dlonca23
Ima li negdje podatak koliko se trgovalo po cijenama 360-375 kn ? potpuno je nevazno koliko se protrgovalo na pocetku na tim razinama.prvi dan se protrzilo 28 milja a do sada mozda cca 68-70 {bilo bi lijepo ako netko zna da podjeli podatak s nama} uglavnom vazna je vlasnicka struktura, tko kupuje I ko
iko je malih ostalo…nadalalje koliko je tradera kupilo na 305-310 I na koliko ce postavit naloge kada se cijena pocne znacajnije oporavljat (dizat)..nadam se da ste upikli na ipu a Ne prvi dan na burzi…
……čovječe dragi, kako ne kužiš da su svi danas nadrkani , nemoj ništa pitati oko statistika…..
I moja kćer je kupila te mutave dionice, jer je mislila da valjda kupuje barbike sa skladišta Magme,koje su vječne! Pošto je sa mog portfelja uzela lovu za kupovinu, a bila je lijena da se upiše kao građanska osoba u
vlašništvu , sada lijepo gleda minus na stanju, tiho je ko miš……! Jedina utjeha je to, da je u pitanju redovno
tržište , pa ona po zdravoseljački ispada …”nit v rit nit mimo! …s vremenom bit će bolje, a kad to …-ne pitaj!
mark1: ” ali i danas je Magma najtrgovanija dionica ” Ovaj forum definitivno propada
VOLUME
MGMA-R-A 4,119
DDJH-R-A 2,162
PTKM-R-A 2,124
ZTNJ-R-A 1,461
MLNR-R-A 1,407
Conan O’B: ” mark1: ” ali i danas je Magma najtrgovanija dionica ” Ovaj forum definitivno propada ” VOLUME MGMA-R-A 4,119 DDJH-R-A 2,162 PTKM-R-A 2,124 ZTNJ-R-A 1,461 MLNR-R-A 1,407
[color=blue]Nije važna kvantiteta, već kvaliteta.[/color]
mark1: ” Conan O’B: ” mark1: ” ali i danas je Magma najtrgovanija dionica ” Ovaj forum definitivno propada ” VOLUME MGMA-R-A 4,119 DDJH-R-A 2,162 PTKM-R-A 2,124 ZTNJ-R-A 1,461 MLNR-R-A 1,407 ”
[color=blue]Nije važna kvantiteta, već kvaliteta.[/color]
Istina , ali ako trguješ sa krumpirima , kako se ovdje radi o dionicama jedno bez drugog ne ide i pomaka nema.
do kolko ce danas prolazit nalozi mozda 219,99 hm ako netko moze stavit k/p da vidimo raspored snaga…
omaknula mi se olovkica 319,99 je realnije ha ha ha jel moze k/p unaprijed hvala
“ali i danas je Magma najtrgovanija dionica”
Ovaj forum definitivno propada
Odnosilo se na količinu dionica.
Nije važna kvantiteta, već kvaliteta.
Istina , ali ako trguješ sa krumpirima , kako se ovdje radi o dionicama jedno bez drugog ne ide i pomaka nema.
mijenjam 4000 kom MGMA za 50 kom INGR…
super posao, mark1 – imat ces prirast od 8000% dionica
matrix90: ” mark1: ” Conan O’B: ” mark1: ” ali i danas je Magma najtrgovanija dionica ” Ovaj forum definitivno propada ” VOLUME MGMA-R-A 4,119 DDJH-R-A 2,162 PTKM-R-A 2,124 ZTNJ-R-A 1,461 MLNR-R-A 1,407 ” [color=blue]Nije važna kvantiteta, već kvaliteta.[/color] ” Istina , ali ako trguješ sa krumpirima , kako se ovdje radi o dionicama jedno bez drugog ne ide i pomaka nema.
Što se tiče ove dionice, trenutno nema pomaka.
mark1: ” matrix90: ” mark1: ” Conan O’B: ” mark1: ” ali i danas je Magma najtrgovanija dionica ” Ovaj forum definitivno propada ” VOLUME MGMA-R-A 4,119 DDJH-R-A 2,162 PTKM-R-A 2,124 ZTNJ-R-A 1,461 MLNR-R-A 1,407 ” [color=blue]Nije važna kvantiteta, već kvaliteta.[/color] ” Istina , ali ako trguješ sa krumpirima , kako se ovdje radi o dionicama jedno bez drugog ne ide i pomaka nema. ”
Što se tiče ove dionice, trenutno nema pomaka.
Ako ne shvaćaš tako je kod svih dionica , a inače i kod drugih nema pomaka
[smiley1]
Ako ne shvaćaš tako je kod svih dionica , a inače i kod drugih nema pomaka [smiley1]
Nije kod svih, jer pomake ne gledam kao dnevne već na neko duže razdoblje.
A koliko znam Magma nije od izlaska na tržište išla up niti 5%, tako da je samo stagnirala ,odnosno padala s početnih 375kn na sadašnje razine, dok su neke druge dionice znatno porasle za to vrijeme, tako da kolega iskreno, ne zanima me teorija i pristupi daytradrea ( pritom ne mislim na Vas ), već dionice koje su podložne visokim dnevnim rastovima, podložne su također i visokim dnevnim padovima.
Gledajući trenutno tržište, vidim poneki prilik za dokup, no o toj mogućnosti, treba malo analize te razmišljanja.