Baš me zanima do kada ćemo tapkati na mjestu!?
Tapkat ćemo na mjestu dok ja ne iziđem iz ove dionice. I to ne zato što će se nešto strašno promijeniti vlasnička struktura, već zbog toga što sam takve určeve sreće da sve poraste kad iziđem.
Pozdrav svima, vratio se sa odmora sa totalno druge hemisfere i totalno druge kulture.
E sad, sto vam je Blueman govorio i gdje je sad mark, looka borna i ostali koji su me pljuvali na ovoj temi i svasta govorili.
Dobit manja, rekao sam vam da IPO kosta i da ce biti dosta ostalih troskova i evo vam, 20 mil., veci nego proslo razdoblje.
Rekao sam vam da je ono sto je Goranko stavio u prospekt neostvarivo odnosno da ja ne vjerujem u to i da bi moglo biti neugodnih iznenadjenja.
Tako se i ostvaruje.
Sa ovim podacima fer cijena je debelo ispod 300 KN.
A pjuvali ste me i drukali da idete na 400.
Eto vam sad na…
Eto vam sad na…
Blueman, znaš da je kod nas samo jedna stvar važnija od poslovnog rezultata (koji nije nimalo loš – već samo nije super), a to je ulazna cijena fondova u priči.
Ako je prosjek ulaza fondova 304 kunice, ne nadaj se puno i dugotrajno cijeni ispod 300 🙂
A 330 već prije prvog snijega u nizinama 🙂
Pozdrav svima, vratio se sa odmora sa totalno druge hemisfere i totalno druge kulture. E sad, sto vam je Blueman govorio i gdje je sad mark, looka borna i ostali koji su me pljuvali na ovoj temi i svasta govorili. Dobit manja, rekao sam vam da IPO kosta i da ce biti dosta ostalih troskova i evo vam, 20 mil., veci nego proslo razdoblje. Rekao sam vam da je ono sto je Goranko stavio u prospekt neostvarivo odnosno da ja ne vjerujem u to i da bi moglo biti neugodnih iznenadjenja. Tako se i ostvaruje. Sa ovim podacima fer cijena je debelo ispod 300 KN. A pjuvali ste me i drukali da idete na 400. Eto vam sad na…
Stvarno si dosadan i opet ti ponavljam nikad te nisam pljuva kako ti kažeš ,ali tupiš li tupiš uvik isto.
Misliš li da je tribalo platit sve ovo otvaranje novih trgovina , ja mislim da je , ali dobit od svega vrlo brzo će počet pristizat , pa nisu otvarali samo radi toga da otvore.
Ti ponavljaj svoje , a ja ću svoje optimista sam po pitanju ove dionice i ostajem i dalje. Izmišljanje koje čega spada također u kulturu pa si valjda nešto o tome i naučio na odmoru. Pozdrav.
Eto vam sad na…
Zaboravio sam napisat ova zadnja rečenica tvoga posta pokazuje svu zlonamjernost tvojeg pisanja na ovoj temi.
Ok, ja izmisljam, kada smo vam ja i nekolicina ostalih na forumu govorili da su ga previse navukli u prospektu govorili ste da smo glupi, da drukamo na dole da kupimo, da lazemo.
Cijena se nije makla od prvog dana (ok, od treceg dana) trgovanja.
Kako ne kuzite ako sada ima los rezultat (a los je ako ne ispuni ocekivanja) onda mu se i baza za analizu mijenja i sav target price pada u vodu.
Ok, ja izmisljam, kada smo vam ja i nekolicina ostalih na forumu govorili da su ga previse navukli u prospektu govorili ste da smo glupi, da drukamo na dole da kupimo, da lazemo.
Cijena se nije makla od prvog dana (ok, od treceg dana) trgovanja.
Kako ne kuzite ako sada ima los rezultat (a los je ako ne ispuni ocekivanja) onda mu se i baza za analizu mijenja i sav target price pada u vodu.
Donekle točno. Ali ne treba odbaciti ni to da je plan krivo postavljen, što znači da rezultat ne mora biti loš čak ako i ne ispuni očekivanja. Što da su očekivanja iz plana postavljena na npr. 5 milijardi kn? Pa tada bi se svako FI činilo loše, jer bi npr. bilo ostvareno samo 15 % plana i sl. Mislim da cijena ove dionice nije temeljena baš toliko na očekivanjima iz Prospekta da će ju bacit na koljena 11 – 14 % lošije FI. Ne ulazim u prepucavanja pojedinih forumaša, ali ovdje još uvijek ima dosta prostora za rast.
svaka čast bluemanu i ostalima koji misle da na temelju kvartalnog FI mogu predvidjeti budućnost ali ima stvari oko magme koje nisu javne i koje će osjetno podebljati Magmine prihode. Ovo nije dionica za kratki rok i špekulacije
svaka čast bluemanu i ostalima koji misle da na temelju kvartalnog FI mogu predvidjeti budućnost ali ima stvari oko magme koje nisu javne i koje će osjetno podebljati Magmine prihode. Ovo nije dionica za kratki rok i špekulacije
kada već nešto znaš, otkrij tajnu i reci nam nešto o tom roku!