2play, samo kod lopine fižulića, moliti ću lijepo [thumbsup]

Pusti One2Play oni samo grickaju, malo, pomalo, doći će i oni na red za IPO ili dokapitalizaciju različitog tipa.

deimos: ” beholder: ” … ispada da su oni od IPOa poduplali prodajni prostor, a tržište povećali nekoliko puta…ako se to neće vidjeti iduće godine u RDGu ne znam što hoće[cool] ” neznam, ali kolko sam ja ovih dana tamo love ostavio, trebalo bi se vidjet u RDG-u [tongue] ” blagodarim kolega…i za podjetnik, darovi se kupuju i za novu godinu, a ne samo za žićbo…i ne ićeu 2play, samo kod lopine fižulića, moliti ću lijepo [thumbsup]

Gledajte, Fižulić, bilo Vama drago ili ne povećao je tržišni udio u regiji, nadalje, ne zaboravimo da smo mu mi to omogućili financijskom injekcijom u ljetnom preiodu.
Iskreno, za očekivati je mnogo, ali treba pričekati da krene iduća godina, kako bi se vidjelo koje su mu daljnje opcije, odnosno što namjerava učiniti s ostavštinom od ljetnog ipo-a.

Savoya park u Budimpesti u sklopu kompleksa Auchan centra . 1000 kvadrata pod brojem 19 , a jedna od reklama:

Eto, netko s par tisuća kn srušio cijenu za 14, 15 kn po dionici taktizirajući u očekivanju sutrašnjeg nastavka trgovanja. I šta sad, svi bi trebali lupit po prodaji?! Tresu mi se gaće od takvih. Ak netko misli bit frajer nek’ ruši kak bog zapovijeda. Hebeš špekulanta koji ne može srušit 10% u jednom danu.[cool]

Money talks, mankind listens... It's raining cash outside, and I'm not getting any wet!

fižulić će dati ponudu kada dionica bude 316 i više a do tada će se suditi i tužiti

Zna li tko ima li Fižulić rok do kada mora dati ponudu za preuzimanje ili se to može odužiti onako kako njemu odgovara?

kako njemu odgovara i da polako skuplja dionice na tuđi račun sa cijenom koja njemu odgovara pa pogledajte trgovanje zadnjih deset dana. Sve trgovanje je kreiro on odnosno njegova ekipa. zato ovo treba zaboraviti slijedeće godine dok upravni sud ne riješi a tada će cijena od 318? kuna njemu biti dobra

dan je pametniji od noći

kako njemu odgovara i da polako skuplja dionice na tuđi račun sa cijenom koja njemu odgovara pa pogledajte trgovanje zadnjih deset dana. Sve trgovanje je kreiro on odnosno njegova ekipa. zato ovo treba zaboraviti slijedeće godine dok upravni sud ne riješi a tada će cijena od 318? kuna njemu biti dobra

Toka kako znaš ovo što tvrdiš??? Ako je to tvoje mišljenje onda napiši da je tako , a ako imaš neki dokaz isto napiši…….

toka:

Toka kako znaš ovo što tvrdiš??? Ako je to tvoje mišljenje onda napiši da je tako , a ako imaš neki dokaz isto napiši…….

“pa zar nisam naveo da je zaključak donesen na temelju slijedeće rečenice citiram:”pa pogledajte trgovanje zadnjih deset dana.”
i da još dodam pogledajte količine kada se spušta cijena na početku trgovanja i kada se diže cijena kada nema trgovanja, radi se o par dionica i na kupnji i na prodaji i na taj način navlači neuke.
da naglasim to je moje mišljenje!
posjedujem manju količinu dionica Magme![undecid]

dan je pametniji od noći

mark1:

toka:

“pa zar nisam naveo da je zaključak donesen na temelju slijedeće rečenice citiram:”pa pogledajte trgovanje zadnjih deset dana.”
i da još dodam pogledajte količine kada se spušta cijena na početku trgovanja i kada se diže cijena kada nema trgovanja, radi se o par dionica i na kupnji i na prodaji i na taj način navlači neuke.
da naglasim to je moje mišljenje!
posjedujem manju količinu dionica Magme![undecid]

Toka ne bih baš reka da se radi o par dionica na kupnji i prodaju , ako pogledaš kalendarski zadnjih misec dana protrgovano je sa cca 110000 dionica , pa kad podijeliš sa brojem radnih dana dobiješ nezanemarivih gotovo 5000 dionica dnevno. Da li ima baš toliko neukih pitanje je , ali ja mislim da nema. Uz sve to dionica zadnjih petnaestak dana iskazuje stalni rast , a ako misliš da Fižulić kupuje onda bi svakako bio nezaustavljiv pad . Moje mišljenje , a brojke su činjenice. Pozdrav.

ma sve se slažem i ako čitaš unazad uočit ćeš da sam slično zaključivao prije dvadeset dana.
ali isto tako uz veće naloge koji nikada ne idu po rasprodaji nego čekai da ih se pokupi , uz njih naleti deseci paketića po 43 komada a to je ono što kupi npr. onaj koji sada kupuje 1500 komada.
poslije greške koju je napravijo Fižulić, iako mislim da nije greška, naglo je krenuo promet ovom dionicom, zašto i zbog čega.
samo zbog toga što on viškom novca sabire na neki skrbnički račun ili neko drugo ime dionice po nižoj cijeni nego koju mora platiti a sa velikim igračima među prvih deset se već dogovorio jer oni se nisu ni javili ili žalili
pozdrav samo jedno moje logično razmišljanje

dan je pametniji od noći

Ipak posjeduju sad već impozantni trgovački lanac od gotovo stotinjak trgovina , a najavljuje se i daljnje širenje:
http://www.magma.hr/rv2007BOZIC.htm

New Report

Close