tak oje to uvjek sa modernim stvarima svima sa vremenom dosade
za mene MGMA ima ima prije svega sentimentaknu vrijednost a onda tržišnu jer mi je to bio prvi ozbiljan ulazak u tržište i za sad mi ju je još uvjek lijepo vidjeti u mom portfelju bez obzira na cijenu[smiley12]
Magma ce narasti kad se istresu ovi paketi po 43 komada. A ovim tempom to necemo morati jos dugo cekati. Pogledajte malo transakcije, vecina ih je 43 kom. A skupljaju ih veliki nalozi. Mislite stvarno da ekipa koja radi u mirovinskim fondovima koji su kupovali velike kolicine na 350+ prvih dana nece dici cijenu natrag na te razine? Ako zbog nicega zbog toga da ih kolege ne zafrkavaju.. [smiley2]
Nije da sam prorok ali kladio bih se će MGMA imati veći rast od THT (dugoročno,a možda i kratkoročno).Nisu ludi ovi što svaki dan prikupe za 2mio kuna.
a naš je Goranko na Fiđiju…jahtari i sunča se…jeste ga gledali na red carpetu….je** se njemu kolko je magma danas i kak je nama koji smo tranu [smiley2]
i meni bi se hebalo za cijenu MGMA da sam sa pišekicom bilo gdje a kamoli na jedrilici kod Fiji-ja
hebe mi se i ovak
čekam GFI
Pričao mi je lik iz USrA kako je kod njih lik otvorio brokersku kuću i nekoliko firmi koje su imali udio jedna u drugoj i dizao im vrijednost
Kad je pukla priča i skužilo se da firme ne vrijede ništa, ekipa ga tužila. na kraju je zaglibio zbog utaje poreza, dobio 600 milja kazne a ostatak od 2 milijarde popala maca. Sudac je rekao da ih nitko nije tjerao da kupuju dionice tih firmi.
Ako laže on mene lažem i ja vas
zato je meni magma draža od nekih za koje nikad nisam čuo a dobre su za kupnju.
Još kad krenu s novim asortimanom (to budete sami vidjelo koji je)
tak oje to uvjek sa modernim stvarima svima sa vremenom dosade za mene MGMA ima ima prije svega sentimentaknu vrijednost a onda tržišnu jer mi je to bio prvi ozbiljan ulazak u tržište i za sad mi ju je još uvjek lijepo vidjeti u mom portfelju bez obzira na cijenu[smiley12
kolega, nemojte da dionice imaju sentimentalnu vrijednost, to vam uostalom kolega mreich ima u potpisu (bez straha, pohlepe i sentimentalnosti), no svakako ako ju drzite na dulji rok, imat cete veci prinos, ona vam moze biti samo poticaj kao dobro ulaganje za ulazak u druge dionice, no svakako ako smatrate da je to izuzetno vrijedna dionica, onda je drzite neovisno o sentimentalnosti ili simpatijama
i zapamtite, uvijek je najteze prvi put (u svim aspektima zivota ,ne samo na burzi), kasnije ide i lakse nego sto mislite
pozdrav
koliko procijenjujete da je već prodano paketa po 43 komada i hoće li za ovu godinu ostvariti planirano naznačeno u prospektu
broj komada na ukupnoj prodaji se stalno smanjuje..sad smo na 17737 T…čisto skupljanje zbog ht..i ostalih situacija na tržištu…dionica još uvijek kvalitetna…dok se povuče ovaj pritisak ponude vračamo se na relane vrijednosti
Kakve realne vrijednosti?
360 KN.
Vrijednost od 18X EV/EBITDA sa njihovim prospektom (NE IZVJESTAJEM!!!)??