MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ne gatam( barem ne još ). A na ovoj razini odlučio sam nadokupiti Ingru i Atpl, a što se tiče dnevne razine …ja ju ne gledam osim ako je prilika za dokup,kao danas…

ne znam, ali onaj predviđeni raspon trgovanja 48-49 tis na ingri je završio bitno niže.za današnji dan neću ni pričati.
neka poraste ona, a vi mi ostajte pametni i bogati.

...pig slayer...

matrix90: ” Ja ne gatam( barem ne još ). A na ovoj razini odlučio sam nadokupiti Ingru i Atpl, a što se tiče dnevne razine …ja ju ne gledam osim ako je prilika za dokup,kao danas… ” ne znam, ali onaj predviđeni raspon trgovanja 48-49 tis na ingri je završio bitno niže.za današnji dan neću ni pričati. neka poraste ona, a vi mi ostajte pametni i bogati.

Kolega rast će garantirano, već idućeg tjedna ćemo je vidjeti na prošlotjednim razinama…

Vidim, Jagma nije potonula prošlih dana…[smiley2]

Trba sačekati ispod 300,00 kn.

nije nije kolega martix90 kako su mnogi prizeljkivali, nije potonula… izgleda da nece biti tolko pozeljna za trejdere, nazalost ili na srecu kak kome odgovara….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

nije nije kolega martix90 kako su mnogi prizeljkivali, nije potonula… izgleda da nece biti tolko pozeljna za trejdere, nazalost ili na srecu kak kome odgovara….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Na koliko je MGMA završila u petak? Looka? Kad ste ono rekli da ide na 450?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ne, kolega Looka je spominjao neki promet da se treba ostvariti; 150 mil. kumulativno, neznam ne pratim ali mislim da smo vec tu..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ukupan promet Magme do petka je 67 mil. kuna. Možda kolega Looka ipak bude u pravu. 500kn da ne bude. Zainteresiran neko?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Magma je danas naj trgovanija dionica , pa nevirujem baš da ovi što kupuju ne vide kraj zdravih očiju i bacaju novac u vitar. [smiley4]

Poštovani kolege uzmite u obzir da je kolega Looka početnik.

hmmmm lijepo od svih sto se brinu ne samo za magmu vec I mene. zao mi je malo sto u ovim korekcijama nije otisla barem na 300 da I vi nes zaradite..

New Report

Close