kak ste rekli kolega matrix90 jbg kad je nasa berza takova.bojazljivi mali rasprodaju do kraja tjedna pa ostaju fondovi, traderi I veliki igraci, ha… zao mi sto se conan o’b I blumi ne pronalaze na spisku… a tako je I bolje za sve…
kak ste rekli kolega matrix90 jbg kad je nasa berza takova.bojazljivi mali rasprodaju do kraja tjedna pa ostaju fondovi, traderi I veliki igraci, ha… zao mi sto se conan o’b I blumi ne pronalaze na spisku… a tako je I bolje za sve…
A gledajte nije to tako uvijek, mali daju isto pokvariti raspoloženje velikima, sam rijetko, možda na niskotarifnim dionicama, al na dionicama od par desetaka k , ne ide, jer rizik je veći, a znamo da svaki krivi potez može koštati skupo nekoga tko nije dovoljno upućen u tržište…
kolega profa sta bi se dogodilo da poslije listanja T-HT-a burza kaze 10 posto manja cijena od inicijalne samo prvi dan.svi bi bili prevareni a Bilo Bi I sretnih kaj su kupili aute a ne mogu ih otplacivat… kolega matrix90 bi me volio vidjeti kao sladoledara da mi uvali svoj ledo… sve je to realno a opet nepredvidivo zato I je tako zanimljivo…
Za T-HT i očekujem mali pad, za MAGMU ne.
[smiley2]
Looka Borna daj prodaj vise svojih 43 komada.. ili napisi nesto svrsishodno na forumu.
Bilo kakvu analizu, info, nemoramo se slagati o cijeni ali daj neke brojeve nabaci.
Nemoj ovo huskanje, ne prolazi ti to vise..
Looka Borna daj prodaj vise svojih 43 komada.. ili napisi nesto svrsishodno na forumu. Bilo kakvu analizu, info, nemoramo se slagati o cijeni ali daj neke brojeve nabaci. Nemoj ovo huskanje, ne prolazi ti to vise..
Kolega znam, problem je jer su svjesni da neće moći dobiti 375 kn po komadu kao prvog dana, pa onda laprdaju, a ionako neka budu sretni s tih 317 il koliko, jer tko zna da li će se i toliko zadržati…
Looka Borna, ne prodaji svoja 43 kom. Biti će ovo i 500 kunića kada Fižulić bude opet ministar gospodarstva. [smiley2][smiley2]
ma ne ne vredi 180-200 najvise…kakvih nedostiznih 317 nikad nece doc na tak visoke grane…
MGMA-R-A Vrijeme: 15:54:18
Kupnja
320,72 772
320,71 35
320,70 140
320,53 57
320,50 63
Prodaja
321,00 33
323,00 43
324,48 50
324,49 25
324,98 60
Looka.
Ovih tvojih 410 je proslo jos prosli petak.
Dakle, ne stojis iza rijeci.
Ja sam rekao da ne vrijedi ove pare i dobro, nekome vrijedi, ja imam boljih prilika.
No ti sirekao da ide an 410 a neide, dakle s.r.s na veliko sto nije u redu.
Looka. Ovih tvojih 410 je proslo jos prosli petak. Dakle, ne stojis iza rijeci. Ja sam rekao da ne vrijedi ove pare i dobro, nekome vrijedi, ja imam boljih prilika. No ti sirekao da ide an 410 a neide, dakle s.r.s na veliko sto nije u redu.
Slažem se, kolega prodajte dok možete dobiti još više od 300…
Slažem se, kolega prodajte dok možete dobiti još više od 300…
daj ti nama jednu stručnu procjenu kada će ispod 300.
stručnu kao na ingri danas.kolko si predvidio ??48-49. bio si blizu