Tri naloga za kupnju su realizirana jutros. Najveci je po 320 kn. Bitno se popravio omjer ponude i potražnje. Sada je br. kom. za kupnju 10.111 ya prodaju 12.650. Prošlih dana i tjedana je ponuda za kupnju bila 40% od ponude za prodaju. Kao da polako presušuju mali IPO paketi.
No ovo je greska fizulica a ne namjera da kupi pa zato to nece niti napraviti. .
Istina, vjerojatno je greska. Glupa greska. Ali zasto bi on bio povlasten pa da moze reci – salio sam se – i nikom nista. Kako ponistiti transakciju? Iskreno se nadam da mu HANFA nece dopustiti taj luksuz.
Evo, ja prodao neku dionicu, pa narasla par dana poslije toga…pa necu sad pisat HANFI i burzi da sam se salio, pa rec da je greska, da sam zapravo htio nesto drugo….Shit happens.
jel ima tko kakve informacije u svezi magme da se rješavamo ili ima šanse da ide gore
Planove dobro ostvaruju , pa ti odluči-Priopćenje za medije
U Zagrebu, 29.09 2007.
Magma – prva trgovina Turbo limač u Mađarskoj
Nakon uspješnih poslovnih rezultata postignutih u regiji, Magma nastavlja svoje širenje i jučer je otvorila svoju prvu trgovinu, Turbo limač u Mađarskoj.
U elitnom dijelu Budimpešte, u prestižnom shopping centru Duna Plaza, Turbo limač se predstavlja sa svojim programom igračaka, baby opreme i baby i kids odjeće za djecu do 14 godina.
Otvorenje prve trgovine Turbo limač, samo je početak ekspanzije Magme na ovom tržištu. Već za dva tjedna, Magma će pod istim krovom u poslovno-trgovačkom centru Market Central Ferihegy otvoriti i Turbo limač, Turbo sport i Urban Republic trgovine.
Provjerene marke i pristupačne cijene, koje već godinama stvaraju zadovoljne kupce kako u nas, tako i u cijeloj regiji, dugoročno predstavljaju dio strategije tvrtke Magma za širenjem u ovom dijelu Europe.
Mirjana Glavak
Voditeljica odnosa s javnošću
MAGMA d.d.
Za ovu godinu ako ispune sve planove koje su obećali u prospektu realna cijena dionice će bti između 310 i 320 kn.Rekli fondovi još prije koji mjesec .Tako da vjerojatno neće biti nekog većeg skoka jer Goranko treba tek
ispuniti svoja obećanja data u Prospektu,a koje su već fondovi uračunali u cijenu.
Realna cijena u trenutku izlaska na burzu je bila oko250-260 kn kad se kompriraju sa sličnim kompanijama.
Međutim cijena je otišla na veće razine najviše zbog toga što se računalo na planove firme do kraja ove godine.
Kako te nije sram zzidak govoriti takve stvari. Vidis da su otvorili jedan ducan u Budimpesti, ma ide to na 500.
Dajte ljudi, napokon da jos netko napise kako stvari stoje sa MGMA.
IPO super, dalje lagano, ne ocekujte neke skokove.,
Ajde mark1, pocni me pljuvati. (Ovo nije moj drugi nick jer ga niti nemam)>/
ja imam 4 paketa i ne prodajem
ako fondovi kaže 320 ja ne dam ispod 400
Kako te nije sram zzidak govoriti takve stvari. Vidis da su otvorili jedan ducan u Budimpesti, ma ide to na 500. Dajte ljudi, napokon da jos netko napise kako stvari stoje sa MGMA. IPO super, dalje lagano, ne ocekujte neke skokove., Ajde mark1, pocni me pljuvati. (Ovo nije moj drugi nick jer ga niti nemam)>/
Napisa sam post pa ga je nestalo ,evo ponavljam:
niti sam te ikad pljuca niti vriđa , jer to nije moj način pisanja što se za neke ne bi moglo reći. Ima druga stvar prije par dana reka si da se nečeš više javljat na ovoj temi pa neznam tvoje stvarne namjere kada si opet ovdi.
Danas neloš blok promet od cca 16000 komada po 314 , znači netko diže zaradu , a netko je tek očekuje.,
Reka bi pola – pola. Pozdrav Blueman.
Za ovu godinu ako ispune sve planove koje su obećali u prospektu realna cijena dionice će bti između 310 i 320 kn.Rekli fondovi još prije koji mjesec .Tako da vjerojatno neće biti nekog većeg skoka jer Goranko treba tek ispuniti svoja obećanja data u Prospektu,a koje su već fondovi uračunali u cijenu. Realna cijena u trenutku izlaska na burzu je bila oko250-260 kn kad se kompriraju sa sličnim kompanijama. Međutim cijena je otišla na veće razine najviše zbog toga što se računalo na planove firme do kraja ove godine.
A je su li ti fondovi rekli koliko će zaračunati ambiciozne planove u 2008 kad dobiju potvrdu ostvarenja planova za 2007?[smiley2]