Hek_tor: hehe …lino , kaj samo ti ?!
nikako.
i moja žena ima 50 posto. znaš ono: sva bračna stečevina dijeli se na… [smiley14]
magmica lagano dokupljena [smiley11] pala dva paketića po 311,xx[smiley1]
Baš Jagma [smiley2][smiley2][smiley2]
blizu 3300 dionica, preko milje prometa…
nije baš za bacit [smiley11]
a cijena se lagano stabilizira…
i sve (dva gorankova i dva današnja paketića) već stavljeno na prodaju…
pa ćemo, akobogda uskoro, opet ispočetka
priznaj, matrix, ima li ljepše od toga?[smiley11]
blizu 3300 dionica, preko milje prometa… nije baš za bacit [smiley11] a cijena se lagano stabilizira… i sve (dva gorankova i dva današnja paketića) već stavljeno na prodaju… pa ćemo, akobogda uskoro, opet ispočetka priznaj, matrix, ima li ljepše od toga?[smiley11]
Ima nadokupnja Ingre— fenomanalno izvješće, cijena dionice ko rođena za kupnju–kupio 5
Atlantska plovidba— odlično izvješće( došlo već prije), rast će i dalje, 10 kom i
mam neke inf–
— još se spremam kupit 40 kom do kraja dana, samo moram presložit malo portfelj i dignut nes keša
@ matrix
e, j….. ga, priznajem da je tvoj ‘sport’ ljepši, ali treba imat para za dokupit Ingru [smiley10]
ovako, nama malima ostaju za utjehu goranko, jdpl, podr, diok, ddjh, eig…[smiley8]
ma nadokupnja Ingre— fenomanalno izvješće, cijena dionice ko rođena za kupnju–kupio 5
Atlantska plovidba— odlično izvješće( došlo već prije), rast će i dalje, 10 kom
hihi.
imaš 60 kom ingre, a dokupljuješ po 10 ATPL. ti stvarno imaš love i vremena na bacanje
matrix90: ” ma nadokupnja Ingre— fenomanalno izvješće, cijena dionice ko rođena za kupnju–kupio 5 Atlantska plovidba— odlično izvješće( došlo već prije), rast će i dalje, 10 kom ” hihi. imaš 60 kom ingre, a dokupljuješ po 10 ATPL. ti stvarno imaš love i vremena na bacanje
Kolega–dugoročno ove investicije se [color=blue]isplate[/color]
Kolega–dugoročno ove investicije se [color=blue]isplate[/color]
uopće ne sumnjam ali da imam 2,5 mil kn u jednoj dionici sigurno mi se nebi dalo zvati brokera za 15000 kn kupnje.ne da mi se ni ovako s puno manje love
matrix90: ” Kolega–dugoročno ove investicije se [color=blue]isplate[/color] ” uopće ne sumnjam ali da imam 2,5 mil kn u jednoj dionici sigurno mi se nebi dalo zvati brokera za 15000 kn kupnje.ne da mi se ni ovako s puno manje love
E pa to se onda kažnjava, jer najbitnije je tajming,a i procjena, ugl treba sve faktore uključiti u taj kako Vi kažete mukotrpan proces…a ni lova ne dolazi sa stabla…[smiley11]
E pa to se onda kažnjava, jer najbitnije je tajming,a i procjena, ugl treba sve faktore uključiti u taj kako Vi kažete mukotrpan proces…a ni lova ne dolazi sa stabla…[smiley11]
uvijek sam si predočavao da dugoročni investitor s milionima u dionicama ne gleda +-3% pri ulaganju.
tajming na dnevnoj razini za dugoročno investiranje je uglavnom nevažna kategorija tako da se ne bih složio.
a što se tiče tajminga preporučam kolega da se okanite tajminga i kristalnih kugli jer kad vi na ingri gatate onda nije dobro.preporučam da napišete da će magma pasti pa da mogu još malo u dokup
[smiley2]
matrix90: ” E pa to se onda kažnjava, jer najbitnije je tajming,a i procjena, ugl treba sve faktore uključiti u taj kako Vi kažete mukotrpan proces…a ni lova ne dolazi sa stabla…[smiley11] ” uvijek sam si predočavao da dugoročni investitor s milionima u dionicama ne gleda +-3% pri ulaganju. tajming na dnevnoj razini za dugoročno investiranje je uglavnom nevažna kategorija tako da se ne bih složio. a što se tiče tajminga preporučam kolega da se okanite tajminga i kristalnih kugli jer kad vi na ingri gatate onda nije dobro.preporučam da napišete da će magma pasti pa da mogu još malo u dokup [smiley2]
Ja ne gatam( barem ne još ). A na ovoj razini odlučio sam nadokupiti Ingru i Atpl, a što se tiče dnevne razine …ja ju ne gledam osim ako je prilika za dokup,kao danas…