MGMA (Magma d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MGMA (Magma d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

forumasi odustali, vide propustili dobru prilku da kupe po 310… zivot ide dalje prebacili se na drge forume, sretno vam bilo…meni vec otvorena pivica u ovom kratkom prelaznom razdoblju do 409

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

kolega Ranger ja ne nagovaram na nista jer ne prodajem vak jeftino.iskusniji od vas su odustali jer vide kak se situacija razvija… a kao sto sam rekao ima ovdje puno nestetnih ulagaca, mozda nagodinu….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

@ looka borna: kolega malo smo se razlaufali s postovima a ? [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

kolega policajac prosla moj ponuda 4 MGMA za 1 LKRI jer ima 4 puta bolje fundamente, malo vam krivo kaj niste piknuli od fundamentalista kad ste mogli, vise srece drugi puta….

kolega malo sam se navuko, moram na odvikavanje….slazem se s vama ima I vaznjih stvari ali moeam djecicu poduciti….

A kako bi bilo kolega da napišeš više toga što želiš reći u jednoj poruci, a ne ovako da na jednoj stranici od 15 postova ima 10 tvojih.

A što se tiče ove dionice kao što sam već rekao još će tu biti jauka i da posudim izraz od jednog kolege – ŠKRGUTANJA ZUBIMA. Mogle bi i cakline popucati. [smiley6]

[color=blue]When you are in Texas look behind you, coz' that's where the Ranger's gona B![/color]

kolega malo sam se navuko, moram na odvikavanje….slazem se s vama ima I vaznjih stvari ali moeam djecicu poduciti….

Kolega, ne kuzim sto se toliko uzbudjujute. To je samo novac.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Mislim da bi moderatori trebali brisati ovakav nepotreban spam. 10 poruka za redom a u njima apsolutno ništa korisno – čemu to služi? Naravno govorim o Looki.

Zanimljivo je pratit mainstream medije kako prate početak trgovanja Magmom – naslovi su u stili “Fižulić kralj burze” i slično. I to nije naslov iz 24 sata. :rolleyes: I takve gluposti onda kod dijela ulagača potiču euforiju…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Mislim da bi moderatori trebali brisati ovakav nepotreban spam. 10 poruka za redom a u njima apsolutno ništa korisno – čemu to služi? Naravno govorim o Looki. Zanimljivo je pratit mainstream medije kako prate početak trgovanja Magmom – naslovi su u stili “Fižulić kralj burze” i slično. I to nije naslov iz 24 sata. :rolleyes: I takve gluposti onda kod dijela ulagača potiču euforiju…

Ono što ti napišeš je stvarno najpametnije , šteta gdje se gubiš.

ova dionica me sve vise i vise podsjeća na DDJH[smiley2][smiley2] svaki dan po 10 kuna gore dolje

Što leži ne bježi

Joj Walkeru; drag si mi (eye of the Ranger) ali nismo se bacili na druge forume.
Jos uvijek fundamentalno tvrdim da Magma ne vrijedi ove pare a sto je najsmijesnije svi priznajete da fundamentalno ne vrijedi alizbog TA vrijedi.
Ok, vidjet cemo sto cete govoriti kad izace 3.kvartal koji sumnjam da ce biti savrsen je rnije da otvaraju ducane sve u 16.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

zadnja 326 kuna

čestitke bluemanu na uvjerljivoj analizi, bravo!!!!

DCF je super

New Report

Close