MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo superhero, sve si rekao.

Samopouzdanje, molim te samuel, ja barem izbacujem brojke i pokusavam vas nesto nauciti (ne kazem da sve znam ali nesto znam kvragu), ti ne izbacujes nista….

Bila cijena 270-320 to je za valuaciju i za multiple je u redu spread; tj. ako dobijes takvu cijenu to je OK.
Ali spread 270-500 je ipak malo previse za braniti.

Ja sam rekao da mi vrijedi ispod 300 jer ne vjerujem u stope rasta, nisam rekao da ne vrijedi i 1000 ako zaista budu rasli 900% godisnje.
Netko u to vjeruje i kupuje po 320. Netko ne vjeruje i prodaje po 320.

Ali velika vecina malih koji su uzeli na 43 kupe i prodaju jer su culi da su dionice cool.
Zato cu ja imati prinose 100% a netko 30%.

Pa vi radite sto hocete.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@LookaBorna

– ja sam mjesec dana prije listanja na ZSE ovdje napisao da ce MGMA tijekom kolovoza doci do 370, i da je to moj sell target… i ostvario sam ga prvi dan[smiley2]
– ti otkad si kupio po >300 vices da “ide to up-up”… jos nismo vidjeli onih 420 za koje si nudio okladu da ce biti dostignuti prije 14 dana… [smiley13]

mozda si mislio 14 mjeseci????

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

@ superhero, matrix, blueman

kolege, ne treba na svaki post odgovorat, čemu trošit riječi baš na svaku budalaštinu…
margaritas ante porcos [smiley7]

hate red

Obožavam ovu temu, hrpa smiješnih likova. Evo sad se pojavio i nekakv junior, sigurno jedan od onih tipičnih koji su zadnjih par godina popušili u kladionicama pa su se sad prebacili na burzu. Ide to gore, mora ić, samo što nije! jaooo

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

kolega superheroistican poslije prometa od 150 milja ce I biti… sam nisam kalkulirao s toliko tetkica na burzi…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kakav su rast planirali oni koji su prve dane kupovali po 360-375 ?
S kojim su podacima oni baratali prilikom svoje kupovine ? [smiley6]

Kakav su rast planirali oni koji su prve dane kupovali po 360-375 ? S kojim su podacima oni baratali prilikom svoje kupovine ? [smiley6]

Ma kupila Gorankova punica par komada po 360-370 kn pa se raja polakomila[smiley7][smiley7].
Kao što sam već rekao ova dionica nema nikakvu perspektivu,niti u bližoj a bogme niti u daljnjoj budućnosti. Pitanje je samo dana kada će dobiti ozbiljniju konkurenciju na našem tržištu

Kakav su rast planirali oni koji su prve dane kupovali po 360-375 ?
S kojim su podacima oni baratali prilikom svoje kupovine ? [smiley6]

to ti je planiranje po “Veni, vidi, visa” metodi…. dodjoh, vidjeh, kupih…
… s podacima tipa “ici ce to up-up
[smiley1][smiley7][smiley1][smiley7][smiley1][smiley7]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

Obožavam ovu temu, hrpa smiješnih likova. Evo sad se pojavio i nekakv junior, sigurno jedan od onih tipičnih koji su zadnjih par godina popušili u kladionicama pa su se sad prebacili na burzu. Ide to gore, mora ić, samo što nije! jaooo

Uzalud vam trud svirači…………………………………

Kakav su rast planirali oni koji su prve dane kupovali po 360-375 ? S kojim su podacima oni baratali prilikom svoje kupovine ? [smiley6]

Najbolje da nam Looka sam kaže.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Neće ovdi stat prepucavanje dok se ne potrudim pa povadim prognoze nekih za neke druge dionice , ali će onda reć da to nisu oni pisali.

dlonca23: ” Kakav su rast planirali oni koji su prve dane kupovali po 360-375 ? S kojim su podacima oni baratali prilikom svoje kupovine ? [smiley6] ” Najbolje da nam Looka sam kaže.

Pustite kolegu Look-u, kao što sam i rekao on je početnik, a takvih je kao on je tržište prepuno, odnosno vječitih optimista.

Rekao bi da se neki spuste na Zemlju i da gledaju kretanje na trenutnim razinama od 310-315kn, jer najvjerojatnije će tako i ostati do kraja mjeseca.

New Report

Close