Ja bih rekao da je to samo posljedica opcenitog bujanja trzista.
Nije baš da sve bujaju , ali dobro. Nego ovi u MAGMA-i su stvarno pop……
[thumbsup]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1564-07-MGMA_priopcenje.doc
Priča se nastavlja-
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1571-07-MGMA_priopcenje.doc
Pitam se gdje ce se zaustaviti. Kad je prije padalo, stalno su bili veliki nalozi na kupnji koji su se pomicali prema dole.
Malo sam zbunjen.
Kaj kažete dal da prodamo po koji set Goranku oko 310kn?
Navodno bi svim dioničarima trebao poslati pismenu ponudu.
Hvala!
s obzirom na gomilu pozitivnih vijesti u posljednja dva tjedna cini se da postaje malo jasnije od kud Goranku one (pre)visoke projekcije prihoda i zarade u buducnosti.
stoga mislim da ako se i dogovdi preuzimanje, cijena u preuzimanju ce biti premala [thumbsup]
s obzirom na gomilu pozitivnih vijesti u posljednja dva tjedna cini se da postaje malo jasnije od kud Goranku one (pre)visoke projekcije prihoda i zarade u buducnosti. stoga mislim da ako se i dogovdi preuzimanje, cijena u preuzimanju ce biti premala [thumbsup]
kolega, smatram da te vijesti nisu od prije 2 tjedna, to se vec dugo sprema. dugo se vec vidla njegova vizija sirenja na regiju, otvaranje ducana, a na neki nacin ima i neki brand, te jedinstveno zaokruzenu ponudu. jedini minus je to sto to nece postici u rokovima iz prospekta.
slažem se s porukom@el -tora ali tu se igraju neke zaj…..ne igre oko ove tvrtke i nije čisto ja čekam dali će biti ponuda i prodajem, pa šta bude da bude.
TheStyx: ” s obzirom na gomilu pozitivnih vijesti u posljednja dva tjedna cini se da postaje malo jasnije od kud Goranku one (pre)visoke projekcije prihoda i zarade u buducnosti. stoga mislim da ako se i dogovdi preuzimanje, cijena u preuzimanju ce biti premala [thumbsup] ” kolega, smatram da te vijesti nisu od prije 2 tjedna, to se vec dugo sprema. dugo se vec vidla njegova vizija sirenja na regiju, otvaranje ducana, a na neki nacin ima i neki brand, te jedinstveno zaokruzenu ponudu. jedini minus je to sto to nece postici u rokovima iz prospekta.
vidjet će se dio toga u zadnjem kvartalu…samo što će slika biti pokvarena visokim troškovima širenja….ali uglavnom dobro…