Kažem najveća cijena postignuta prvog dana trgovanja, dok je Ina , poštovani kolega, sasvim druga filozofija i tema.
Ne možete u istu košaru stavljati Barcelonu i Dinamo.[smiley11]
Ima li itko kakav dokaz (bilo za potvrdit, bilo za opovrgnut) da fižulić išta dogovara oko eventualnog “deala” sa HŽ-om? Trač je vrlo, vrlo svjež, iz nepouzdanog izvora pa molim kolege forumaše da me pošteno demantiraju ili možda…
Evo izaso iz magme… s obzirom da ce se skupljat kapital za HT izgleda da ce ispod 300 kn… bit ce jeftinog dokupa sredinom sljedeceg mjeseca… [smiley2]
Ne možete u istu košaru stavljati Barcelonu i Dinamo.[smiley11]
Nemoj mi Dinamo vrijeđat. Ova dionica je na razini Kamena Ingrada ili Mladost 127….Nekad bila sad se spominjala. Nikad više neće na razinu prvog dana dok je Inina dionica konstantno rasla 4-5 mjeseci uz veliku vjerovatnost da će ponovno rasti u budućnosti.
dajte ljudi, mrcvarite ovu dionicu apsolutno bez veze…ima brdo dionica na zse sa losijim pokazateljima i boljim cijenama od mgme a vi tu prosipate žuć…evo ja sam uvjeren da je mgma jedna od rijetkih dionica koja ce solidno prezivjeti korekciju pred ht, a nakon toga se vraca na barem 350…prva kotacija i snažan rast prodaje garantiraju to…a vi kako hocete
Luka2807
zahvaljujem na ovako lijepom i optimističnom gledanju na našu Magmu. [smiley2]
Pitanjce,
jel nakon godine mi koji smo kupili na javnoj ponudi, imamo pravo na još koju gratis?
Ne prodajem Magmu slijedeću godinu pa što bilo da bilo…..[smiley8]
Pitanjce, jel nakon godine mi koji smo kupili na javnoj ponudi, imamo pravo na još koju gratis? Ne prodajem Magmu slijedeću godinu pa što bilo da bilo…..[smiley8]
Kolega nemte pravo na gratis, jer Magma je privatna kompanija, a ne državna.
U prospektu je sve lijepo pisalo.
Pitanjce,
jel nakon godine mi koji smo kupili na javnoj ponudi, imamo pravo na još koju gratis?
Ne prodajem Magmu slijedeću godinu pa što bilo da bilo…..[smiley8]
Imate pravo još i na besplatni papir za zamatanje poklona u dućanima Magme. Čak se može birati između plave (dječaci) i crvene (djevojčice) boje. [smiley2][smiley2]