kolega deimos sve 5 ne uzbudujem se ja odvec kad ionak ide sve prema ocekivanom I logicnom, zao Mi malo connnnana sto Bi Me makno na barbarski nacim s foruma ili plavog covjeculjka kaj ne imal hrabrosti kupiti na 310…. zasto smo jos na forumu magme cure, pa jesem rekel da je dno proslo I svaki dan smo za 3-5 posto gore, kumulativno gledajuci do kraja meseca cca 409,….
kolega deimos sve 5 ne uzbudujem se ja odvec kad ionak ide sve prema ocekivanom I logicnom, zao Mi malo connnnana sto Bi Me makno na barbarski nacim s foruma ili plavog covjeculjka kaj ne imal hrabrosti kupiti na 310…. zasto smo jos na forumu magme cure, pa jesem rekel da je dno proslo I svaki dan smo za 3-5 posto gore, kumulativno gledajuci do kraja meseca cca 409,….
Kolega rješite se te patke od dionice; rađe uložite u nešto što će Vam donijeti mnogostruko veći prinos….
hahaha sta želiš reći da mu magmina dionica nije dobra?
nova je i neizvjesna dobra za početak ali ima još ouno ouno do kraja…[smiley1]
hahaha sta želiš reći da mu magmina dionica nije dobra? [color=blue]nova je i neizvjesna dobra za početak ali ima još ouno ouno do kraja[/color]…[smiley1]
1. nisam ni rekao, samo je precijenjena, al jbg. tržište diktira cijenu.
2. Šta ste time željeli reći, citiram :’…ima puno do kraja…’
Ne razumijem…[smiley8]
kolega profa sta bi se dogodilo da poslije listanja T-HT-a burza kaze 10 posto manja cijena od inicijalne samo prvi dan.svi bi bili prevareni a Bilo Bi I sretnih kaj su kupili aute a ne mogu ih otplacivat… kolega matrix90 bi me volio vidjeti kao sladoledara da mi uvali svoj ledo… sve je to realno a opet nepredvidivo zato I je tako zanimljivo…
conan o’b I blumi sigurno stite svoj porfelj na drugim forumima kad I’m je ovo propala ini ijativa… uglavnom jer Netko ima zbirni podatak o prometu I protrzenim dionicma… unaprijed hvala
kolega profa sta bi se dogodilo da poslije listanja T-HT-a burza kaze 10 posto manja cijena od inicijalne samo prvi dan.svi bi bili prevareni a Bilo Bi I sretnih kaj su kupili aute a ne mogu ih otplacivat… kolega matrix90 bi me volio vidjeti kao sladoledara da mi uvali svoj ledo… sve je to realno a opet nepredvidivo zato I je tako zanimljivo…
Ne Ledo ne bi uvalio nikome… nisam zainteresiran za taj sektor…
Nema više dušebrižnika ovdje, hvala bogu. DCF metodom dolazim do zaključka kako Magma vrijedi više od trenutne trž. cijene. I ostajem dosljedan tome.
Kolega možete reći koji su to kriteriji prema kojima ste odredili da Jagma vrijedi više nego što je na tržištu?
hvala
matrix90
[Kolega rješite se te patke odrađe uložite u nešto što će Vam donijeti mnogostruko veći prinos….
[/quote]
Daj nas prosvitli koja dionica će donit mnogostruko veći prinos u ovom trenutku , pa da uložimo ???
Ima ih mnogo,a da Vam kažem koje su, ne bi bilo fora…a ionako ćete vidjeti u narednih nekoliko dana, kada izlazi izvješće…
kak ste rekli kolega matrix90 jbg kad je nasa berza takova.bojazljivi mali rasprodaju do kraja tjedna pa ostaju fondovi, traderi I veliki igraci, ha… zao mi sto se conan o’b I blumi ne pronalaze na spisku… a tako je I bolje za sve…
kak ste rekli kolega matrix90 jbg kad je nasa berza takova.bojazljivi mali rasprodaju do kraja tjedna pa ostaju fondovi, traderi I veliki igraci, ha… zao mi sto se conan o’b I blumi ne pronalaze na spisku… a tako je I bolje za sve…