DOKAZUJES DA NEMAS POJMA STO JE P&L i BILANCA STANJA.
Smijesan si covjece, jel znas uopce koliko private poruka dobijama i tesko mi je na sve odgovoriti.
Nije čudno što ne možeš odgovoriti na sve privatne poruke kad si zauzet prosvjetljivanjem “naivaca” na temi MGMA. Pomalo. Trebao bi poraditi i na ulaganju vlastitog vremena, a ne samo novaca. Možda bi bio manje ljut i sasvim sigurno nešto bogatiji. A o novcima koliko ih tko ima bolje nemoj, to je u najmanju ruku nepristojno, da ne napišem nešto gore.
HAhaha kako si smijesan. Kupnja ADRS 5000 komada, prodaja preko 50,000 komada pa je otislo gore. Ako iz mojih postova mozes iscitati samo koliko love imam onda si u najmanju ruku cudan i smijesan. Neka MGMA raste na 350 sto se mene tice, ako ima potporu u fundamentima, ako ima neka vijest koju ce objaviti, onda neka raste za nju neznam. Ali na temelju prospekta i do sada izvjesca ne vrijedi te pare. K/P ne znaci apsolutno nista i netko sa vecom lovom moze manipulirati na nasem trzistu koliko god zeli. Uostalom ja mogu MAGMU staviti kupnju 10,0000 komada po 20 kuna. Da li to cini kupnju realnom?? Ne. Ajde reci zasto MGMA financijski vrijedi vise? DOKAZUJES DA NEMAS POJMA STO JE P&L i BILANCA STANJA. Smijesan si covjece, jel znas uopce koliko private poruka dobijama i tesko mi je na sve odgovoriti.
Smišan si ti jer da malo bolje pratiš ADRIS vidio bi da je količina 50000 komada na prodaji +- 10% konstanta ili gotovo stalna , a kod MAGMA-e u zadnjih misec dana sa 50000 smanjila se prodaja ispod 15000.
K/P ne znaci apsolutno nista i netko sa vecom lovom moze manipulirati na nasem trzistu koliko god zeli.
Uostalom ja mogu MAGMU staviti kupnju 10,0000 komada po 20 kuna.
Plavi mislim da si pretjerao s ovakvom izjavom. Ovakav nalog niti jedan broker ne smije prihvatit.
Pazi ovog pametnjakovića šta je napravio. Nevjerojatno kakva glupost…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2c5fc333-6399-4ae8-ab3a-db20922fd445
blueman:
”
K/P ne znaci apsolutno nista i netko sa vecom lovom moze manipulirati na nasem trzistu koliko god zeli.
Uostalom ja mogu MAGMU staviti kupnju 10,0000 komada po 20 kuna.
”
Plavi mislim da si pretjerao s ovakvom izjavom. Ovakav nalog niti jedan broker ne smije prihvatit.
ma jel li? daj mi reci zašto? po meni magma vrijedi 20 kn i oću 10000 tih dionica. zašto ja ne bi mogao postaviti nalog?
Pazi ovog pametnjakovića šta je napravio. Nevjerojatno kakva glupost… http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2c5fc333-6399-4ae8-ab3a-db20922fd445
Baš će bit zanimljivo sada pratit što će se dešavat i što ako i plati tu kaznu. Cijena ponude preuzimanja biće sigurno sitnica , ali pašće nakraju sve u vodu jer je broker napravija pogrešku.
a možda i nije naprvio pogrešku, brzo ćemo vidjeti!
uvjek postoje mogućnosti za igrice, pa možda upali![smiley1]
ma jel li? daj mi reci zašto? po meni magma vrijedi 20 kn i oću 10000 tih dionica. zašto ja ne bi mogao postaviti nalog?
ROFL
Hajde nazovi svog brokera i daj nalog. Mislim da je i 20 puno. Daj ponudu na 10. I onako te niko neće poklopiti pa nemaš frke.
I pls javi mi ishod..
Pazi ovog pametnjakovića šta je napravio. Nevjerojatno kakva glupost… http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2c5fc333-6399-4ae8-ab3a-db20922fd445
Ma vidi ti kako lijepo. Čovjek nama prvo nešto proda po 238kn i sad mi to njemu vratimo uz 30ak% prinosa[smiley2]. Ako tako trguje i igračkama, jao si ga nama koji još uvijek imamo mgma-r-a.
a možda i nije naprvio pogrešku, brzo ćemo vidjeti! uvjek postoje mogućnosti za igrice, pa možda upali![smiley1]
Kaže da je pogreška. http://www.zse.hr/novosti/1162-07-MGMA_priopcenje.doc
Ovo je amaterski zaista.
Gadno se zajebo Fizulic.
Sada mu komotno svi fondovi mogu sve prodati po 320 i imaju najbolji prinos u mjesec dana.
PA onda neka opet ide na IPO.
Kakva nespretnost..
Ovo je amaterski zaista. Gadno se zajebo Fizulic. Sada mu komotno svi fondovi mogu sve prodati po 320 i imaju najbolji prinos u mjesec dana. PA onda neka opet ide na IPO. Kakva nespretnost..
Zar mora ponuditi cijenu otkupa 320, može li odrediti da kupuje po nižoj cijeni?